dilluns, 9 de març del 2009

NO ES COMENÇAR, ES CONTINUAR AMB ENERGIA...

Perquè aquest és un camí imparable, perquè ha començat com un remolí que ho somou tot i a tots, l'únic que succeeix és que n'hi ha que se'n adonen més que altres, alguns ho senten amb ímpetu, altres senzillament, ho senten y altres "estan notant que succeeix quelcom" que, de moment, afecta més l'home per dins que per fora, encara que acabarà, molt probablement, incidint completament en la materia del nostre pla (dimensional) i a tots els éssers humans que ens estem movent per l'epidermis del Planeta Terra.
Es quelcom que està succeint ja i que va començar fa uns pocs anys. I en això estem, tal com es diu. Ho va anunciar ja en la dècada dels noranta en Collier, el contactat americà amb éssers molt evolucionats de la constel·lació d'Andròmeda, amb qui manten un tracta de molts anys. Somriures a part dels neòfits i dels incrèduls, les persones que practiquen meditació i ioga, fins i tot les molt sensibles psicològicament i espiritual, poden captar aquesta entrada d'energia del Cosmos que està inundant el nostre Planeta, saturant-ne zones molt especials i on més hi proliferen els albiraments OVNI, com és el cas concret del Massís de MONTSERRAT, que essent ja, una muntanya eminentment magnètica, amb una tradició mil·lenària a les seves entranyes, és doncs un CENTRE de primeríssim ordre dins l'Acupuntura Cosmica de Gaia, la nostra Terra.
Els que tenim el "privilegi" de poder estar sovint pels seus entorns, sabem que això existeix, que això "s'està donant", i s'està donant per tothom, per tal que hom capti, per tal que tots vibrin, per tal que tots es despertin a una realitat diferent, de l' "anorreant realitat" amb que s'està "bombardejant" el gènere humà terrestre.
Hi ha reunions cada mes a MONTSERRAT, com sabeu molt bé, a les que pot assistir tothom en data fixa. Però la Muntanya hi és sempre i la possibilitat d' "albiraments i contactes", és permanent, nit i dia, cada dia. I cada dia "pot ser un gran dia, planteja-t'ho així, com diu la cançó d'en Serrat, per escoltar en calma la teva respiració, els batecs del teu cor, per escoltar els sons vivificants de la Naturalesa, per sentir-te com el vent acariciant les roques, per sentir-te VIU, en defintiva per cercar en el teu interior "la millor part" i escoltar els seus consells.
Una part de l'energia que està entrant des de l'exterior s'ha pogut fotografiar i en alguns casos, filmar. Son les esferes anomenades ORBS les encarregades de portar al nostre món quantitas ingents d'aquest PRANA especial quina missió és preparar l'entrada del Planeta en l' Hiperespai o Quarta i Cinquena densitat.
Amics, us volia dir que encara que escrigui en els termes que ho faig i em senti vertaderament "inspirat" en fer-ho, que ningú pensi que sóc "mestre de res", més aviat sóc aprenent de quasi tot i no cerco la "vanaglòria", si no compartir coneixements, vivències i experiències amb totes aquelles persones, coincidents o no, però respectuoses amb el pensament d'altri. Sabeu que estic a la vostra disposició.
FOTO AUGMENTADA AMB ORBS I LA SILUETA DE MONTSERRAT AL FONS

Salutacions !

Manuel Luis Tatjé

manueluistatje@hotmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada