dilluns, 4 de maig del 2009

TRES SENYALS EN LA MATINADA DEL 3 DE MAIG

A poc més de 2/4 d'una de la matinada, ja entrats al diumenge 3 de Maig, vàrem estar fent una observació nocturna al llindar del Parc Natural de la Muntanya de MONTSERRAT. Feia una nit fresca i serena deixant-se sentir els cants dels rossinyols celebrant la Primavera. Sobre la nostra vertical l'Ossa Major, i quan vam destacar l'Estrella Polar assenyalant sempre al Nord, provenint del sud - oest, un llum de la grandària de com veiem un planeta, es va començar a desplaçar fent un petit recorregut, que tots vam poder seguir, desapareixent cap al nord en la típica forma d'un "apagat" força impressionant, si tenim en comte que era una nit clara i serena. Ens vam sentir molt animats davant d'aquella senyal evident de la "presència" que estàvem esperant. També i, aparentment, sobre l'Ossa Major un traç instantani, ens va tornar a confirmar la seva presència davant els nostres anhels, es va desplaçar també de sud a nord o com si anés de Montserrat cap a fora.
Vàrem seguir parlant de forma aleatòria de temes diversos, com per exemple, l'expectació generada entorn a l'any 2012, i sense que hi hagués una plena unanimitat de pensaments, la nostra companya Eva va poder veure un traç extraordinari d'uns dos metres de llarg, des de la seva posició i obrint els dos braços. El traç tenia diversos tons daurats - platejats i la característica més destacada explicava la Eva, era que mentre es desplaçava va anar obrint la seva estela fins a una amplada d'uns quatre dits i un pam de la ma estesa. Sembla aquesta una manera "rudimentària" de descriure les proporcions del que s'està veient, però també és la que més pot entendre tothom a l'hora de descriure un albirament en forma de traç. Segons va dir la Eva, l'única que el va veure, de les quatre persones que érem, "va ser impressionant", i respongué més als propis pensaments d'ella sol·licitant "senyals i ajut" d'ELLS, els Éssers Lluminosos que es manifesten en tot aquest àmbit de MONTSERRAT i el seu immediat entorn, que no pas fent referència al que estàvem comentant en aquells moments, que era sobre els presumibles canvis geològics que pot sofrir el nostre planeta a arrel de les transformacions anunciades per l'any esmentat, així com les "precaucions" que han pres alguns humans en relació d'aquestes.
En conjunt fou una nit de gran calidesa espiritual i humana, d'apropament i de coneixement entre els reunits, i també de resposta als anhels que ELLS ja coneixen de nosaltres. Vam agrair l'experiència d'aquest dia i d'aquesta nit, l'energia que es va impregnar en tots nosaltres, i els enormes estímuls que sempre rebem de la seva benevolència per avançar amb claredat en la direcció en la que ho fem, d'investigació i preparació, per acostar-nos més i més a una realitat a la qual ens enllaça des de sempre, el nostre Esperit Interior, al qual aspirem a reintegrar-nos per recuperar la memòria còsmica i la individualitat perdudes.
Gràcies Josep, Eva, Gabriel, i també Maria Àngels, per ser aquí, en la proximitat i en la distància aparent, per la vostre preciosa freqüència vibratòria..!
IOM: Entreu a la "GALERIA IOM INVESTIGACIÓ OVNI MONTSERRAT" per veure l'anàlisi completa de la foto que il·lustra aquesta crònica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada