divendres, 30 d’octubre del 2009

SEGUIM PARLANT I INSISTINT...

JUNTS PER CRÉIXER



Qui es vulgui "preparar" pel canvi planetari al qual ens encaminem, te l'oportunitat a les mans. Darrerament en aquest Blog quasi no parlem d'altres coses, i és que el tema és molt important, sobretot pels quins senten, ara mateix, un renéixer o un enfortiment de les inquietuds espirituals, que ve estimulat per l'època mateixa que estem vivint, per l'arribada de molta energia procedent del Centre de la Galaxia. Tot això afecta del tot la nostra Humanitat, pero com dic, molt particularment a les persones més sensibles.
Ja és sabut que la nostra Terra i els planetes del Sistema Solar, passaran de la Tercera a la Quarta Dimesió. El simptomes varen començar ja fa uns quants anys, quan el 2000 "una energia de quarta dimensió" va alterar la càrrega electromagnètica de la Terra. L' "efecte" tant acusat que va tenir el vàren denominar "ressonància Schumann" (d'això hi ha molta informació a la xarxa). Fins l'any 2000 doncs, la pulsació de la càrrega electromagnètica de la Terra era de 7 cicles (es mesura cientificament). Del 2000 fins avui la pulsació ha pujat fins a 12 cicles (als 13 cicles s'arriba al camp magnètic de punt zero). En augmentar aquesta pulsació de càrrega electromagnètica s'ha vist afectat el "temps lineal". D'aquí la certera "impressió" que tot "va més de pressa: els dies, les setmanes, els mesos etc. Aquest tema al igual que molts altres de vital importància ha estat ocultat pels governs del món, fins fa ben poc.
MEDITACIÓ


Una altra cosa important és que l'afebliment dels camps magnètics de la Terra, incideix sobre l'estabilitat mental i la memòria en llur equilibri. Des de l'any 2000 s'estan afeblin els camps magnètics, i a part la sabuda desorientació de les balenes i dels ocells migratoris, que equivoquen el lloc de la seva estança, els éssers humans també estem "afectats", en la nostra forma de pensar, en determinades actituds que poden resultar agressives, de temor, etc.
Tot això, evidentment, si hom no pren determinades precaucions, si hom no es prepara amb exercicis adequats, si hom no busca en el propi interior l'equilibri necessari. Tot plegat, el que vingui, en el grau que sigui, no afectarà en la mateixa mesura als que es preparin via relaxació-concentració-MEDITACIÓ, vers estadis multidimensionals del ESSER, on la percepció de la realitat és diferent, més equilibrada i vertadera, i on conceptes com por, desesperació, ignorancia, entre molts altres, es transcendeixen vers una Saviesa que es tradueix en "freqüència superior de vibració" necessaria per encarar en condicions el salt quàntic en el temps en que es produeixi el procés.
La por és en la ignorància: equilibrem-nos com a éssers humans complerts per dins i per fora. Cerquem al nostre Esser Interior per tal de fusionar-nos-hi el més possible, aquesta és una de les connexions més importants pel nostre equilibri mental, psíquic, anímic i espiritual.
I unim-nos també amb persones afins, que també tinguin aquests mateixos objectius, això és bàsic, és la força espiritual de la unió.

TERRA I LLUNA

Es convenient posar en vibració i alineació correcta els vòrtex energètics o "Xakres" mitjançant el so i la vocalització màntrica; la gimnàstica a l'aire lliure, els passejos al Sol, vibrar amb les músiques adequades, beure aigua pura (si és possible), menjar poca carn, seleccionar tot allò que repercuteix positivament i equilibrada en les notres vides. REBUTJAR LA TELE: el 99% del que s'hi explica és aliment per l'ego, cròniques negres per inquietar la ment, crítiques inútils, xafarderies, les guerres i les crisis que ens monta el sistema. Tot això no porta cap equilibri, però si angoixes, nerviosisme, preocupació per tal que la població mantingui les seves ments "ocupades". Això no porta cap equilibri pel que ens estem proposant, al contrari és la forma d'aborregar les masses amb aquest engany de la "societat del benestar". Mireu-vos una bona obra de teatre, o una pel·lícula que hagiu escollit minuciosament. No mireu qualsevol cosa que us faci oblidar "qui sou"... Organitzeu xerrades o debats sobre temes interessants i amb persones inquietes i disposades, abans que us agafi la nyonya davant la tv que ens aïlla i ens divideix.
S'han de canviar els "mals hàbits" pels bons, s'hi surt guanyant en salut, alegria, esperança, fortalesa, seguretat, equilibri, AMOR, i contra el que pogués semblar, esdevenim verdaderament revolucionaris car en veritat, fem tot allò, que el "poder a l'ombra" no vol: Que despertem les nostres Consciències i elevem el seu nivell a la Vibració de la Llum... Ningú pot subjugar una Consciència Desperta. Com ho son les dels nostres Germans Majors de Llum de MONTSERRAT que ens assisteixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada