dimarts, 13 d’octubre del 2009

ELEVAR L'ESTAT DE CONSCIÈNCIA


Perquè elevar l' "estat de Consciència"? Perquè com més elevat sigui aquest estat, més lliure i creatiu és l'home, més despert a totes llurs capacitats i potecialitats, en contraposició a si l' estat conscientiu és més aviat "baix", mecànic i egoic.
En la vida social i quotidiana en general, l'ésser humà, diguem l'home, passa la major part del temps en un estat "baix" de Consciència i, d'altra banda, no troba cap factor estimulant extern que l' "avisi", que l' "ensenyi", que el "convidi" a treballar positivament el seu "estat de Consciència". És més, anant més enllà, encara podriem concloure que molta gent de totes les edats, no saben el que és la Consciència i molt menys els seus "estats".
Això no ho ignoren els que mouen els "fils del món", car ells no volen que l'home trobi i conegui les seves pròpies possibilitats a través d'anar despertant la seva pròpia Consciència. Aixi van realitzant el "model humà" que ells volen pel seu servei: dòcil, obedient, crèdul, que no faci preguntes, i es quedi dins les "bombolles enganyoses" que el "Sistema" inventa per seguir-lo endormiscant en aquest món absurd que mai no condueix a cap plenitud, i si a l'aborregament progressiu. Augmentar, elevar l' "estat de Consciència" és per això i avui més que mai, el vertader camí de la gran revolució que situa l'home en llur real categoría d'ésser multidimensional, espiritual, còsmic i immortal. I no només perquè així pot arribar a connectar amb el seu propi Ésser Interior per dialogar-hi, que és la part més suprema que l'ésser humà te a dins seu, essent això d'una importancia més que superlativa, ja que Ell coneix les pautes reals de vida i destí de cada persona i és realment el Mestre que millor pot aconsellar a cadascú, sinó perquè a més "elevant l'estat de Consciència" ens acostem conscientment al tant anhelat "contacte" amb els Éssers Superiors de l'Espai, que ens estimulen vers aquesta direcció.
Una "mostra" del que estic dient li fou donada al "Cercle de Llum Montserrat" aquest passat 10 d'Octubre, en la seva ubicació molt propera a Montserrat. Quant al llarg d'aquesta nit, els varen ser "donats albiraments perfectament sincronitzats a les diverses peticions formulades. I en el moment de "donar les gràcies" i concloure els treballs realitzats en grup, va sorgir de sobte però amb una gran sensació de calma, un bola de llum per damunt dels arbres, molt superior en grandària als grans planetes que podem veure a simple vista en el firmament, va encendres tota ella amb una potent i meravellosa llum daurada, extraordinaria i resplendent, que de manera absoluta va emplenar tots els presents, d'una sensació d'unitat de freqüència vibracional i extasiant, amb una barreja d'alegría interna indescriptible, que va durar uns bons instants, mentre es desplaçava molt lentament, com perquè ens amaréssim be de la destacadíssima nova senyal que ens donaven ... Després la llum va anar minvant la seva intensitat fins arribar al nivell de qualsevol estel en la nit clara i fonent-se en la llunyanía...
En el "Cercle" tothom fou conscient que aquella resposta tant propera, va ser el fruit sobretot de l' "estat de Consciència" de tots i cada un dels seus membres, i com a resultant dels treballs diversos de Meditació i preparació portats a terme al llarg de tot el dia i fins arribar a l'esperada nit. Hom va poder corroborar tot el necessari que és corregir i elevar l' estat de Consciència. Tots van saber que quan es te cura d'aquesta preparació, el resultat és ple. Tal i com va ser. Va quedar clar un cop més que "sense cap preparació" no hi ha progrés en el "contacte", ni en res.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada