dissabte, 30 de maig del 2009

EL GRAN UNIVERS MONTSERRAT

Fig. 1: Aquesta és la perspectiva general del que sería una "nau nodrissa" cònica, encara que "sembla" unida a altres estructures. La part que s'ha anat ampliant correspon al costat superior dret on hi apareix com un "embut de revés" enganxat a la nau, amb un tub que surt cap a dalt... (S'ha d'explorar amb molta atenció).
Montserrat, com ja s'ha dit altres vegades, conté en si mateix un gran nucli de força o generador d'energia, que fluint impregna la muntanya i uns quants quilòmetres al seu entorn, i podem dir que en benefici de tots els éssers humans (sempre en funció del seu correcte us). No hi ha quasi ningú que pugui substreure's de, com a mínim, "notar" aquesta força benefactora, la qual sempre es susceptible de ser aprofitada i utilitzada, sobretot en el que es refereix a la sensibilitat interior, disciplines per "dominar" la ment, relaxació, concentració, meditació, etc. Nuclis energètics gegantins, com aquest, faciliten, predisposen a aquest tipus de gimnàstica psíquica y de preparació espiritual. D'aquí prové la rica tradició eremítica del massís de Montserrat, des de l'època medieval més primera fins ben entrat el segle XIX, quan Napoleó va destruir el Monastir.
Fig. 2: Negatiu de la part de "l'embut de revés" amb un tub o tubs cap a dalt...
De fet, de nuclis energètics i zones màgiques o especialos, n'hi ha a molts llocs, i curiosament el "coneixement" de l'existencia d'aquestes energies és antiquíssim, i el coneixen i l'utilitzen, i reutilitzen els constructors de la major part d'edificacions d'estil romànic primer, i gòtic després, que cerquen i estudien els solars previs a edificar, i en molts d'aquests hi ha gran concentració de forces magnètiques i tel·lúriques, i pròpies de cada lloc, que conjugades en distintes èpoques, han servit per consolidar rituals ancestrals, com els dels Celtes i els seus Druides, o altres que es perden vertaderament en la nit dels temps, i que es basaven en el coneixement de les Forces de la Naturalesa i lluirs "sàvia" utilització. Sempre la reconducció de forces magnètiques en edificis religiosos va beneficiar per llargues èpoques la predisposició a la meditació, als cants màntrics, adhuc els gregorians, a l'oració en general, al recolliment místic, i en alguns casos fins va facilitar la projecció, el desdoblament astral, levitacions i bilocacions dels practicans. Més endavant els "nous" edificis religiosos van anar canviant aspectes de la Saviesa Antiga per una "modernitat" regresiva, que de forma galopant ha anat deixant en l'oblit importants aspectes com l'energètic, que parlem, o l'orientació Solar, etc.
Fig. 3: Foto de l' "embut de revés" on hom pot apreciar "força bé" que és d'un metall molt polit...
Tornant a Montserrat, el "nostre" gran nucli, que es un dels més importants d'aquesta "regió" planetària, hom pot dir que és "porta d'entrada" a l'hiper espai o el que també s'ha vingut a anomenar "universos paral·lels", "món astral", "quarta i cinquena dimensió", en definitiva una successió de distints plans de densitat i freqüència vibratoria, que acullen gran quantitat de vida i diversitat d'activitats que passen totalment desapercebudes a l'ull humà de la tercera densitat, que encara no ha canviat llur vibració per ser-ne testimoni i fins i tot copartícep.
La més rancia i potent "tradició ocultista i esotèrica" narrada pel propi Arnold Krumm-Heller (V.M. Huiracocha), Gran Iniciat de Montserrat, ens explica com en els "móns interns" d'aquesta Sagrada Muntanya, hi existeix el Castell-Temple del Sant Grial (la Copa del darrer sopar de Jesús El Crist, i que va recollir les seves gotes de sang al Gòlgota, i que alhora, te un fort Simbolisme Arcà que coneixen a fons els Iniciats), que està permanentment custodiat per una elit molt especial de l'Orde del Temple: Els Cavallers Blancs. A aquest pla de vibració en l'hiper espai, només hi poden concórrer Iniciats que, per mèrits propis tenen la vibració afí. Allà acudeixen a rituals gnòstics i cristians en dies concrets de cada mes. Ningú no s'hi pot "colar": o es vibra o no es vibra en la intensitat requerida... Segons que s'explica, aquesta part de la Muntanya on hi ha enclavat el Castell-Temple, va passar totalment a l'hiper espai per tal d'estar resguardada i plenament custodiada
Fig. 4: Mateixa foto anterior augmentada i matizada. La foto original d'aquest estudi la va realitzar en Gabriel Granados a Sant Miquel (MONTSERRAT).
En l'hiper espai també s'hi mouen "Ells", els que denominem "Éssers de Llum", "Els de Dalt" que són, com ja s'ha dit també, pura vibració de Llum, així són també els Pleiadians, i els Andromedans i alguns altres, encara que no tots, que provenen d'Orió. I evidentment, assolint aquesta freqüència de vibració, qualsevol ésser humà pot penetrar en el "pròxim pla de densitat" conscientment. En aquest mateix hiper espai, hi tenen ubicades "naus nodrices" i altres "artilugis" en l'us de la seva avançada tecnología, on ens "han deixat" fotografiar molt lleument, aspectes d'estructures no molt fàcils de definir, però que "hi són" a través del negatiu de la fotografía, i ocultant-se a la retina humana.
Seguirem parlant del "Gran Univers MONTSERRAT" que ens guarda encara moltíssimes sorpreses.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada