diumenge, 28 de juliol del 2013

ALIMENTACIÓ CONSCIENT: CURS (pilot) DE MACROBIÒTICA A MARGANELL




El passat dia 21 de Juliol va tenir lloc al nostre refugi de Marganell el 1er Curs de Cuina Macrobiòtica impartit per "El Rincón del Tenzo" quin administrador del Blog i Tenzo principal (cuiner dels monjos Zen) és el nostre entranyable amic i col·laborador Sergi Gámez i la seva companya Nuria Luis que, juntament amb Joana Luis i Dani Téllez van configurar el més competent equip de cuina macrobiòtica imaginable.

Aquest ha sigut un "curs pilot", al qual, en tenim la plena seguretat, en seguiran d'altres més, entrant de ple en aquesta vía d'interès creixent, creativitat i expansió, no només del vegeterianisme i el veganisme (dels que també son experts), sinó de la gran cuina macrobiòtica, en definitiva una feliç aportació a l'alimentació conscient i saludable, que es complementa admirablement amb la pràctica de la Meditació, tant Zen com Raja Ioga, etc., i Despertar de Consciència, com a peces fonamentals del camí integral vers el progrés humà i espiritual, on avui dia flueix i conflueix la "nova humanitat conscient".

                                                                                

El "menú" del Curs fou el següent: Entrant: Sopa de Miso. Plat Combinat: Arròs basmati amb crema de pastanaga, Bròquil escaldat al forn gratinat amb beixamel vegetal de farina d'espelta, Mongetes Azukis amb algues kombu amanides amb tamari, Amanida verda. Postres: Pastís de compota de pomes i panses de corint (aquest darrer elaborat per Joana Luis), Altres: Te Kukicha.
Com el propi Tenzo Sergi anuncía en el seu Blog, el resultat final fou, doncs, un menú molt equilibrat 100% ecològic, 100% vega, cuinat amb productes locals lliures de pesticides, sucres, quimics, conservants, refinats, etc.
Des d'aquest Blog volem felicitar efusivament al Tenzo i tot el equip per la grata iniciativa i pel gust d'haver triat la nostra ubicació del refugi de Marganell, tocant al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, per portar-la a bon terme. Ells ja saben que disposen d'aquest lloc provilegiat per totes les iniciatives d'aquest estil que vulguin emprendre.
No em queda sinó des d'aquí, convidar-vos a tots i a totes a visitar el Blog "El Rincón del Tenzo" http://elrincondeltenzo.blogspot.com.es  i aprendre del gran coneixement que destil·len les seves pàgines i múltiples receptes d' alimentació conscient.
(el foto-muntatge que acompanya la present entrada pertany en llur totalitat a "El Rincón del Tenzo")*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada