diumenge, 29 de març del 2009

DES DE MONTSERRAT AL MÓN...

El nostre punt de mira és, sens lloc a dubtes, el Massís de MONTSERRAT i el seu entorn, és el lloc i zona des d'on, de forma àlgida, venen succeint els fenòmens de llum, sempre vinculats - així ho intuïm- als que denominem "Superiors de Llum" i als quals en llurs connexions amb altres parts del planeta, ben segur que els anomenen d' "altres maneres". També és cert que Ells aquí a Montserrat han manifestat en diferents ocasions, que els noms o denominacions referents a persones, per la seva forma de relacionar-se, no tenen "cap importància", com la tenen pels humans, subjectes masses vegades a persones o "lideratges" i a fer culte de la personalitat humana.
Si parlem d' "Ells", és que són "Entitats pures" que estan en un nivell de desenvolupament de "dues i mes" densitats de vibració evolutiva respecte de nosaltres, el que equival que són "Individus Íntegres", complets, molt allunyats del desordre psicològic que caracteritza als humans del nostre món. Per això "encara" no som comparables a "Ells". Encara que això no és cap obstacle per que poguem comprendre les seves pautes, les seves maneres, que ens suggerèixen una actitud determinada davant les diferents circumstàncies que sacsegen la Terra i el paper important que te de jugar l'home en els canvis planetaris que s'acosten i que hauran de redundar en una nova albada per la Humanitat, amb valors renovats, amb una vibració acord al superior àmbit dimensional, amb una espiritualitat nítida, no manipulada ni manipulable, que eduqui i alliberi realment a l'home i, de manera definitiva el situí en el punt precís i exacte pel seu ple desenvolupament integral i còsmic.
Des dels entorns de MONTSERRAT, aquest Gran COR generador d'Energia, que també, des d'un angle determinat assumeix la figura d'un "Inciciat Maia", jacent i vocalitzant un mantram sagrat, contemplem també les diverses parts del món, on creix també la presència i la manifestació d' "Ells", per adonanr-nos que, vertaderament, estem assistint a una gran mobilització global de forces i energies, sempre dirigides i controlades en la seva acció, per llur superior Saviesa.
Gran mobilització, evidentment "silenciada" pels més importants i mediàtics medis d'informació internacionals, malgrat que el seu enorme "ECO" sona per tot el "Ciber espai" des d'on tothom pot seleccionar una ben nodrida informació verídica de tot el que està succeint a nivell mundial.

Van confirmar que l'any 2009 havia de ser "important" pel que fa a manifestacions i a un notable acostament d' "Ells" vers els humans terrestres, penso que ha començat de produir-se "quelcom important" respecte d'això, en aquest mateix mes de Març, i que continuarem amb aquesta dinàmica i expectativa. S'estan produint "canalitzacions", albiraments, fotografies insòlites i fins algun "rar encontre", i tot és sinònim de la profunda i gran activitat d'aquests moments.
Tot el que es pugui informar i reflexionar des d'aquest vostre Blog, s'anirà fent puntualment car estem en "alerta permanent", i per suposat, si algú vol aportar experiències, suggeriments, idees, opinions, etc., que no dubti en connectar amb aquest Blog o amb l'e-mail del seu administrador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada