dimarts, 17 de març del 2009

EL PROCÉS ESTÀ EN MARXA

EL CALENDARI MAIA

Seguim parlant d'aquest gran canvi planetari i tot el que gira al seu entorn amb ímpetu evolutiu. Els éssers de "cinquena densitat" vistos des del nostre pla físic de "tercera densitat" son "éssers de llum" degut a la fina i subtil vibració dels seus cossos existencials. Segons Alex Collier existeixen dotze nivells dimensionals, el darrer, el dotzè és de formació recent i causa que, en aquests moments, totes les densitats de vibració estiguin literalmente "tibant-se unes a altres i atreient-se" en sentit progressiu, és a dir, la tercera és atreta per la quarta, aquesta ho és per la cinquena, y aquesta darrera per la sisena i així successivament fins arribar a la "Dotze". Els éssers de la "densitat dotze" són quasi inimaginables per nosaltres per llur altíssima perfecció en la llum. Així ELLS, ens criden a tots vers aquest progrés, vers la Llum, i accel·leren aquest procés dimensional des de la "densitat dotze". El procés està en marxa i són moltíssimes les fonts que parlen de l'any 2.012 com a data límit en que la Terra ja hauría penetrat a l' "hiper espai" és a dir, a la densitat dimensional que ens precedeix. També ho assenyala el Calendari Maia.

En realitat manca molt poc temps i els efectes ja es noten, i encara s'acusaran molt més en aquesta mena de "conta enrera" de quelcom que, segons s'ha dit, ja havia d'haver succeït molt abans en el temps.

És clar que també hi ha forces que s' "oposen" a aquest procés. Bé, en realitat a un procés còsmic d'aquest calibre no s'hi poden oposar. Més aviat la seva "batalla" és fer tot "el necessari" perquè l'home comú i corrent del nostre món "no es trobi a si mateix" i, d'aquesta manera, no pugui "modificar" la seva vibració i, per tant, "no estigui llest" per aquest gran canvi dimensional. Prefereixen que l'home segueixi dins la seva ignorància galopant i fins "orgullosa" i segueixi essent cada vegada més mal·leable als seus obscurs interessos. Ells saben que si l'home segueix "separat del seu poderós i savi interior" mai no podrà fer aquest "salt progressiu" i es quedarà en una situació deplorable i primitiva.

L'Obertura Mental i de Consciència que estan auspiciant els Éssers de Llum que es manifesten tant sovint a MONTSERRAT, no és altra que aquesta, propiciar la "integració" de l'ésser humà amb el seu interior, el pur canvi vibracional que com més éssers capaciti millor. I poder estar "llestos" en el moment adequat. Aquesta "acció" no sempre és vistosa i espectacular, també és meditativa i silenciosa.

Però això és quelcom que està succeint alhora a tot el Planeta amb la mateixa intensitat amb que estan entrant al nostre hàbitat global energies favorables a tot aquest procés. Això mateix és el que genera sobretot i primerament, en els més sensibles, el creixement interior, el redescobriment de si mateixos, l'encontre d'unes persones amb altres, amb uns mateixos anhels i inquietuds espirituals, el contacte, fins hi tot, amb aquestes Entitats de Llum, que en benefici de la Humanitat vetllen per aquest procés continuament i alerten, amb freqüència telepàtica moltes intuïcions i pensaments que deixen en l'interior empremtes perdurables...

I el fet memorable de l'arribada progressiva del que s'ha vingut a anomenar "NENS INDIGO", car ells també són un signe evident d'aquest canvi formidable. Són molt més espirituals i sensibles, i porten al damunt noves capacitats que portaran una "transformació sens precedents" a la Humanitat. De fet i segons experts en aquest tema, tots els nens i nenes que estan naixent en aquests moments "són indigos potencials". Els "declarats" és perquè ja s'ha vist i comprovat fefaentment, que ho són per llurs pròpies característiques i fins i tot perquè ells, en la seva curta edat "ja saben" que tenen una missió amb aquesta Humanitat i amb aquesta etapa canviant. L'error és quan la nostra societat humana "no els sap distingir" i els pren per "malalts" o "discapacitats" essent la realitat que LLUR ATENCIÓ ESTÀ SINTONITZADA A UNA DIMENSIÓ SUPERIOR: no estan "disminuits" si no "sobre capacitats" i per això la seva adaptació de vegades és "complicada" i per alguns professionals una "novetat". Encara que avui les coses comencen de canviar en aquest sentit.

Us recomano que us mireu aquests dos "clips" sobre el tema "INDIGOS" són en anglès i subtitulats en español, són el 3er. i el 4rt. d'una sèrie de 7 que, si us interessa, podeu trobar a "youtube". M'han semblat oportuns, interessants i il·lustratius.

REVOLUCIÓN INDIGO 3-7



REVOLUCIÓN INDIGO 4-7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada