dimarts, 18 d’agost del 2009

ASSOLIR EL "JO SOC" VERTADERAMENT

EN EL CEL NOCTURN DE MONTSERRAT UN BRILLANT OVNI ES DESPLAÇA - (foto original report 15 d'Agost 2009 - IOM)
No hi ha res com l'experiència personal profunda, espiritual, doncs encara que de vegades costi de trobar les paraules més adequades si hom la vol explicar, la qüestió és que hom la ha viscuda i la sent personalment en el seu interior i això és suficient. L'experiència personal va més enllà que llegir un llibre, o allò de que "algú m'ho ha explicat"... No, no és res d'això, que només és mera informació, molt vàlida, això si, però a la pràctica res més que això. L'experiència personal és una vivència exclusiva pel que la viu, i carregada d'ensenyament per aquest. De vegades s'han pogut viure esdeveniments o circumstàncies de forma col·lectiva, i amb tot, cada persona en particular ha tingut llur pròpia vivència . I això és el que cal valorar més, sobretot des del punt de vista del "cercador" espiritual, del que vertaderament cerca créixer.
AUGMENT DE LA FOTO ORIGINAL
Quan hom ha rebut un coneixement a través d'una experiència personal profunda, no ho oblida mai més, car els coneixements de l'Ànima i de l'Esperit són bagatge vertader de l'home autèntic. Es quelcom que queda gravat al Cor per l'Eternitat. No és una qüestió del cervell físic.
Aquestes experiències personals a les qualsa faig al·lusió són "conscients" i no pertanyen a la "realitat hologràfica" en la qual "s'imbueix la màquina humana": l'home superficial, sempre condicionada als programes que li insereixen, aquests programes que han esborrat de la seva ment tot signe d' "espiritualitat autèntica" juntament amb altres "valors" bàsics.
AUGMENT I MATISAT DE LA FOTO ORIGINAL
Ser "conscients" vol dir que "qui actua i compren" en nosaltres és l' Esser Intern, al marge de la "màquina humana i els seus cinc sentits". Es el vertader JO SOC de cadascú. Es l'Esser insobornable i immortal al qual hauria d'aspirar tot home en un 100% i que s'allotja en el seu propi interior a un altre nivell vibracional.
Arribats aquí podem inferir perquè moltes "canalitzacions" son "contradictories" entre els diferents canalitzadors o canals, perquè els manca un pas previ que és -ni més ni menys-, que una vertadera connexió amb l'Ésser Intern, a través del qual, cal realment, cristal·litzar el "contacte" amb els Superiors de Llum que tant inspiren i intueixen i que es m anifesten per tots els entorns del Massís Sagrat del Septentrió Peninsular: MONTSERRAT. Es més, personalment estic convençut que Ells, ja s'han "comunicat" -i més d'una vegada-, amb l'Ésser Intern de determinades persones i grups, i fins sens saber-ho aquestes persones, o com a molt, depenent això del seu personal "progrés" o "avenç" espiritual.
AUGMENT EN NEGATIU FOTO ORIGINAL
Això explica també l' "estat real" de l'home de la Terra en llur globalitat, i perquè "els contactes reals" amb els Éssers de Llum, no resulten "més senzills", essent bàsicament, per l' estat de Consciència en que aquest es troba. Car mai no s'ha educat l'home en base a aquests paràmetres. Als "obscurs poderosos" no els ha interessat mai...
Diguem que si la Ciència i la Tecnologia, i encara moltes "altres" Disciplines, progressessin junt amb l'Espiritualitat, no hi hauria cap més "govern a l'ombra" que podés manipular la Humanitat. Com succeeix amb "altres" humanitats més avançades del Cosmos, on tots els seus integrants son "desperts" de Consciència o fusionats íntegrament amb llur respectiu Ésser Intern o "JO SOC. Ningú pot manipular al seu antull ni enganyar a ningú en una societat així, i tot és admirablement proporcional, equitatiu i just, i només al servei del progrés integral humà.
AUGMENT REPORT 16 D'AGOST 2009
Aquí s'ha practicat fins la sacietat el famós "divideix i venceràs" i així li ha anat al nostre món. I així va... Però no s'ha de perdre mai l'esperança: de totes aquestes dures proves se'n pot sortir, i en això ens cal estar... L'home és un ésser de llum potencial amb tots els atributs per seguir evolucionant i transformar o sortir d'aquest abocador d'enganys on ens volen sumir, ancorar permanentment...
Per això temen tant l' "espiritualitat", per això la ridiculitzen, perquè en el fons la coneixen, saben molt be el que és el "canvi de freqüència", una "nova vibració", o un "canvi dimensional" on el seu "poder" serà obsolet i impracticable...
Als "ombrívols" no els interessa un home plenament conscient, al contrari, volen un home distret, inconcentrable, feble, poruc i a la llarga, malaltís, que amb prou feina s'interessi per res, que no faci preguntes "impertinents", en definitiva, ja sabeu el "model" que persegueixen...
Si us plau, no els hi donem aquest plaer ! Es pot fer molt perquè les coses no vagin en aquest sentit...
AUGMENT EN NEGATIU REPORT 16 D'AGOST 2009





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada