dimecres, 1 d’abril del 2009

A PROP DEL "NUCLI"

NAU PETITA - NAU GRAN



A prop del "NUCLI" hom sent la força d'atracció i aquest benestar que estimula, no només l'Esperit, que és Llum de la LLUM, sinó totes les cèl·lules del cos físic, això que omple de sensacions profundes que semblen vingudes del Paradisos Ascendits, que són amagats a l'ull humà.
El "NUCLI" és com la mare pel seu fill, és font de caliu i assossec, seguretat, alegria i vida. El "NUCLI" és Llum de Vida que proveeix l'Esperit, com tota l'energia vibrant necessària, de qualsevol giny que vibra per tots els espais, és l'aliment dels Plans Dimensionals que s'auto generen, es formen i es mantenen en llurs distintes densitats.
El "NUCLI" no és "DEU", però si que és de la seva Essència gegantina i desconeguda. El "NUCLI" s'escampa formant diferents vortex que situa on són necessaris pel desenvolupament de la VIDA en totes llurs gradacions.
AUGMENT DE LA FOTO ANTERIOR

A MONTSERRAT hi existeix un "NUCLI" de Vida que proveeix molts i diferents àmbits de vibració humans (de la Terra i de fora), tecnològics, planetaris i còsmics. No és estrany que darrerament s'hagin pogut fotografiar en les immediacions d'aquest Massís, naus còsmiques anomenades "mare" doncs, fan el que vosaltres en diríeu "la posta a punt".
Tota aquesta gran mobilització de recursos de "fora" del vostre món, està encaminada a col·laborar amb el Planeta en el seu pas a la "nova densitat" juntament amb tota la Humanitat que haurà estat capaç d'estar a l' "alçada" d'aquesta transcendental, importantíssima transformació.
Els més sensitius capten amb promptitud l'aurèola energètica que envolta tot el "NUCLI" i que s'escampa per tot l'entorn de la Muntanya, a molta distancia a la rodona.
Tu ets un "nucli biològic" que també es nodreix d'aquesta "energia vivificant" a través del teu Ésser lluminòs, alhora "nucli" de la teva individualitat.
Les anomalies que dificulten el perfecte funcionament dels éssers humans, i que són "estimulades pels negatius d'aquest món", poden acabar-se si hom fa un esforç de "voluntat suprema" per alliberar-se a la Llum.
Se que desitgeu el contacte físic:Aquest s'acosta. Persevereu. Sigueu honestos".
"L'AMOR ES LA FORÇA DE PERFECCIO MES ALTA QUE EXISTEIX EN TOT EL COSMOS I EN TOTES LES GALAXIES DE L'INFINIT".
Comunicat de S. a 26 de Març del 2009
Nota: no donem a conèixer la identitat per desig exprès de qui ha rebut "el missatge" car és millor que hom conegui el "fruit", l'autoria és el de menys..
AUGMENT DE LA MATEIXA FOTOGRAFIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada