dimarts, 7 de juliol del 2009

"PRANA-VITALITAT" I "XAKRES" O "VÒRTEX ASTRALS"

ELS CORRENTS DE VITALITAT

Diu el famós ocultista i teòsof C.W. Leadbeater en el seu interessant estudi sobre els "Xakres" o "Vòrtex Astrals", parlant del "PRANA" i el "Glòbul de Vitalitat": "encara que inconcebiblement diminut és el "glòbul de vitalitat" tant brillant que el solen veure fins i tot els no clarividents. Mirant vers l'horitzó llunyà, especialment al mar, alguns notaran que refreguen amb el firmament un cert nombre de puntets de llum, que bullen per totes bandes amb esbalaïdora rapidesa. Són els "glòbuls de vitalitat" constituits cadascun d'ells per 7 àtoms físics ultèrrims. Són les ígnies vides o grànols carregats de l'energia que els indos anomenen "PRANA", paraula sànscrita que sense risc d'error hom li pot donar l'equivalencia de "VITALITAT". Quan el "Glòbul de Vitalitat" guspireja en l'atmosfera és quasi incolor per la seva brillantor i refulgent amb llum blanca i lleugerament daurada." (**)
Segons aquesta definició de Leadbeater, sobre el "Prana" i el "Glòbul de Vitalitat", podem deduir que la gran concentració prànica existent a MONTSERRAT, en segons quines condicions, dies i hores, etc., "es fa visible", donat que la hem pogut filmar i fotografiar així com també la resplandor dels "puntets de llum" en la distancia, car els hem vist directament en varies ocasions i en grup. El conjunt atmosféric entre les roques més elevades i la seva vertical al llarg de tot el massís, es mou i "bull", com diu el gran ocultista, "amb esbalaïdora rapidesa, "bullen" per totes bandes els "puntets de llum". La seva definició sembla feta a mida per tot el que hem vist i fotografiat a MONTSERRAT, si no fos perquè, a més a més, en aquests " processos" hi intervenen ELLS, els Éssers de Llum que se'ns manifesten i que, d'alguna manera, molt perfecta, vetllen i condueixen aquests "processos" cap a finalitats que encara, avui per avui, se'ns escapen encara que intuïm la seva objectivitat. Doncs els hem vist, filmat i fotografiat també, en mig d'aquesta "ebullició prànica" i movent-se a velocitats increïbles amb i com els mateixos "puntets de llum". També s'han vivenciat aquests instants d'una gran energia envolvent o qualsevol pràctica interioritzadora i vibrant és més que possible.
LA MEDITACIÓ

El "PRANA" o "VITALITAT" incideix directament sobre els "Xacres" dels éssers humans, on en cada un dels "Vòrtex" es descompon en raigs variats, omplint-los d'àquesta vitalitat i tots els seus matisos i fent-los rotar en la direcció correcta (que és el moviment de les agulles del rellotge, però essent un mateix aquest "rellotge") cada un dels "Xacres" o "Vòrtex Astrals.
el XAKRA CORONARI amb els seus colors aproximats

Estímul que s'incrementa inclús molt més si hom practica el sistema de "vocalització dels Xakres" que va ensenyar abans que ningú el Mestre Huiracocha, l'Iniciat de MONTSERRAT, més tard aquest sistema també l'ensenyarien les modernes escoles gnòstiques augmentat.
La lletra I pel Xakra Entrecelles; la lletra E pel Xacra Laríngic; la lletra O pel Xakra Cor; la lletra U pel Xacra del Plexe Solar; la lletra A pel Xakra Pulmonar; la lletra M pel Xakra Prostàtic en els homes i Ovàric en les Dones; la lletra S pel Xakra Coccis, on reposa KUNDALINI. En definitiva la pràctica d'aquesta vocalització és :
Abans que res concentrar-se en la situació de cada un dels Xakres en el cos físic, i després de sol·licitar ajut a l'Ésser Intern respectiu perquè condueixi la pràctica de cadascú... Es pren aire pel nas contant fins a 6 i es treu l'aire vocalitzant en veu alta la lletra respectiva a ple pulmón fins acabar l'aire i imaginant el més conscientment possible, com cada Xakra rota de la forma abans indicada, estimulats, plens de Vida i font de salut. Es aconsellable vocalitzat un minim de 7 vegades cadascun dels Xakres y fer-ho diariament.
l'OVNI del 4 de Juliol a MONTSERRAT- Properament a "GALERIA IOM IMATGES OVNI MONTSERRAT" des d'aquesta mateixa pàgina.


La paraula "Xakra" com s'ha dit és sànscrita i significa "roda". Els "Xakres" o centres de força són punts de connexió o enllaç pels quals flueix l'energia de l'un a l'altre vehicle o cos de l'home, actuen en tot ésser humà, i com més evolucionat sigui aquest espiritualment, els Xakres refulgeixen i bateguen amb vívida llum, de manera, que hi transita una gran quantitat d'energia quin resultat és fer creixer potencialitats i facultats.
Per això MONTSERRAT amb tota la seva energia prànica, que escampa arreu del seu entorn, suposa una oportunitat immillorable per totes aquelles persones inquietes que anhelen la recerca interior: és el lloc adequat per totes aquestes pràctiques personals i íntimes, quina finalitat és "despertar Conciencia" i arribar fins l'ESSER. I per suposat arribar al contacte amb els Essers Superiors de Llum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada