dimecres, 10 de juny del 2009

LA INCREÏBLE PRESÈNCIA D'ELLS

El cert és que el reportatge en vídeo que es va realitzar el passat 30 de Maig i del que vàrem parlar en el post anterior, i del que en segueixen exposades diverses seqüències a la "GALERIA IOM", està donant molt més de si del que semblava al principi, amb l'OVNI apareixent sobre els arbres i desapareixent a tota velocitat per la part superior esquerra. Resulta que un cop explorat el vídeo exhaustivament, el OVNIs captats van ser "molts" més, a part del primer i més important. Això és el que em va comunicar, entre la sorpresa i l'emoció, l'investigador i autor del vídeo extraordinari, Sr. Manuel Suárez, que, d'alguna manera, i a més a més de les cambres fotogràfiques, que també pogueren "impregnar-se" d'ELLS, va ser el "catalitzador" de la presència mòbil de les seves naus, petites i grans, amb que d'una manera tant generosa com generalitzada, van voler-nos manifestar el seu "ser-hi", per nosaltres, el grup, el seu "vist i plau", manifestant-se d'aquesta manera, que en deixa constància física a través del film i la fotografía.
Constància també espiritual i energètica, que tant sovint es nota pels entorns de MONTSERRAT, car ELLS "ajuden" en llur disseminació, des de llur posició "entre plans" on resten com "Guardians" atents a aquesta Humanitat "tant" desorientada, i des de llur ubicació envien llurs pensaments telepàticament, inspiracions profundes que de vegades ens arriben per la via dels nostre respectiu "Ésser Intern" previ al "contacte físic directe", que s'haurà de produir quan ho determinin, però SOBRETOT, quan les persones vibrin en la "freqüència adequada" i el garbuix dels "orgulls", les "enveges", els "odis", etc., esdevinguin polseguera còsmica i el seu lloc l'ocupi l'Ésser de Llum que cadascú porta a dins... Es aleshores quan humils podrem mirar als seus ulls i "comprendre" tot el que ens diguin, i començar de vibrar conforme a la Nova Densitat, per acostar-nos a la Llum d'ELLS, que també és la nostra, però que cal aconseguir no sense esforç..
En fi amics, que no es donen els "premis" a gratuïtat sinó com "estímul responsable" del que hom "te de fer", no es fan "regals" perquè se'n faci ostentació i generar així l'enveja dels altres, això seria un "cras error". El seu "beneplàcit" comporta un "encàrrec de responsabilitat" que es sabrà també en el moment oportú. Aquest no és un "joc per passar l'estona" sinó quelcom important pel propi creixement personal espiritual i d'altres.
Ens estan fent un "favor" però cal "correspondre" i "estar a l'altura". Per això vaig dir en el passat post, intuint ja tot això, que les eufories com més curtes millor car en res no ens ajuden i, preferiblement, es millor la pau i el silenci del "no-pensar" per tal que flueixi la serenitat del nostre ÉSSER i, netament, poguem "comprendre" CAP A ON ANEM, QUI SOM I D'ON VENIM...

NOTA: A LA "GALERIA IOM IMATGES OVNI MONTSERRAT, HI HA EXPOSADES UNA BONA COL·LECCIÓ DE SEQÜÈNCIES D'OVNIS CAPTATS A MONTSERRAT I ENTORNS PER L'INVESTIGADOR MANUEL SUÁREZ I A LES QUALS SEGUIREM AFEGINT-N`HI MOLTES MES. Gràcies amics i amigues pel vostre interès !





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada