dilluns, 10 de gener del 2011

VIVENCIES D'UNA PLÀCIDA TARDA DE GENER



En la tarda plàcida de Gener, sentía dins meu el Silenci profund com inefable vibració, era com si llisqués per sobre de les arbredes, com si fos el vent ratxejat mateix o formés part del volàtil i meravellós món dels ocells. Davant del pedregar on m'assec amb una certa sovintesa, Montserrat s'alça amb majestuositat, trionfant, petri, espiritual, invenciblement revolucionari, com una mena de Gran  Muralla Guardiana que, en comptes de separar és un punt d'unió, un Far Còsmic catalitzador de la Llum i sometedor de les Tenebres.
Sentía - dic -, el Silenci profund precursor d'allò que és màgic, mentre amb la respiració ritmica, m'emplenava d'aquest PRANA sorprenent, realment i objectiva Energia Vital i Vitalitzant, capaç del guariment i de l'auto guariment, com be ho explica el Yogi Ramacharaka en el seu famós i lluminós tractat titulat "Ciencia Hindu Yogi de la Respiració.

                                         El "Tacat" i el "Negret" dos guardians molt especials...
Mentrestant es van acostar els gossos, als quals no vaig rebutjar compenetrant-me també amb la seva vibració pura i noble (molt més que la de molts humans) i en contacte amb la terra vaig vivenciar el que una germana molt apreciada ens va assenyalar:  que la proximitat dels gossos en llibertat es bona per totes les pràctiques que es fan a l'aire lliure.  Ells tenen uns sentits molt oberts, que no tenim els humans.  I ells, per suposat tenen la joia de no tenir "Ego" com nosaltres.  No hi ha dubte que també ens ajuden a progressar si sabem entendre la seva actitud.  I sempre distingeixen molt vivament el positiu del negatiu, en el món físic y molt en l'astral.
Això també em feu reflexionar sobre el fet que, de vegades, ens aïllem de la terra, quan el bo i l'interessant és precisament aquest contacte amb Gaia (La Terra), quan ens descalcem i passegem tocant literalment la terra, que ens acarícia les plantes dels peus com en un massatge, conjugant-se amb les forces magnètiques que, movent-se de Sud a Nord, viatgen pel sòl:  D'aquí ve la importància de dormir (sempre que sigui possible) amb el cap reposant vers el Nord i els peus vers el Sud.  És el més profitós pel descans saludable del cos físic, però també pels Somnis i el seu record, i per la Consciència Astral. 

                                                                                        
Vaig vocalitar també en la solitud immensa del camp i tenint com a taló de fons el Gran Massís de Montserrat, els Mantrams, cercant sempre la pròpia tonalitat, la propia modulació (car tothom te la seva i s'ha de buscar).  És aquella poderosa vibració que incideix directament en la Glàndula Pineal.  Aquella vibració que hom sent ressonar en tot el crani, per exemple vocalitzant la lletra "I" allargant-la "Iiiiiiiiiiiiiiiiii..."etc., i que correspón al Vòrtex Energètic Frontal i que aviva en nosaltres aquell sentit formidable de la "clarividència". La pròpia tonalitat o modulació s'aconsegueix fent la vocalització més greu o més aguda segons sigui el cas. Quant hom l'aconsegueix ho nota i ho sap. 
En aquesta plàcida tarda vàreig vivenciar i reflexionar el que ara estic compartint amb vosaltres des d'aquí. 


                                                             el  remat  humà                      
Però, què pot succeir en sortir d'aquestes quietes reflexions i amb un molt bon estat de Consciència ?  Doncs que en entrar de nou a la societat sorollosa i molt baixa en nivells de vibració, que se'n vagi en orris tota aquesta bona tasca que s'ha realitzat en una tarda així.  Ah! Però hi ha remeis per no "baixar la guàrdia", per exemple, ens ajudarà escoltar bona música: si encara no coneixeu Bach, Beethoven, Mozart, Wagner, per anomenar-ne només alguns, ara pot ser un bon moment per començar, encara que sigui a petites dosis:   Comprovareu que és una música quines armonies perfectes van directes al nostre Ésser Intern, estimulen el nivell vibratori i la Consciència...       També podeu escoltar música de la denominada "New Age": Stephen Halpern, Constance Demby,  Ennya, Kitaro, Narsilion, etc. També ells fan molt bona música pels propòsits del "creixement interior".       I també podeu escoltar, és clar que si, la música que a vosaltres més us plagui  abans que veure televisió o escoltar ràdio, doncs l'única missió que tenen aquests mitjans, és mantenir la població en una baixíssima freqüència de vibració: amb tots els accidents, atemptats, guerres, desastres de tot tipus, etc., etc., els quals expliquen amb pels i senyals, per tal que el "morbo" i la "brutícia mental" estiguin a l'ordre del dia. Aquest tipus de selecció informativa només és per crear angoixa i nerviosisme, que si els afegim al que genera aquesta "política de crisi inventada pel propi Sistema", ja hi ha material suficient perquè les ments deixin de ser creatives i a ningú se li acudeixi fer-se preguntes vitals i transcendents...
S'ha parlat molt que URGEIX  "Despertar Consciència": cal sortir de tota aquesta porqueria... I a les mans de l'Home està el crear una nova, pròpia i vertadera REALITAT.  Pas a pas en aquest Camí ens anirem trobant, quants més millor...   Se i sabem que hi sou...


                                                                                           


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada