dijous, 27 d’agost del 2009

LA BONA MUSICA PEL CONTACTE

L'OVNI DEL 6 D'AGOST SOBRE MONTSERRAT -IOM-



A través d'ones de so harmòniques hom pot obrir "camí directe" fins a l'Ésser Intern i assolir un "estat temporal de Consciència" tan intens que tanmateix es pot trobar vivint molt més que guspires de la vertadera potencialitat de que pot disposar l'ésser humà, sense ell ni tant sols saber-ho o esperar-ho. Aquesta és una de les importàncies bàsiques de la música, que no només pot transmetre alegries o tristeses, danses i balls de totes menes en la part superficial o física, sinó que la música, ben construida i executada pot esdevenir "Música de l'Ànima i de l'Esperit", que està feta per estimular amb vibracions de so molt especials, el Plexe Solar ( la casa de les emocions), el Cor i el mateix Esperit, en el més profund de l'home. Aquesta és la "música" que "sap colpejar" directament i correcta la Consciència. Es un efecte similar al que poden conduir alguns "Mantrams" vocalitzats amb vertadera veneració.
L'OVNI DE L'11 D'AGOST DEIXANT TRAÇ SOBRE MONTSERRAT -IOM-


Es doncs recomanable en les múltiples preparacions que existeixen per vibrar en forma elevada, "no només escoltar" merament la música, sinó "penetrar-hi des d'una perfecta Concentració" i deixar-se portar completament, ja sigui estirats en posició d' "home mort" o asseguts, sense creuar les cames i amb l'esquena ben recta.
L' "estat de Consciència" resultant serà el més idoni per invocar als Éssers de Llum, car estarem més a prop que mai del nostre Ésser Intern, Pare - Mare, l'Androgin particular de cadascú, que vibra més pròxim als Elohim que la nostra personalitat humana. I per tant serem, en aquells instants preciosos, molt més conscients de l'experiència que se'ns dona a vivenciar.

L'OVNI DEL 13 D'AGOST SOBRE MONTSERRAT -IOM-

Per això és tan important la "música", la seva influència positiva o negativa. Això és un experiment a realitzar per cada persona disposada a explorar-se, car hi ha músiques per "elevar la Consciència", i n'hi ha també per "afalagar l'Ego i les seves trifulgues". L'oobjectiu de cada música, "no és precisament el mateix".
Els Grans Mestres de la Música Clàssica: Mozart, Bach, Beethoven, Wagner i altres, van fer Música de l'Ànima i de l'Esperit, una vibració tant alta, que pot induir a "estats elevats de Consciència" a aquell que la assimili amb "Concentració i Meditació".

VISTA DE MONTSERRAT DESDE L'ANGLE PRECIS ON ASSUMEIX LA FIGURA ESTIRADA D'UN INICIAT MAIA VOCALITZANT UN MANTRAM.

També hi ha músics compositors avui dia que expressen les altes vibracions de l'Esperit, en les seves músiques i els seus sons. No en faré una llista que se que podeu trobar fàcilment. Un dels meus preferits és Steven Halpern, que ha estudiat el so en que vibren els Xakres o Vòrtex Astrals de l'ésser humà, i ha composat músiques i sons pel seu "alineament". Podeu trobar-lo en aquest mateix Blog. La música de Halpern és totalment "guaridora i regeneradora". Us el recomano plenament.




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada