dijous, 8 d’octubre del 2009

ARA ES EL MOMENT

OVNI A PROP D'UN "CHEMTRAIL" A MARGANELL - MONTSERRAT - REPORT- IOM- 6 D'OCTUBRE 2009 (visiteu la Galería IOM).

Som amos d'alguna cosa en aquest món ? Aquesta és una de les "il·lusions" que més mal ha fet - i fa-, en la vida de moltes persones. Algú molt savi va dir que, els éssers humans al món "som i hem de ser, com a molt, administradors més que no"propietaris". Cada un venim a "cumplir una missió" en aquest món. I el que ens fa falta per poder-ho fer, se'ns és donat matemàticament, a cada moment o instant, tant si es tracta d'abundó material com d'escacesa, de tot cal aprendre. I la "missió" en concret pot ser que sigui vers el material, però també pot ser que ho sigui en l'espiritual, de totes formes, "se'ns dona el necessari per l'un o altre aspecte, i fins i tot per tots dos junts. Es freqüent també no recordar "quina és la missió que ens correspón", el trauma de l'arribada a aquest món i posteriorment l'adaptació, pot ser que, de vegades contribueixin a aquesta desmemorització. Per això hem de "despertar Consciència" car això, a més, ens ajuda a recordar la nostra comesa.



Si hom no sap (perquè no ho recorda) que ha vingut amb una "missió" per desempenyorar o complir, és quan "no comprén" o no sap "situar-se" davant les circumstàncies que li porta la Vida, i que son, sens lloc dubtes, "eines" precises amb que treballar "el que correspongui". D'aquí també la necessitat de ser receptius davant tot el que ens arribi per la vía que comunament s'ha vingut a anomenar "destí". Res no és casual si no causal . El que anomenem "casualitat", sovint és una feble o mala "justificació" davant circumstàncies positives o negatives, o diferents situacions que "no comprenem" però que ens afecten molt. Ser receptius a tot el que ens ve, sovint omple molts dels anhels més profunds que tenim. Anhels del Cor, de l'Ànima, de l'Esperit, que reverteixen positivament i natural en la vida quotidiana, però emanant del nostre Interior. I més que no pas amb l' "ambició", actitud que va molt més lligada al merament material i extern.
Per això en aquest "campus de proves" que és el pla físic d'aquest món Terra, on hi passarem "tant sols" una temporada, mai no hauriem d'actuar pensant que sempre hi serem... En el fons serà fins que "s'aprovin les asignatures pendents". Vertaderament és una "escola" on l'únic càstic que sufrim els "mals estudiants" és repetir curs..

Però l'anhel te de ser el de progressar, evolucionar, procurant descobrir-recordar la vertadera "missió" de cadascú. Som éssers multidimensionals, com ho és el nostre Univers, en realitat Multivers, i el Cosmos infinit d'on procedim, d'on hem vingut, i a on tornarem després de realitzar tot aquest gran cicle d'experiències necessàries per créixer i retornar a la Font Divina d'on tot emana...
Els Éssers de Llum que ja han superat amb èxit el seu pas per la matèria densa, ens criden a aquest creixement i, part de la seva extensa missió és recordar-nos-ho. Per això és important transcendir aquest món d' "il·lusió i sufriment" per començar de trobar-nos amb la vertadera realitat, que corre en favor de l'home, encara que aquest no se'n adoni. Massa que hem parlat (i parlarem encara) dels quins manipulen la nostre realitat terrestre, per això cal començar de transcendir l' "estil de vida" que ells volen per la Humanitat i fer-ho "diferent" malgrat que això d'entrada ens "sembli" difícil. No és impossible. Moltes persones ja han començat a obrir els ulls i a actuar en conseqüència. Començant per un mateix (ningú no ens farà el treball) i participant també en grup. Com he dit en altres entrades d'aquest Blog, moltes persones en aquests moments senten des del seu propi interior un estímul nou, més o menys amb aquest missatge: ARA ES EL MOMENT...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada