divendres, 1 de maig del 2009

PARLEM DEL CONTACTE

VISTA AÈRIA DE LA MUNTANYA SAGRADA DE MONTSERRAT
"El contacte no és l'espectacularitat externa. Això només és un aspecte del conjunt. El contacte telepàtic és que hom sigui capaç de discernir, i per tant, diferenciar, quan una idea és un suggeriment nostre o extern i no pensament propi.
Una persona ha de tenir un perfecte equilibri psicològic per ser un "contactat". De fet, si una persona no està psíquicament preparada, rarament serà un "contactat fiable".
"Les bones intencions o bons sentiments no basten a l'hora de preparar-vos pels contactes mentals amb nos. Cal una disciplina.
Com en tota maquinària desorganitzada, cal un ordre, una organització i, conseqüentment, una disciplina.
Només així arribareu a la connexió objectiva amb nos, i amb qualsevol ésser viu de l'Univers. Heu de distingir el que "és" del que "no és". Només així es poden evitar els errors, els equívocs.
Nos us hi ajudem, però vosaltres hi heu de posar tot de la vostre part".
"Es completament imprescindible que tingueu cura de la vostra ment en un sentit plenament net. Heu de deixar d'alimentar la vostre psique d'aspectes que l'enterboleixen i l'alenteixen. Sobretot és molt important que sigueu els controladors dels vostres propis pensaments"
GEORGE ADAMSKI, el Contactat

Un mateix ha de saber "discernir" el moment psicològic que estigui vivint. Ja sabeu que "discernir" és de la Consciència, vosaltres, tu, heu de saber com arribar-hi. No tothom està en el "mateix" moment psicològic per assumir això que és el "contacte".
*** ***
Fins aquí unes "inspiracions sobre el contacte", que són útils per la reflexió de tots els interessats en aquest tema. Tot seguit faré unes reflexions personals sorgides de la meva modesta experiència.
On hi ha grans concentracions humanes el "contacte" és més visual, senzill i extern, igualment vàlid, sense cap dubte, però molt diferent de quan el "contactat" coneix directament als qui el contacten, i fins i tot ha pogut visitar les seves naus, i les trobades han sigut reiterades, com ho van ser en el segle XX els casos històrics d'en George Adamski, Eugenio Siragusa, Billi Meyer, i més "modernament" hi podem afegir a Alex Collier qui explica la seva experiència i coneixements en el seu llibre, molt recomanable, "Defendiendo Tierra Sagrada", entre aquests "contactats de primera línia", hi afegiría també a en Sixto Paz Wells, qui ha tingut experiències interdimensionals, que ha divulgat en les seves obres escrites, i que segueix actiu, per cert, que ha vingut a MONTSERRAT i coneix be les manifestacions de llum que s'hi estan vivint. EUGENIO SIRAGUSA, el Contactat

Després existeixen els casos dits de "channeling" o canalització, els que més cas hauríen de fer del "discerniment". N'hi ha moltíssims que es diuen "canalitzadors", i només per posar un exemple, en Collier declarava que, per ell "no són fiables en un 90%". Aquest món de les canalitzacions és ple d'inexactituds i contradiccions. I, modestament, aquestes són les reflexions que m'atreveixo a fer. Jo crec que això es dona així per la manca de preparació mental i psicològica. Per això sorgeixen tants i tants "missatges" contradictoris, pel fet que no hi ha un "discerniment real" i en el pressumpte "missatge" hom hi barreja informacions intel·lectuals que la persona guarda, temors existens a la pròpia psique, etc., però això succeeix, insisteixo, perquè no s'utilitzen formes de "connectar amb el propi Interior", per poder "escoltar i entendre" el que l' "Ésser Intern Individual" ens pot dir, això precisament és el "discerniment"
EDWARD "BILLI" MEYER, el Contactat
I és que les Entitats Pures que es manifesten en el cel i en els àmbits de la Muntanya Sagrada de MONTSERRAT, connecten abans amb el nostre Esperit o Ésser Interior que amb la nostra "ment racional" o el nostre "intel·lecte".
Per això he insistit tantes vegades que per apropar-nos a ELLS, ens hem de "preparar", no hi podem anar sens més amb el ritme trepidant de la "vida moderna" que ens fa vibrar "molt malament" respecte d'Ells... Cal deixar tot això en "suspensió momentània", calmar la ment, no posar res a l'estòmac, relaxar-nos, fer silenci ple, fer respiracions profundes, hi ha qui s'ajuda amb el cant o vocalització de "Mantrams" diversos. Això és personal, el millor sistema és el que millor va a cada persona. ALEX COLLIER, el Contactat
I després d'aquesta "preparació" estem en condicions de tenir impoprtants percepcions en un estat tranquil de gran sensibilitat i alerta...
Es clar que això, jo ho aconsello, però no es pot demanar a tothom que ho faci, perquè és quan alguns es pensen -cras error, per cert!!- que tot això "sigui sectari" o obeeixi a algun afany religiós... I això, amics, perdoneu-me, però és fer gala de la ignorància més supina...
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada