dissabte, 1 de gener del 2011

2011: UN ANY PER SEGUIR-NOS PREPARANT...



Molt important i interessant és l'època que estem vivint, que és de grans canvis i transformacions, i on és com si l'Univers sencer s'hagués "confabulat" amb tots els quins pretenem "laborar per la Llum", doncs estan arribant com mai grans dosis d'energies que "afecten molt favorablement i directa" al nostre Planeta i a la Humanitat.  Arriben aquestes "energies" com a conseqüència directa del procés còsmic en que està involucrat el nostre Sistema Solar;  afecten tot tipus de persones que, sense conèixer ben be el que els està succeint, senten créixer dins seu l'anhel més profund i un "sentit de transcendència" com mai abans no havien sentit, es fan els interrogants més profunds sobre l'existència humana, l'espiritualitat intrínseca que, de sobte, descobreixen dins seu, perquè se'ls manifesta a través del plexe solar, del Cor, en forma d'ànsies internes i sensacions, que els fan cercar, d'una forma natural o fins i tot intuïda, altres persones amb sentiments anàlegs, a fi d'expansionar, alhora que conèixen aquesta nova inquietud que es manifesta tant clara i nítida.        Persones de gran "tancament mental"o pràcticament sense cap mena d'inquietud aparent abans, ara s'estan obrint com una fruita madura i estan canviant com si uns ressorts màgics ignorats, haguéssin actuat en ells.   I tot això ve causat per aquest gran estímul energètic còsmic, per activar en l'interior dels éssers humans aquest "principi de canvi de freqüència que, ja amb la pròpia Voluntat Conscient, cadascú te d'anar "treballant" per si mateix amb la finalitat d'ELEVAR EL NIVELL DE VIBRACIÓ equivalent a ELEVAR EL NIVELL DE CONSCIÈNCIA.


"I AIXI PROPICIAR EN UN MATEIX L'ESTAT EVOLUTIU ASCENSIONAL ANHELAT.   EL COSMOS ENS AJUDA PERÒ CADA UN HI TE DE POSAR LA RESTA...
Ja havíem parlat fa mesos de la "RESSONANCIA SCHUMANN" o "Pols de la Terra", que abans tenia una constant de 7'8 hertzs, recentment ha anat arribant fins a 12, i segons que sembla, encara s'haurà d'elevar fins a 13.  Quan això arribi començarem d' estabilitzar-nos  en el que se'n diu una "Octava Superior de Freqüència" moment de "començar una nova etapa en una nova realitat".   Experts que parlen d'aquest tema assenyalen que serà una "acceleració massiva de la velocitat de vibració molecular, és a dir, que si hi ha una velocitat "més gran" caldrà una adaptabilitat dels cossos a la nova vibració, i això ha de ser CONSCIENT, VOLENT-HO CADA INDIVIDU.  Cap d'aquests aspectes transcendents és mecànic o inconscient, tot i el temps "especial" que hom viu.   A l'home terrestre "li cal despertar, fer-se conscient i acceptar (si vol) les "claus d'aquesta CONSCIÈNCIA". 

      

Si  l'home terrestre no accepta o no li interessa aquest pas evolutiu - transcendent, restarà en una "baixa freqüència de vibració", similar a l'actual comú i corrent.    
Per això diem que el 2011 és un any decisiu PER SEGUIR-NOS PREPARANT, i en el que, a més, sorgiran moltes més persones que prendran la decisió : ES ENCARA TEMPS PER AIXÒ. 
Defugim els "alarmismes, catastrofismes" i tots els "ismes" que tendeixen a espantar les persones d'una manera gairebé irracional, al  voltant dels canvis geològics que te de sobrepassar el nostre Planeta.  En canvi preferim parlar d'"obrir", d' ELEVAR CONSCIÈNCIA, preparar-nos per vivenciar tot el que s'aproxima d'una manera CONSCIENT, no des de l'ensopiment que volen que segueixi ·instal·lat" en la Humanitat,  i amb la calma i serenor que caracteritza la Consciència i la Responsabilitat.   El concepte del "pas del temps" sempre és relatiu, i si una persona te inquietud i s'auto labora amb humilitat i fermesa, no ni mancarà. 

   
Tampoc cal "esperar l'últim minut per veure si passa alguna cosa", coses immediates, sobretot quan ens referim a cicles còsmics.  El temps humà és "irreal i il·lusori", no és  el "temps còsmic".  Les "grans mogudes geològiques - planetàries", no passaran en una nit terrible i a l'endemà "ja haurà passat tot".  Si de cas, "es notaran molt abans" algunes, "ja es noten"...   I la seva "durada" serà relativa, malgrat els tres dies de foscor, anunciats a partir de quan la Terra "aturi la seva rotació... i torni a arrancar".  No estic dient que no passi, vull remarcar que els "temps en que tot això pugui esdevenir" son relatius i contradictoris.
Per tot això considero que l'enfocament positiu, no és entrar en disquisicions de "com aniran les coses", sinó més aviat: PREPAREM-NOS PEL QUE VINGUI, JA DES D'ARA MATEIX, L'ANY 2011 ES TEMPS PER FER-HO.   
DESITJO JUNTAMENT AMB EL "CERCLE DE LLUM MONTSERRAT",  QUE L'ANY 2011 DESPERTI LA CONSCIÈNCIA HUMANA A COM MÉS ÉSSERS HUMANS MILLOR. ES A LES MANS DE TOTS FORMAR PART DE LA "MASSA CRITICA"... 

            
        GRUP DE NAUS DE MONTSERRAT EN LA ZONA DELS "ECOS"  (foto IOM)                                                             
                                                                                                                                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada