dimecres, 12 d’agost del 2009

ATANSAR-NOS A ELLS RESPONSABLEMENT

Seria absurd dir que "son aquí" com si això fos una novetat. Això ja és tant obvi com que el Sol surt cada matí per l'Orient. En el que portem d'any, no hi ha dia que no ens deixin fotografiar, més be o més malament, alguna de llurs nombroses i ràpides naus, esfèriques, de plat, i encara altres que quasi sempre ens surten com suspeses en diagonal, les que anomenem "nodrises", que tenen formes rectangulars i cilíndriques, amb la curiositat que aquestes darreres, quasi sempre estan com "enganxades" a unes estructures gegantines que no son visibles. De fet, aquestes naus, la majoría de vegades, tampoc son visibles a la retina humana, car qui les "capta" és la cambra digital que, de vegades, ens dona la sorpresa de captar aques increïbles i gegantines estructures, situades habitualment, pel que hem deduit, "entre plans", que és el que fa que el nostre ull no les pugui veure. Per la qual cosa, sempre que podem veure les seves naus a ull nu, realment és perquè Ells "ho volen així" i en aquest moment determinant no els importa ser vistos i fotografiats. I també hom confirma un cop més, a arrel d'això, el fet que Ells es mouen i es desplacen habitualment a través de l'hiperespai 0 quarta dimensió, fins i tot per viatjar a al·lucinants distancies entre galaxies.
Hom es podria preguntar: com deu ser una lògica objectiva? Si tenim en comte que el comú de la Humanitat, ens basem erròniament, en la lògica "subjectiva" o de l' "ego" i a causa d'això, molt sovint també, en unes lògiques globals artificiosament muntades sobre falsos conceptes i necessitats, estariem en disposició d' "entendre" (ja no dic comprendre), tant sols una miqueta, als éssers que practiquen una Lògica objectiva o de l'Esser? Això és complicat quan "encara" no s'ha arribat a una millor freqüència de vibració, quan hom encara no ha modificat "encara prou" la conducta i els hàbits mecànics per vibrar, encara que només sigui "un petit pas mes" per tal d'atansar-nos als "seus modes, reflexions, conductes," etc. Es difícil "comprendre" la vibració de "Llum" vibrant encara molt densos en la materia. Però no cal desanimar-se: tot es farà (si hom ho vol, és clar!) cal decidir-se i començar de laborar...
Es per això que segons quins aspectes de llurs "altes missions" no son comunicats a la lleugera i a qualsevol. Ells saben a qui parlen i a qui "contacten", Ells veuen els "cors autenticament sincers", Ells veuen realment, més enllà de l' "Aura, que ens envolta als humans, i saben molt be qui som vertaderament, si realment "fem quelcom" per superar-nos, per interioritzar-nos, per trobar el "millor" de nosaltres, que resideix a l'interior de cadascú. Ells veuen la sinceritat - com dic-, i la honestedad dels que pretenen atansar-se a llur "especial realitat", veuen el nostre "orgull" i la nostra "humilitat". Segons veuen actuen.
Es per tot això que sovint les seves actituds i comportaments "no son entesos per l'home de la Terra" doncs aquest els "jutja" amb llurs limitats i propis paràmetres, en realitat, tant allunyats dels seus.
Hom es pot alegrar de veure els seus "llums", els seus "traços" com si fos un simple "joc de salutacions", més la qüestió va molt més lluny, car ELLS no estan aquí de "vacances" per fer "llumetes" a l'home d'aquest món, sumit en el seu "fals progrés", posat en aquesta realitat "hologràfica" des d'on se'l manipula... Ells no venen a fer-nos la feina. Però part de la seva "comesa" és ajudar a "despertar" l'home per tal que descobreixi la seva vertadera realitat, el seu veritable potencial, la seva vertadera missió, a fi de que pugui emergir, sortir d'aquest increïble laberint que l'hi ha impedit de desenvolupar-se a bon ritme, per poder estar avui en una situació molt més avançada.
Davant d'éssers tant avançats, que saben molt més de nosaltres, que nosaltres mateixos, no podem anar de "setciencies" perquè és ridícul, ni a burlar-nos-en, perquè denota ignoràcia plena, ni tant sols, d'innocents circumstancials, car saben el que hom dirà quan amb prou feina si ho ha pensat. Val la pena, doncs, omplenar-nos d'humilitat i anar-hi tal com som, i a més amb el cor obert, amb plena consciencia i ment oberta. Si no s'hi pot anar així: Val més no anar-hi...
Segons que ha fet públic en Sixto Paz, contactat de gran experiència, els mesos de Setembre i Octubre hom preveu un creixement encara més gran de manifestació OVNI. Serveixi aquest "post" doncs, per millor reflexionar sobre aquest tema OVNI d'una manera responsable i seguir-nos preparant (els que així ho decideixin, és clar) per tot el que anirà venint.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada