divendres, 15 de maig del 2009

INTERCONNECTATS, RECORDEU ?

A l'home sempre li van ensenyar de "cercar" fora de si mateix el que porta dins. En comptes d'aprendre d'escoltar el seu propi interior, sempre li van ensenyar de cercar "arreu", allò que el seu Ésser "sabia i li volia comunicar". En comptes d'ensenyar l'home a comunicar-se amb la seva "part suprema", sàvia i auto suficient, se'l va "educar" de manera que ni tant sols hi pensés. Mai no es va educar l'home en el "coneixement" de saber, quina meravellosa classe d'ésser és, sempre s'hi va tirar "terra a sobre" amagant-li llurs veritables capacitats, doncs està clar que, coneixent-les, desenvolupant-les, estimulant-les, no s'hagués arribat al "caos" i a la "ignorància" amb que s'ha arribat avui dia, i la "trama poderosa" no hagués aconseguit els seus propòsits, a costa de mentir constantment a l'ésser humà, malgrat "saber" que incorrien de forma reiterada en una "falta còsmica" de la que inexorablement li seran demandes explicacions i responsabilitats...
Es van assegurar de "crear realitats molt diferents" de les que l'home, per dret propi, había de concórrer, i el van anar desviant per milers d'anys de la ruta que "veritablement havia de recórrer".
La Terra, la seva llar, la fecunda i meravellosa GAIA, l'Ésser esplèndid, radiant i blau, que a tots acull i amb el que s'havia d'haver col·laborat ardidament, fou maltractat, explotat, dividit fins a extrems que qualsevol pot reconèixer posant en perill la Natura tota i a l'home mateix.
Mai no es va pensar en un "progrés" col·lectiu, planetari, que unís totes les ànimes, tots els Esperits, en un avenç sens parangó, on no hi cabessin les guerres, els egoismes, on ningú pensés en ser més que ningú, sinó el primer en voluntat i generositat pel be comú, donat que "tot és interconnexió", a tot l'Univers, a tot el Cosmos.
Com podem suposar que algú pugui sufrir sense sentir aquest sufriment absolutament TOTS ? Però no, si que sufrien tots per tots, però sense entendre-ho, sense saber, anant a les guerres a "morir per les pàtries", moltes vegades enlluernats per ideals "caducs" als quals s'entregaven pensant que era "el seu deure", el seu "heroic destí", quan no era més que el miratge que, "la trama, tant ombrívola com poderosa", havia fet creure a pobles sencers d' "incauts", que complien al peu de la lletra el seu "paper" en guerres d'interessos materials, on més d'una vegada, el seus "promotors" HAVIEN CREAT ELS DOS BÀNDOLS ANTAGÒNICS" amb els quals fer la guerra que els feia més rics i més poderosos, sempre a conte dels altres, sense importar els morts, les destrosses...
Les bombes atòmiques i nuclears que han esclatat en l'epidermis d'aquest món, han sigut escoltades i han cridat l'atenció a molts llocs de l'infinit, molt més enllà d'aquesta Galaxia... TOTS I TOT ESTÀ INTERCONNECTAT, RECORDEU ?
La "rara" història d'aquest món ha sigut escoltada i seguida atentament des de molts dels móns habitats que hi ha "a qui fora..."
I la major part d'aquest drama humà rau en que "l'home desconeix el seu interior, la seva sapiència, el seu poder, llur capacitat, llurs possibilitats..." L'home no és RES sense el seu interior. Sense la connexió interna l'home és (ja s'ha dit vegades), un "ordenador biològic" que funciona segons el programa que li insereixen. Llur "sapiència" està limitada al que li fan aprendre, memoritzar, experimentar... No obstant, l'Ésser Intern "SAP" dins un "continu antic" que es perd en els confins multidimensionals de l'Univers fins arribar a l'Innombrable, "Aquell que no te nom..." No admet "softwares", aquests serveixen per l'home superficial, fragmentat, que no coneix el seu interior... L'home "íntegre" és insubornable, estima i camina vers la Llum...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada