divendres, 8 de maig del 2009

EL LLARG CAMÍ DE TORNADA A LA LLUM

"ELLS" són el nostre espill, car són el que l'home està destinat a ser en un futur anhelat. Els processos que en un passat remot han viscut civilitzacions com la de Plèiades, de qui tenim referències a través de contactats com en Edward Billi Meyer, ja tot un clàssic, pels diàlegs amb Semjase i per les inigualables fotos que va poder fer de les seves precioses naus, així com també, més actualment cal fer esment de la Bàrbara Marciniak que, amb la informació que ha rebut ha pogut publicar tres llibres, el darrer "MENSAJEROS DEL ALBA"-"Las sorprendentes enseñanzas de los pleyadianos".(Desconec si s'ha fet traducció al català), deia doncs, que els seus processos, són en molts casos assimilables als nostres, vivint primer en nivells més densos de la matèria, per evolucionar després vers una espiritualitat que els ha transformat en "Éssers de Llum" degut a llur altíssima i depurada vibració.
Es com quan d'infants, ens ensenyen "models adults" com a fites a les que hom ha d'arribar, com estímuls per quan "siguem grans". Algú podria preguntar: Es que potser l'home està en un nivell infantil de desenvolupament ? Tal vegada es podria qualificar així, certament, si no fos que circumstàncies molt concretes "han impedit" el desenvolupament integral i ha restat en un nivell "rar" i desequilibrat" com a conseqüència de la "manipulació" de que ha sigut objecte al llarg de moltíssimes gernacions, per poders quina divisa no era l'equitat i la justícia, i molt menys responsabilitzar-se del creixement espiritual, filosòfic, científic i tecnològic (junts, com hagués tingut de ser), d'una Humanitat com la terrestre.
Per això els resultats amb els que ens trobem avui; són "rars" àdhuc per moltes de les civilitzacions còsmiques que ens han visitat i desconeixien la nostra situació; no entenen com podem "funcionar amb "diners" per obtenir-ho tot, ni coneixen els diners, doncs no els calen, en el seu món tenen accés a tot el que necessiten per viure sense haver-ho de canviar per res. No comprenen (o si) com moren diariament seixanta mil persones de gana en el nostre meravellós planeta... Una part dels éssers d'altres móns que "ja coneixien" aquest estat de coses, n'eren corresponsables i copartíceps juntament amb determinats governs de la Terra, d'aquest estat de coses... Altres, que també "ho sabien", precisament havien "advertit" als dirigents de la Terra de "no fer determinats pactes i desarmar-se" a canvi d'un "Coneixement Equilibrat", aquests no van ser escoltats i es va pactar amb qui "no s'havia de pactar".
Això explica perquè les branques fonamentals del "SABER HUMÀ" estan fraccionades, dividides; perquè la Ciència del nostre món i l'Espiritualitat (no confondre-la amb religió), van per camins paral·lels que no es trobaran mai, seguint així.

Tornem de nou als Éssers de Plèiades, ells, pel que sabem, han aconseguit un altíssim nivell científic, tecnològic i espiritual alhora, això precisament, els fa "Íntegres", coneixedors profunds de "si mateixos" i de tot el que hi ha al seu entorn, coneixen les diferents dimensions i plans de vibració, on es desenvolupa en gran diversitat la VIDA, la seva màxima Divisa és progressar sempre ver la FONT DE LA QUE TOT EMANA. Així són també els éssers d'Andròmeda, i alguns d'Orió.

L'interès pel material, l'egoisme de "tenir" en comtes de "ser"(jo sóc), són propis dels éssers que no desenvolupen llur espiritualitat i tots els seus afanys es redueixen a l'acumulació i el poder. Aquesta és una situació "anòmala i desequilibrada" i de "no superació" de l'experiència en el pla material.

Per això he començat dient que "ELLS" són el nostre espill, i així serem en un futur, perquè l'Home és un Ésser de Llum que està tornant a la LLUM, només que ha caigut en algunes greus demores... DE LES QUALS S`HA DE SORTIR...

ENTREU A GALERIA IOM IMATGES OVNI MONTSERRAT per veure l`analisi completa de la foto que il`lustra aquestes ratlles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada