dimarts, 27 d’octubre del 2009

UN COP MES...

-IOM (INVESTIGACIÓ&IMATGES OVNI MONTSERRAT- REPORT DE JOSÉ GONZÁLEZ SÁNCHEZ- "OVNI SOBRE LA CARENA" 24/10/2009

Cada estrella rutilant es conjuga i es confabula en la nit. Els ulls oberts i expectants ens transformen com infants dins la Natura gran i meravellosa, formant part del tot universal i còsmic, emergints de la foscor i el vuit terrible dels abismes de l'espai, una celístia viva, trèmola i titil·lant alhora, una invitació astral a un ascens vibracional que tots anhelem, però que tanmateix hem de generar, hem de laborar, ens hem de guanyar vencent allò fosc de nosaltres mateixos. Un ascens que per moments, se'ns en fa un tast sublim i fugisser, perquè conguem el que és, el que serà si som capaços de mereixeu.

Les ombres que ens envolten, les tenebres de la nit, que destaquen per sota de la volta estrellada, ens donen la dimensió de la nostra feina. L'energia volta i volta per dins el Cercle. Tot vibra d'una manera suprema. Sabem el que sentim i trobem tot el que se'ns dona. Les mans closes fortament, els dits polzes fan creu. I la vibració segueix produint-se, per dins i per fora. Els respectius Essers Interns són un de sol en aquest instant únic que s'allarga en el Cosmos.

"ELLS" hi son també: ja ens han confirmat amb escreix que assisteixen als nostres esforços, als nostres anhels de créixer en Consciència. Sabem que tot esforç per créixer, requereix bones dosis de "voluntat conscient", que no és senzill, que cal la ferma tencitat: la paciencia i la constancia dels veritables compromisos. Segella la nit novamente la Seva Presència que, a més d'inundar-nos energèticament i plena, situen com l'altre vegada, un Llum sobre la vertical mateixa de la nostra Roda que, un cop l'hem visualitzada emocionats, es va retirant, molt, molt lentament en direcció a la Sagrada Muntanya de MONTSERRAT: AQUESTA ÉS LA NOSTRA FORÇA I EL QUE REAFIRMA LA NOSTRE DECISIÓ I COMPROMÍS INDIVIDUAL I COLLECTIU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada