dijous, 16 de juliol del 2009

NO PODEM "FUGIR" D'AQUEST MÓN EN UNA NAU CÒSMICA...

DUES NAUS LLUMINOSES SOBREVOLANT EL MASSIS DE MONTSERRAT - Report -IOM- 13 DE JULIOL 2009



Tot requereix una preparació. Anhelar un "contacte" amb els Éssers de Llum, també. Cal cercar l'harmonia, tant per dins com per fora. Si existeixen moltes pràctiques que hom pot aplicar per millorar la respiració, per l'alineament dels "xakres" o vòrtex astrals, per elevar la vibració, per conèixer a fons la "concentració", la "meditació", ioga adequat, gimnàstica rúnica, etc. Com és natural hi te d'haver una repercussió externa, que no vé només a través de les pràctiques o exercicis esmentats. Hi te d'haver, "sine qua non", una actitud "correcta" davant la vida, equilibrada, responsable, indivudualment i col·lectiva, que depèn de la pròpia voluntat, de l'esforç personal, d'una actitud eminentment solidària i constructiva. Es nogensmenys així, quan hom pot trobar un alt grau d'harmonització en l'interior i en l'exterior, per dirigir-se amb un "mínim de dignitat" als Éssers de Llum, pertanyents a un nivell alt de vibració, on no hi te cabuda ni la més lleu ombra de l' "ego", car tot en Ells és Ésser Intern, Pare-Mare, Androgin de Llum.
Heus aquí perquè fa falta una "preparació exhaustiva" dels quins vulguin vertaderament acostar-se a aquesta realitat.
No seria coherent mantenir actituds "negatives" o "amagar" qualsevol tipus de problema rera el tema OVNI ( o qualsevol altra tema) per "temor" a fer front a la realitat, com tants casos hi ha avui dia de por, indecisió, acomodament, etc., que busquen amagar-se rera de qualsevol tema per no fer front a la pròpia realitat.
NAU LLUMINOSA SOBREVOLANT MONTSERRAT - Report -IOM- 13 de Juliol 2009

Cal harmonitzar el treball que hom realitzi a la societat, a nivell físic, amb els vertaders anhels espirituals o interns que es tinguin.
Res no es pot aconseguir dels "mons interns" si la nostra vida quotidiana i personal és una pura "calamitat". Tot és un continu d'harmonies internes i externes funcionant correctament. Saltar-se o ignorar un d'aquests nivells és el "fracàs".
He volgut fer aquesta reflexió davant el "perill" de persones, generalment joves, que tenen les seves "pors" per fer els primers passos a la vida (degut per regla general a la seva educació i a la seva personalitat) i s' "enganxen" a través d' "Internet" a temes diversos com ara l' "ufològic", i s'hi queden fortament "agafats", sens resoldre vertaderament els problemes reals de la seva vida quotidiana... Que pensin que si no prenen la decisió de sortir a l'encontre de la seva realitat laboral i quotidiana, per emancipar-se, i "normalitzar" la seva situació, no sortiran d'aquest "armari" dels seus temors i seguiran presoners d'aquest llast.
NAU CILINDRICA SOBRE MONTSERRAT - Report -IOM- 11 de JULIOL 2009

No venim a aquest món per "fugir-ne" a bord d'una nau còsmica, sinó per xafar be el sòl i encarrilar totes les experiències que hom hagi de viure en aquest món físic, on neix, viu i mor el nostre cos físic, i on hi estarem una temporada més o menys llarga segons les circumstàncies de cadascú.
Cal equilibrar, repeteixo, les dues experiències, la física i la interna. No podem "oblidar-nos" o "deixar de banda" la física o externa, perquè la interna o espiritual ens "sembla més atractiva".
Un cop aconseguit l' "equilibri", l' "harmonia", en les dues parts, podrem interessar-nos pel tema que sigui, doncs ja no hi haurà cap necessitat d' "amagar-s'hi" o d' utilitzar-lo com "tapadora" de res. D'aquesta manera, preparar-se per un "contacte" i tot el que comporta dins la "dificultat" serà molt més senzill, doncs hi existirà aquesta "harmonia amb la realitat quotidiana" que no s'ha de defugir, amb les altres persones, amb l'activitat laboral, familiar, etc., i alhora, amb els nostres "treballs interns", espirituals, per acostar-nos al nostre Ésser Intern i per Ell, progressar en totes les nostres inquietuds. Una cosa sense l'altre es desequilibra.
Així és que us animo a tots i a totes, sobretot als més joves, a qui pot afectar més el que plantejo, a que reflexioneu i lluiteu ardidament per superar qualsevol obstacle que us impedeixi de ser vosaltres mateixos, essent responsables i lliures davant la vostra Vida, el Món, l'Univers...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada