dimecres, 3 de juny del 2009

GRÀCIES, SENYORS DEL CEL !

F.1: FOTOGRAMA EXTRET DE LA FILMACIÓ EFECTUADA PEL SR. MANUEL SUÁREZ

Cada vegada que "ELLS" es manifesten d'alguna manera és per comunicar quelcom als receptors, ja sigui mitjançant traces de llum, intuïció telepàtica, projecció astral, somnis... Mai no ho fan per mera exhibició o per vanar-se de poders molt aliens als humans. Sempre hi ha "causa" i "raó" per que "Els Senyors del Cel" o "de Llum", ens sorprenguin concendint-nos una bona fotografía, o també, una bona filmació, mostrant llur presència i mobilitat extraordinàries. Com va succeir el dissabte 3o de maig, un dia que sens dubte recordarem el grup de persones que ens vàrem reunir -algunes coneixent-nos per primera vegada-, a l'aixopluc proper de la "nostra" Muntanya Sagrada de MONTSERRAT, i sobretot d' "ELLS"

F.2: mateixa seqüència anterior augmentada: aquest és l'OVNI que en la seqüència filmada hom veu com arriba i com s'enlaira de sobte.

Un seguit de circumstàncies que s'havien anat desenvolupant poc temps enrera, en bona part empentades pels nostres anhels espirituals, i l'afany d'anar "modelant" una connexió, un contacte, que ens servís tant pel creixement personal com per ser bons "mitjancers" del missatge que els nostres "Germans de Dalt", porten per la Humanitat del "canvi" vers més enllà del 2012, es van ajuntar amb els canvis que em van portar a renovar els meus dos Blogs dedicats a aquests temes; i es van concretar les meves relacions amb algunes persones, mentre sense jo fer-hi pràcticament res, m'allunyava d'unes altres, bo i cristal·litzant "quelcom nou" que cercàvem, encara que cadascú per la seva banda, i sense saber exactament "que".

F.3: Augment i matis de la imatge anterior.

Ens vàrem trobar i encara "no sabem si el cercle és clos o no", però tenim quelcom molt important: "el seu beneplàcit"donat que, aquest dia de la trobada, després d'una bona i agradable conversa, vam passejar per aquests entorns tant bells en afable i energètica tarda primaveral i (tal vegada sospitant-ho) encara que sense saber-ho, "ELLS" van ser allà amb les nostres paraules, pensaments i anhels, i van deixar la sorpresa d'un "regal" per tots, en el vídeo que va filmar una de les persones que coneixiem per primera vegada: com podeu suposar es tractava d' "ELLS" mateixos, "la seva nau posada en suspensió damunt del bosc proper i enlairant-se de forma instantània". Està clar que va ser un "regal" que llavors i en aquell instant, "ningú no va veure". Hauria de passar encara un cert temps perque poguéssim esclatar d'alegria: veure les seqüències del vídeo i "descubrir" el meravellós "regal".

F.4: Un altra matis de la mateixa imatge.

Quan em van informar de la gravació del vídeo el primer que em va venir al cap fou: "es com si haguessin "beneït" aquest grup de persones, aquesta trobada.." I ho segueixo pensant, i així els ho he manifestat a tots. "ELLS" són molt ferms en llurs corroboracions i no deixen en l'ànima lloc pels dubtes... Jo se que aquest antic anhel meu de consolidar un petit grup de persones ( no una mera penya d'amiguets, ni tampoc res de "sectari" està clar) a l'entorn del fenomen OVNI i amb un enfocament eminentment "espiritual", que podés laborar d'una manera "pedagògica" sobre si mateix, aprofundint el contacte a través de "mantrams", "meditació", "música", reflexió i diàleg incessants, etc., etc. potser es compliria... Això, ara mateix, "està en marxa" i em fa feliç tot i sabent que hi ha molt per fer.

Per descomptat, "no som infal·libles", però el nostre "contacte" amb "ELLS" està en moviment, a més del que hem dit, bona prova d'això en són aquests tres darrers mesos "març-abril-maig" (i tot indica que seguirem així) amb algunes bones imatges fotogràfiques que han tingut a bé de "donar-nos" i que tothom pot veure a la "Galería IOM Imatges OVNI MONTSERRAT", accedint-hi des d'aquest mateix Blog, així com també alguns traços de llum memorables, on sempre se'ns ha estimulat a "seguir en aquesta línia".

El fet de que existeixi una "línia de contacte", per força, ens torna encara, més seriosos i responsables. Les "eufòries" com menys durin millor car no ajuden gaire. En el Silenci i la Serenitat del No-Pensament s'escolta la Veu de l'Esser Intern de cada un, el vertader Mestre i Instructor, de la ma de qui anem i ens dirigim a "ELLS".

Encara que molt ràpida (ELLS són així) espero que disfruteu de la seqüència filmada pel Sr. Manuel Suárez, realitzada en el decurs d'un passeig en grup a Marganell-Montserrat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada