diumenge, 22 de març del 2009

LLUMS SOBRE EL MASSÍS DE MONTSERRAT

Creix enormement l'activitat OVNI en tota la zona de MONTSERRAT, que si la vistositat de la recent estrenada Primavera crea un paisatge exultant, lluint les millors gales, l'escenari on s'ofereixen les diverses manifestacions dels Superiors de Llum no resulta menys impressionant, ja sigui de dia o de nit.
Per exemple, aquest mes de Març resulta extraordinari. El dilluns passat, dia 16 al capvespre i des de la ciutat de Terrassa, diferents testimonis per mi, de total fiabilitat, pogueren presenciar el pas solemne d'una "bola de llum blanquíssima" (d'un tamany cinc cops més gran de com veiem el planeta Venus) travessant tot el casc urbà d'aquesta ciutat en direcció a Montserrat. Des d'aquesta mateixa ciutat, d'on és visible també i des d'un angle ben original la Muntanya Sagrada de Catalunya, la mare d'un dels testimonis anteriors, va poder observar vers la part nord oest de Montserrat com d'una "bola de llum" d'un marcat color carabassa, en sortia una altra de menor bo i volant per l'entorn per acabar reingressant novament a la bola més gran d'on havia sorgit. La testimoni de l'albirament va voler fotografiar a través del seu mòbil el sorprenent fenomen, aconseguint de plasmar aquesta llum blava que m´he permès d'ampliar de la foto original. Els testimonis del primer albirament son en Gabriel Granados, bon amic i habitual a Montserrat, i també el nostre comú amic Mouad, que l'acompanyava; la mare d'aquest darrer és qui va presenciar des de la terrassa de casa seva el segon albirament i qui feu la fotografia.
D'altra banda els quins coneixen les meves activitats, ja saben que faig fotografies amb la humil "pretensió" d'aconseguir, amb el seu consentiment previ (i sense ànims de fer-ne cap mena d'ostentació) imatges de la presència d'ELLS en tot el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat i els seus entorns, i he de reconèixer que, darrerament "m'estan donant bons treballs" analitzant i matisant instantànies amb la seva "presumible" presència, amb una frecuencia considerable i, perquè no dir-ho ? Amb molta emoció.
Algunes d'aquestes fotografies ja han estat exposades al peu mateix d'aquest Blog en forma de "clip de youtube" per si les voleu explorar. Per cert que n'hi ha una que coincideix amb el dia 16, amb els albiraments efectuats des de Terrassa.
La definició ja se que no és la més desitjable en aquests "clips", però si vosaltres, estimats amics lectors/es teniu interés en mirar-los bé, sapigueu que els tinc en format Pdf i Pps i que, si m'ho sol·liciteu, amb molt de gust us els enviaré via e-mail. Els podreu veure molt millor que en el Blog, això està garantit.

Donades les circumstàncies que estem vivint, penso que aquesta activitat OVNI a MONTSERRAT seguirà per aquest mateix camí, tal i com estava previst per aquest any 2009. Això vol dir "estar alertes" donat que, ben segur que es produiran imatges, missatges i contactes, que poden arribar a ser més importants que mai, així com altres fets imprevisibles per tots, ja que la important situació planetària en la que estem immersos és nova i això pot donar esdeveniments originals i espontanis, fins ara no esperats o previstos. Res però, intueixo, que l'home per si mateix no pugui encarar amb tota la seva Consciència.
Seguirem doncs en aquesta sintonia i des de "MONTSERRAT: VERS L'ALTRE DENSITAT" procurarem estar a l'alçada de les circumstàncies, més enllà dels "egos" i vers l'Essència Lluminosa que, vertaderament, ens uneix a ELLS, gloriosos ELOHIM de pura i altíssima vibració.
Cliqueu sobre les fotografies per veure-les ampliades



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada