dijous, 3 de febrer del 2011

VERITAT & MENTIDA-LA CLAU: SER CONSCIENTS

Un percentatge molt elevat del que s'està donant, veient i divulgant sobretot a la "Xarxa", com a "imatges OVNI" son en realitat, gran diversitat d'artilugis terrestres, desconeguts per la immensa majoria de masses humanes i formen part de "noves" tecnologies anomenades "inverses", amb les que "treballa" el "poder mundial".
La ignorància i el desconeixement fan que sigui relativament fàcil d'associar-los a "OVNI"s i encara més concretament a "naus extraterrestres", tot i essent que bona part d'aquestes "tecnologies" provenen d'éssers de l'espai exterior que han estat en estreta col·laboració amb els que mouen els fils del nostre món. Els éssers "inversos".
Els Éssers positius d'actitud benevolent que vigilen el nostre món, quasi no es mostren i no fan ostentació de naus interestel·lars; la seva forma solidaria d'ajudar la Humanitat va per camins molt diferents de l'exhibicionisme en els "espais aeris del món" o de jugar a "cuc i amagar" pels cels.  "Algú" ho vol posar tot en el "mateix sac", sense matisos ni distincions i això és un greu error que atrapa fàcilment molts "il·lusionats innocents", a molta gent de "bona fe", a ingenus i a incauts.  No tot el que podem trobar a "Internet" és vàlid per si mateix.


Cada vegada és més necessari i convenient saber distingir, separar el "gra" de la "palla", saber quan una cosa és vertaderament "certa" o   quan el que s'està donant és "pur engany".  Tenir un criteri ben fonamentat i ferm.  I tot això nomès te una CLAU i és DESPERTAR CONSCIÈNCIA: cada vegada més l'ésser humà ha de tendir a despertar més i més les seves pròpies potencialitats, ser capaç de dilucidar allò que se li posi al davant.
A l'Home Conscient i Despert: NO EL POT ENGANYAR NINGÚ. Es per això que és important reflexionar, distingir, seleccionar, en comptes de "naufragar" en aquest oceà sense fons, o deixar-nos dur per aquesta "allau" d' "informació" de tot tipus, que volen fer soportar a la societat: no perquè sàpiga més, sinó pequè s'hi "ofegui"... Y segueixi en la ignorància d'allò que és cert i vertader y no elevi les seves freqüències.
És preferible, de totes totes, i amb certitud, advocar per afinar la nostra pròpia MENT: exercint-ne el seu control, i -per medi de praxis adequades-, créixer conscientivament i arribar al "criteri propi"(que ja no serà més el que volen "imposar") i mitjançant el qual desenvolupar la INTUICIÓ  i el DISCERNIMENT.  No son meres paraules inassolibles:  és la nova realitat per la que s'ha lluitar. 


És precisament el "camí" que porta a aquest nou PARADIGMA HOLOGRAFIC i   MULTIDIMENSIONAL,  per decisions de grups humans que ara mateix, s'estan despertant, i que sens dubte seran els protagonistes de les grans transformacions que cambiaran ineludiblement, inextricablement, la faç completa  i  la Humanitat d'aquest Planeta. 
L'home ha estat "enganyat" tantes vegades, precisamnt per ser dins d'aquesta voràgine  completament "hipnotitzat", fins a l'extrem d' "acceptar" aquesta situació, com si fos "normal".  S'han desenvolupat "claus psicològiques" que han arribat a emmotllar l'ésser humà fins a límits i nivells, que el "poder" ha programat per cada situació.
Avui les coses estan canviant i parts importants de la Humanitat s'estan "despertant".  Això malgrat la crisi, guerres, corrupcions, i tots aquells  elements, deslligats   únicament i exclusiva, per fer que l'Home, l'Ésser Humà, segueixi esclavitzat, amb la ment ocupada i pre-ocupada constantment, i segueixi están a les fosques i invalidat, i sense perspectives de Llibertat .
El DESPERTAR que arriba és més fort i potent que les esclavitzants "hipoteques" i els "diners"; el DESPERTAR que arriba te el "Ranc" d'una CONSPIRACIÓ CÒSMICA, que va molt més enllà de les previsions dels que encara estan enpoltronats en l'obscur poder. Res no poden fer, han tocat sostre i ho saben encara que "guardin les aparences": canviaran moltes coses, i moltes ja no seran més el que eren...
 No demano als que llegeixen aquest "Blog" que em "creguin" (això també surt a la Xarxa") en tot cas que "meditin" en el que aquí s'explica, després de llegir-ho; al cap i a la fi, jo també he sigut víctima de l'engany i de la il·lusió no poques vegades i advoco per la humilitat i la tenacitat en aquesta lluita per elevar el nivell de Consciència, el nivell freqüencial de Vibració: quelcom que ens impulsarà a un creixement sense límits.                                                                                                                                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada