dimecres, 22 d’abril del 2009

SENYALS DEL FUTUR




TOTES LES VERITATS SÓN
SENZILLES DE COMPRENDRE, UN COP HAN SIGUT DESCOBERTES:
LA QÜESTIÓ ÉS
DESCOBRIR-LES.
Galileu Galilei





Un nen i una nena son la llavor per una nova Humanitat i son trets del Planeta per "Essers de Llum" que se'ls emporten en les seves naus, mentre la Terra haurà de seguir un terrible destí. Aquesta és part de la trama de la pel·lícula "Senyals del Futur" del director Alex Proyas (Jo Robot), i protagonitzada per en Nicolas Cage. No entraré amb més detalls per si algu la va a veure. De totes maneres, la crítica no la deixa molt ben parada, la qualifiquen de "thriller apocalíptic", ciencia ficció propera als "Expedients X", etc. Personalment tampoc és que em satisfaci al cent per cent. El seu final podría ser la "cristal·lització" de l' "avís" que els éssers extraterrestres van fer a la Humanitat en una altra memorable pel·lícula (em refereixo més a la històrica que no pas a la moderna), titulada "Ultimàtum a la Terra", davant l'us irresponsable de l'energia nuclear i la cursa armamentística, etc. Però només en destacaré la part que més em va emocionar que és la partida dels éssers extraterrestres, "Éssers de Llum", per la forma en que es representa.
Penso que els efectes especials van ser més que encertats, tal vegada "inspirats", fins i tot, per "ELLS". Llur presència davant els excessos dels que "manen" en el nostre món, queda ben reflectida. Segurament hom pot jutjar de "dràstica" aquesta "solució". Evidentment que si. Personalment, no penso que això arribi a passar mai en la realitat, encara que els "canvis" anunciats seran grans. I a més de ser "grans", estic convençut que seran "lliures", és a dir, qui els vulgui els tindrà i qui no els vulgui no, però tothom "pagarà" conseqüències i prendrà responsabilitats. Al menys pel que sabem.

De totes maneres no és en va aquest tipus de cinema, a part que sigui "catastrofista", apocalíptic" o poseu-hi l'adjectiu que vulgueu, doncs penso que "fa pensar" a les persones minimament sensibles, en uns temps com els que estem vivint en que manca molt aquesta reflexió, aquest preguntar-se "què està succeint?", "com ens afecta a les persones?", "Qui som?". "D'on venim?", "Cap on anem?", "Quina és la raó de ser?", etc., etc.
Tot el que fomenti i estimuli la reflexió i el pensament és summament positiu, davant una perspectiva mundial on es vol que l'home "no pensi ni pregunti res", que només sigui "esclau de les falses necessitats que li han creat", tot el que estimuli el contrari és en benefici de l'home i del seu progrés "vertader".
** ** **

La gran quantitat d'albiraments d'OVNIS a MONTSERRAT, la quantitat de fotos que en els darrers dos mesos s'han realitzat, són indicatius que l'activitat d' "ELLS", en aquest punt concret, està en marxa i que la perspectiva és de que en els propers mesos, segueixi creixent. Tanmateix seguirem alertes com mai davant qualsevol manifestació que creguin oportú de fer-nos. Des de la finestra oberta d'aquest Blog informarem i compartirem.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada