dilluns, 31 d’agost del 2009

FOTONS:PARTICULES DE LLUM-UNA EXPERIENCIA ESPIRITUAL

LES PLÈIADES

Tanmateix hom podria dir que el nostre Sistema Solar és "pleiadià" si pensem que gira a l'entorn del Sol Central de les Plèiades, el gegantí ALCIÓ. Aquest meravellós grup estel·lar està situat aproximadament a 400 anys llum de nosaltres i està clos per l'anomenat "Cinturó de Fotons". Aquest consisteix en moltes bandes de "fotons" emanant del centre de la Galàxia i associats amb els seus braços en espiral. El nostre Sistema Solar travessa dos cops aquest "Cinturó" en cada cicle de 24.000 anys, és a dir, cada 12.000 anys. 24.000 anys és el que triga el nostre Sistema Solar, i amb ell la Terra, a retornar al seu punt de partida en aquesta òrbita.

Els "fotons" són partícules de Llum i el "Cinturó" en si, és una grandiosa regió de l'espai, que emet una intensa radiació electromagnètica en la part visible de l'espectre, i més enllà, vers una Llum invisible d'alta freqüència.

Per la Humanitat de la Terra l'encontre amb el "Cinturó de Fotons" esencialment serà una experiència espiritual. Els beneficis reals d'aquest fenomen venen del que està causant els "fotons" i es vincula amb les anomenadas convergències, és a dir, que si una persona està suficientment evolucionada en aquell moment, succeiran grans avenços en llur Consciència en posar-se en sintonia amb les freqüències més altes.


Contrariament a això, si una persona és "negativa", és a dir, si posseeix molt baixes vibracions, com a resultat d'accions egoistes "no sobreviurà" aquesta incompatibilitat de freqüència.

El cert és que hem entrat en un cicle d' "Activació Estel·lar" que continuarà a través de l'any 2012 fins al 2017. El cicle principal de temps són 26.556 anys que són, la "precessió dels equinoccis" (balanceig lent de la Terra mentre gira i orbita entorn del Sol). Cal no confondre aquest cicle amb el del Sistema Solar a l'entorn d'Alción.

L' "Activació Estel·lar" esdevé quan el nostre Sistema Solar s'alinea amb les bandes més altes de freqüència de Plèiades (Alció), Sírius, Artur, Orió i Andròmeda. Les bandes de freqüències, aleshores, es combinen i passen a través de la Terra.

Per entendre l' "alineació" hom podria pensar en cercles dintre cercles, als quals hi ha lligats imans girant a diferents proporcions. Periòdicament es podrien alinear forman un poderós i llarg imant. Això actuaria com un corrent poderós. S'anomena "raig hologràfic" donat que conté l'energia fonamental d'aquests sistemes.

El tema doncs, és suggerent i be es mereix una bona reflexió, aixó com el plantejament d'una pròpia "preparació" fisica, psíquica y espiritual per tal d'encarar el més correctament possible els "canvis còsmics" d'aquests propers anys, en els que sens dubte, hem entrat jua.

Si voleu completar molt bé el tema d'aquest "post" que he trobat força interesant, ho podeu fer entrant a la "Biblioteca Pléyades" i llegint, en mig de molt altra informació, l'article del Dr. Noel Huntley, i traduït de l'angles a l'espanyol per Adela Kaufmann, titulat: "Encuentro con el Cinturón de Fotones", que també us podeu descarregar, si hohttp:/ desitjeu, en aquesta adreça:

http://bibliotecapleyades.net/universo/esp_cinturón_fotones_12.htm





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada