diumenge, 30 de gener del 2011

L'AJUDA VE DEL COSMOS... PERÒ CADASCÚ HI HA D'APORTAR EL MILLOR DE SI...


L' "ajuda" ve del Cosmos, de la mateixa pausa cíclica de cada vint-i-sis mil anys, i de tot el que comporten els gegantins preparatius d'una circumstància còsmica tant important com aquesta; els "Déus" han fet que en mig d'aquest maremàgnum, que portarà a la reiniciació del nostre Món Terra, un bany de meravelloses energies inundi la nostra Humanitat al complet, en especial a multitud de persones d'arreu dels continents que, amb un estímul sens parió, desperten les seves inquietuds connectades a la Consciència, essent capaces d'adonar-se'n, d'unir-se a persones anàlogues, descobrir i encaminar correctament aquest "allau" generador dels nous temps, que son els nens amb l'ADN millorat i molt més complert que el comú dels humans; ells son els vertaders heralds d'aquesta nova Era lluminosa del QUANTA i el MULTIDIMENSIONAL.
Els nens "INDIGO", no son cap "llegenda", son una realitat de la qual ens hem de congratular, ja que ells son els cridats a enfocar i  dirigir aquesta actual regeneració humana. Molt els hem d'ajudar en llur creixement, els adults que ja ho sabem, i també els que ho aniran descobrint, per tal que es desenvolupin amb tots els estímuls necessaris, amb llum i Consciència de l'Ésser, perquè puguin complir les seves missions especialíssimes quan sigui arribat el moment.
L' "ajuda" ve del Cosmos, cal ser-ne conscients i aprofitar-la: és el treball que ha d'anar fent cadascú. Que se'ns "ajudi" en cap cas vol dir que se'ns "faci la feina". Cada un hi ha de posar la seva pròpia millor part, si és que realment, "porta dins" aquest anhel de progrés i creixement interior.  Tots els nostres anhels, tota la nostra voluntat conscient haurà d'estar abocada als canvis transcendentals als quals "estem optant".  Si hom no hi posa el necessari, pot ser que "no siguem idonis" per realitzar el salt quàntic dimensional...



Probablement molts dels que sou lectors (no m'agrada la paraula "seguidors") habituals d'aquest Blog, "sentiu" aquests anhels, aquesta crida interior que, de vegades, costa d'interpretar; de fet, segurament que si no la sentíssiu, en alguna mesura, ja no entrarieu amb regularitat a les reflexions que hi publico. Us agraeixo la vostra paciència i voluntad, àdhuc la d'aquestes persones, que ho feu des d'un "anonimat" pel què "us podessin dir alguns" si sabessin els vostres anhels... No tingueu cap temença, els vostres anhels son vostres, i son sublims, i els heu d'abraçar i estimar...   Els del "què diran" acostumen a ser persones plenes de perjudicis, molt enfonsades en les seves pròpies tenebres psicològiques, i si be, tal vegada, poden jugar un "paper" important o "rol" en el vostre treball o en les vostres vides, no tenen, a l'hora de la veritat la importància que els doneu; més aviat son dignes de compassió i vosaltres en sou testimonis...
S'han allunyat persones de mi (o en el fons sóc jo qui s'ha allunyat d'elles) perquè em manifesto des de les inquietuds que sento, i que coneixeu (al menys algunes),  Però, mira per on, he trobat altres persones, lluminoses, amb grans analogíes freqüencials, y un treball, i un Camí per realitzar junts.  La Llei d' Atracció i Analogies actua en les nostrs vides: fem-nos-en conscients i acceptem-ho: siguem valents.

                                                                                      
La present reflexió ve be de fer-se desde la perspectiva de viure l'instant, per analitzar allò que la Vida ens dona ARA i AQUÍ pel propi creixement intern. Per aprendre de renunciar realment i objectiva als equipatges inútils del passat (que de vegades hom conserva per mera inèrcia).  Amb això "descobrim" la falta que ens feia un ajustament, una posta a punt, un "reiniciar" (com l'ordenador), però amb la profunditat de saber (a diferència d'un ordenador) que tu ets un ésser de llum a qui han volgut ocultar la brillantor, i amb la diferència també que tu pots i has de controlar la teva ment, amb la qual cosa tu decideixes el "programa" o softwer que vols seguir.
Som aquí per aprendre els uns dels altres, els altres dels uns.  Ja sabem que els cànons socials de la "élite" s'elaboran exclusivament per tal que cadascú de nosaltres siguem una mera repetició de l'altre, segons uns "stadards", per tal que siguem el "dòcil remat".
Per això hi ha tantes reticències quan algú empren la pròpia "Revolució" personal, de creixement interior.  Però inevitablement això és quelcom que hem d'aprendre a encarar amb coratge i alegria.                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada