divendres, 2 d’octubre del 2009

ALIMENTAR LA MENT AMB EL MILLOR

De la mateixa manera que alimentem el nostre cos fisic per viure, i procurem donar-li el millor, per tal que no es produeixin alteracions de cap tipus, enfermetats, desequilibris, etc. Això mateix caldria aplicar-ho a la nostra ment. De que "alimentem" realment la nostra pròpia ment ? Cerquem realment quelcom que pacifiqui i assereni la nostra ment ? O tanmateix no mirem prim en "alimentar-la" d'emocions fortes, violencia i sexe exagerats, pel·lícules d'assassinats on el més "normal" és tenir pistola, on es donen uns estereotips de baixesa humana i moral, revestits d'heroicitats, masculinitats, etc., que queden fidelment gravats, com qui no vol la cosa, en el magatzem enorme de la nostre ment ? O ens "enganxa" la morbositat d'alguns programes de "tele escombraries" on s'hi aboquen conductes absurdes on la critica als altres i el tafaneix, contribueixen a seguir anorreant i ensopint bona part de la societat hipnotitzada davant la televisió? ¿O totes les imatges de guerra i sang, noticies violentes que res no aporten de positiu a qui les veu i escolta ? En quantes llars no hi ha malhumor si la televisió no funciona? Això sempre posa en evidencia una crisi de diàleg entre les persones. "M'afanyo que si em perdo el "culebró" de torn !?" Quantes vegades hom arriba cansat de la feina, s'asseu al sofà, pren compulsivament el comandament a distància, i comensa el "zàping". Tot plegt potser passarà l'estona i no mirarà res, però ell ha hagut de fer el "zaping", ni que sigui mecànicament, l'ordre ja és instal·lada al subconscient.
I tot plegat te molt fàcil remei: TORNAR-NOS SELECTIUS. Seleccionar només allò que vulguem veure i que j sabem que no ens "pertorba". Ser selectius pel propi equilibri mental. Ser selectius amb la música, el cinema, la televisió (aquesta valdria més llançar-la!) en definitiva en tot allò amb que hom vulgui explaiar-se per be propi i dels altres. Cercar realment "només" allò que equilibra, no pas el contrari. I això no vol pa ser una classe de moral, amics. Són aspectes molt senzills que quan s'apliquen donen resultats d'immediat. Ens ajuden a ser més "conscients" i a sortir d'aquest "estat mental a que es pretén reduir l'ésser humà, amb la finalitat d'anul·lar-lo cada cop més, i fer-lo insensible i mal·leable, als paràmetres socials, que estan modelant una humanitat que sigui un remat, amb idees fixes i obedient.
Ser selectius és el camí, i en comtes de contemplar, sovint amb la boca plena, els atropellaments que els poderosos fan en aquest món, és més sa, just i convenient, posem per cas, escoltar una música que ens ompli, que elevi la freqüència de les nostres vibracions, i fent servir la imaginació creadora, veure el nostre món Terra, radiant, lluminós, amb la seva aura resplendent i meravellosa, ple de Salut que li enviem i li volem, sanant les persones, emplenant-ho tot de joia i equilibri. Si a milers i milers de llars moltes persones fessin això diáriament, el Planeta començaria a guarir-se i també moltes persones, puix que tots estem interconnectats, i els uns incidim i influenciem sobre els altres, conscientment, si realment aprenem de ser lliures, si realment arribem a descobrir el paper que l'home juga damunt la Terra, si arribem a saber que dins nostre, hi ha el "veritable home que som", que som immortals i còsmics, i que tenim a les mans la decisió i la clau per assolir la LLIBERTAT. Que els nostres GERMANS CÒSMICS, ens avisen i ens ajuden, i que alhora, "al·lucinen" (per dir-ho en una humana i vulgar expressió) quan veuen tots els drames en que ens involucrem els humans, per qüestions com els diners, les enveges, els enganys, el odis, que no són altre coses que el fidel reflex doctrinari i subliminar, qu emana de la "cúpula ombrívola" que vol destruir la Humanitat, sense que aquesta se'n adoni.
Cal "plantar cara" a la situació, acabar amb els hàbits inútils i destructius, incorporar costums saludables que ens DESPERTIN, que facilitin l'estat superior de CONSCIÈNCIA, l'AMOR i la GERMANDAT entre els éssers humans, fugir de la subconsiència, això és el que vertaderament ens fa CONEIXER-NOS A NOSALTRES MATEIXOS, això és el que cristal·litza el CONTACTE AMB ELS GERMANS CÒSMICS, això és el que ens fa Candidats a una HUMANITAT SUPERIOR amb nova VIBRACIÓ DE LLUM.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada