dilluns, 13 de juliol del 2009

"CERCLE DE LLUM MONTSERRAT": UN ONZE ESPECIAL

Aquest dia 11 de juliol era especial i esperat, doncs en una jornada complerta y prèvia preparació hom projectava de realitzar "La Gran Invocació de Llum" (sobre aquestes ratlles), canalitzada en el seu dia per Alice A. Bailey i donada pel Mestre Djwhal Khul, El Tibetà, y recomanada també pel Mestre Huiracocha l'Iniciat de Montserrat. Però com dic, prèvies pautes preparatòries realitzades al llarg de tot el dia amb l'objectiu que a la nit en l'hora prevista, els "estats de Consciència" respectius arribessin al punt més adequat juntament amb la "freqüència vibratòria" per ser conscients, tant conscients (de la Gran Invocació), que amb l' "ego" controlat, fos el respectiu Ésser Intern qui la dirigís a la Divinitat per tal que tingués l'efecte màxim pretès. I que el conjunt d'aquesta invocació fes que la nostra GAIA Terra, s'inundés de la meravellosa Força de l'Amor que regenera tots els seus punts vitals i envía a tots els éssers humans el millor de cada "Cercle de Llum" sintonitzat en la perfecta harmonia de la Nova Vibració Còsmica. Per això aquiest Onze era - i realment va ser -, "especial" car aquesta idea i propòsit es va conviure tota la jornada fins arribat el moment. Després, en cercle, i sota la volta estrellada, tot va ser com un remolí i a mida que s'avançava en profundes respiracions i les frases sagrades eren vocalitzades amb mística vehemència i s'alçaven vers els quatre punts cardinals i vers el més alt des de l'intereior de la circumferència, presències astrals envoltaren el cerecle sentint-ho profundament alguns dels seus membres, mentre una Lluna minvant es llevava per l'Orient fent llum a les set ales anhelants, en mig del camo saturat del Prana de la Muntanya Sagrada...
La resposta no es va fer esperar i fou el pas solmne d'una "bola de llum" en encès lleu de primer, un encès momentani extraordinari tot seguit, per acabar amb un canvi sobtat de velocitat, que es va interpretar com a referència al "canvi de vibració o freqüència" al que ens dirigim i pel qual laborem.
L'energia que es va generar al nostre entorn i que va circular pels cossos de tots i amb la que s'ha de laborar en pro de la LLUM, va "Segellar" màgicament aquest 11 de Juliol com el començament o obertura d'una nova fase d'aquest "CONTACTE" tant vital que s'està desenvolupant dins un continu sorprenent que ens convida a seguir laborant amb força i voluntat imparables.
Vull saludar des d'aquí mateix a tots els que llegiu i seguiu els comunicats i escrits d'aquest Blog perquè tant pel que fa a la meva persona com pels meus col·laboradors més propers, sabem que compreneu be el valor objectiu del que expliquem i exposem, al menys una bona majoria.
Sincerament, gràcies amics !!

1 comentari:

  1. Hola, soy una persona que junto con otras tres, el pasado día 18 de julio ibamos hacia el nacimiento del rio Llobregat y a la altura de Montserrat uno hizo varias fotos sobre las 9 h de la mañana. En una de ellas se ve un rayo enorme de luz. Al principio pensamos en un reflejo del sol, sobre la ventanilla. Una semana después leyendo el libre "La Ruta Prohibida" de Javier Sierra, me enteré de que existía mucha información sobre "la llum de Montserrat". Me quedé perplejo de tal descubrimiento. Se me abren muchas dudas y quisiera respuestas. He abierto una investigación para buscarlas. Si alguién me puede ayudar que me se ponga en contacto conmigo. Gracias de antemano.Josep Plà j.plaros@yahoo.es.

    ResponElimina