dissabte, 15 de gener del 2011

EL QUE MOU A AQUEST BLOG

           OBRINT-SE PAS ENTRE LES DURES PEDRES VENÇ LA VOLUNTAT-CONSCIENT

El que no es pretén amb aquest "Blog" és repetir com a lloros, molts temes "afins" que, sens més i fent uns bons "sofregits", podrien omplir més rera mes aquest espai, per cobrir no se quina papereta.  No és així. I si alguna vegada a fet aquesta impressió, només ha estat realment això.
El "Blog MONTSERRAT: VERS L'ALTRE DENSITAT, és per vehicular, orientar, donar llum i estímul a un "Despertar de Consciència", que pugui servir també a persones inquietes i anhelants, d'una manera sincera, oberta, pràctica i objectiva.  I ha d'esdevenir, cada vegada més, un "Blog Experimental" sobretot pel que fa a aquesta preparació en la que un bon nombre de persones ens hi estem comprometent d'una manera profunda i també transcendent.
Moltes vegades anomeno al Cercle de Llum Montserrat, pel fet, ja conegut, que és el grup humà i espiritual amb qui laboro, aprenc i col·laboro; persones, totes elles, amb inquietuds i freqüències en línia molt similars.

                                 OCELLS: PURS I AERIS ESPERITS DE LA NATURALESA

Aquí no fomentem cap "secta", ni "religió", ni cap cosa que s'hi assembli.  L'ESPIRITUALITAT de que parlem, és la més natural i intrínseca de l'ésser humà, les "eines" - per anomenar-le així -, son diverses i universals, encara que també les pot aportar cadascú. 
Connecta el nostre "anhel" i "tasca espiritual" amb perfecta sinergia amb els conceptes qe aporta la Física Quàntica, de fractals, l'Univers-Multivers, el Cosmos i el matix Home funcionant com hologrames, etc.   Antiquíssims i ocultats CONEIXEMENTS  que tornen avui amb noves paraules que els reconeixen i els tornen a definir, i amb uns científics, i amb una CIÈNCIA - ¡per fi! -, mes oberta i participativa.  De tot això n'anirem parlant, com sempre, amb gran entusiasme. Opinions respecte d'això, treballs, experiències diverses, directes, es compartiran des d'aquest "Blog", al qual tothom ppot escriure per dir-hi la seva o per interessar-se pels temes que tractem.

                                 L'AMOR ES LA MES ELEVADA ENERGIA DEL COSMOS

No, no m'oblido dels Éssers Superiors de Llum, qe hi segueixen estan i ens ajuden amb molta força i energia per enfortir el nostre treball, i que segueixen assistint  - amb gran entusiasme per part de tots -, a les nostres pràctiques espirituals.  Amb tot, però, aquest tema concret, va aparellat al progrés de cada un, que en conjunt és el de tot el grup, i depenent d'aquest progres el nostre CONTACTE es perfecciona.  El "contacte conscient" per suposat és un dels grans objectius en el que estem laborant.  Però aquest objectiu 
disminueix si cadascun de nosaltres no eleva amb fermesa el respectiu "estat de Consciència" que, alhora és elevar també,  la nostra respectiva "Freqüència Vibratoria".
Això ho hem repetit vàries vegades en el "Blog", però no em sap greu repetir el que veritablement val la pena, i és que amb la "il·lusió"  d'intentar connectar amb Els De Dalt, més d'un s'ha adonat de qüestions com ara que: ens cal obrir la ment: cal dominar-la, controlar l'"ego subjectiu" format per: orgull, enveja, cobejança, mentida, luxúria, ira, etc., etc.,  que espatllen l'existencia humana fent-la suvint desgraciada...

                                          El darrer OVNI del 2010 a MONTSERRAT  (IOM)

Si l' "ego" està controlat, el nostre Ésser Intern, el nostre vertader JO SÓC, actuarà en nosaltres.  Això tant sol és una part del procés en el qu estem embrancats, i en el que, per suposat, cal vèncer...
Cal no oblidar:  Qui Som, D'On Venim, Cap On Anem... (Si ho hem oblidat:  treballem per recordar-ho, a dins nostre hi ha la resposta).
Tampoc s'ha d'oblidar (encara que tampoc obsesionar-nos) quina ha estat la vertadera història del nostre món, el "perquè" estem com estem avui, com a Humanitat, després de milers i milers d'anys de guerres, religions, polítiques, repressions, tortures, crims i enganys...  (Els quins no estigueu informats d'aquestes circumstàncies, a la  Xarxa trobareu bons llibres que en parlen de tot això, però d'una manera "diferent" a com ho hem après o a com  ens ho han ensenyat.   És bo saber l'altre Història, aquesta que no te entrada a les Aules, Escoles i Universitats "oficials" del món.   D'això  en parlarem poc en aquest "Blog" car ja existeixen magnífiques pàgines, que ho expliquen, com podría ser "Exopolitics".  Aquí parlarem dels temes que més ens ocupen i que ja sabeu, estimats amics i amigues, lectors.

                      Les fotos de les naus pleiadianes (els bons amics de Les Pleiades) fetes per Edward "Billi" Meier, de Suíssa, son, avui per avui, les millors fotos d'OVNIS de la Història:  Tothom qui les ha investigat (i son molts al llarg dels anys) s'han hagut de treure el barret, davant la seva autenticitat.                                                                                     
                                                                                       
                                                                                                                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada