divendres, 31 de juliol del 2009

NINGÚ NO ÉS PERFECTE EN AQUEST MÓN, PERÒ...

L'OVNI QUE VA SOBREVOLAR LA "ROCA FORADADA" O "TRIANGLE MÀGIC" DE MONTSERRAT (properament a Galeria IOM)
"Ningú no és perfecte en aquest món". Qui no haurà sentit o pronunciat aquesta frase per justificar alguna actitud "incorrecta", algún "disbarat", quelcom que hom sap que "no és el correcte" ? I malgrat tot és cert: ningú és perfecte en aquest món. Es clar que això no ens allibera de les responsabilitats. El "no ser perfectes" no ens lliure de res, al contrari, cal llimar -em sembla- totes les asprors possibles del nostre "ego" i mantenir-lo "a ratlla" ja que és a través seu per on entren i surten tots els mals, tots els desequilibris humans.

Està clar que si l'home tingués "més grau de perfecció" vibraria dins aquesta particular i aconseguida freqüència y no romandria en aquest pla d'aprenentatges i sofriments, i tindria, ben segur una "altra realitat" molt diferent de la que cal fer front aquí.


A LA IMATGE "LA CADIRETA" I EL "TRIANGLE MÀGIC" DE MONTSERRAT.



Però la "realitat" que tenim "és la que és" i bo serà si hom és capaç de ser-ne "conscient" del lloc que ocupa i quina te de ser la comesa, externament i interna.

El que no es pot fer capriciosament és "ignorar" aquesta realitat perquè no agradi, car existeix i en ella hi ha també tots els nostres semblants en condicions i situacions molt similars: aquest és un "taller" d'aprenentatge mutu, on "externament" hem d'estar, conviure, laborar, compartir, estimar, educar, en definitiva "viure", i "interiorment" procurar desenvolupar aquesta espiritualitat innata que és en tot ésser humà i que -des del meu prisma-, és la recerca i la integració amb l'Ésser Intern que cadascú porta dins i que és, en realitat el "jo vertader" per damunt d'aquest suplantador anomenat "ego", garbuix d'enganys i conflicte.


CAMÍ DE LA "FORADADA" ELS GUARDIANS DE LA MUNTANYA VIGILEN TOTHOM QUI ARRIBA...

Però és evident que l'home està aquí, entre altres raons, per la seva "imperfecció" i una comesa natural te de ser lluitar-hi en contra, vèncer-la, aquí, en tercera dimensió, on ens trobem circumstancialment i temporalment, fins que cada un "solucioni el que hagi de solucionar" en el transcurs de la vida física i material. Si hom "oblida això" i es dedica "només" a la Meditació o al "contacte OVNI" per mi, perdrà el temps i rarament progressarà. Però aquí, cal dir també que "cadascú és lliure i responsable dels seus propis actes", quelcom inherent a l'home és també el "lliure albir", aquest concepte tan respectuós de la "Llibertat" i del que tantes senyals ens n'han donat els Éssers de Llum que es manifesten a MONTSERRAT, car Ells, tampoc poden "intervenir" en els intrínsecs problemes humans, si ho fessin l'home no aprendria les "lliçons" que ha d'aprendre en aquest món. No estic moralitzant (encara que pugui semblar-ho) crec que estic tocant temes que interessen moltissim a les persones que s'estan explorant a si mateixes. També pot ser que l'angle des del que intento de fer alguna aportació sigui difícil d'entendre, i més encara per aquelles persones que encara no s'han plantejat les tres preguntes-clau de la Filosofia: Qui sóc? D'on vinc? A on vaig? O que senzillament opten per no aprofundir-se a si mateixes. En aquest cas jo les convido a reflexionar (que no fa cap mal fer-ho d'en tant en quant) en algun d'aquests temes tant vitals i que estic segur, "ajuden a viure" amb més equilibri i millor vibració, alhora que ajuden a comprendre millor tot el tema ufológic des d'aquest vessant intern i espiritual, i sense "oblidar" que els nostres peus, es recolzen per ara, en aquest món tridimensional, encara que el nostre cor anheli "altres ámbits i encontres" que -sens dubte- estan per arribar i, probablement, no triguin gaire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada