dimarts, 14 d’abril del 2009

NOVA DENSITAT - NOVA CONSCIENCIA...

El "sistema de creences" a nivell mundial, ha representat una de les grans "manipulacions" en detriment de la persona humana i utilitzant sempre els seus sentiments més profunds, per no ensenyar mai l' "autèntica espiritualitat" quins fonaments subjauen en l'essència mateixa de l'home.
El fet d' "inculcar doctrines i promocionar creences", entenguis molt sovint, "fer creure" les persones sota penes terribles com per exemple l' "infern" o fins i tot prometent paradissos de felicitat, a la pràctica, sempre ha significat per l'home un lamentable "no ser plenament ell mateix", una manera solapada de conculcar les pròpies i immenses possibilitats innates d'aquest, un mantenirlo en la ignorància més supina i sempre dins un marc "dissenyat i planificat" pels que pretenen el "domini" i el "poder de l'home" pel seu propi profit.
Ja se -i ho dic un cop més-, que això, a més d'un li pot suggerir un guió de ciencia ficció, més, lamentablement, és la realitat de l'ésser humà en el nostre món.
I no només els "sistemes de creences han sigut"-i són- una eina per dominar la Humanitat, si no també els "sistemes polítics" en l'anomenada "societat moderna" car promouen les "particions", les "divisions" entre les persones. Diu la famosa dita: "Divideix i Venceràs". En comptes de promoure tot allò que "uneix" l'ésser humà i el pot conduir a llur "realització integral".
La "separació" com tantes altres "lacres" ha estat dissenyada, i amb tot èxit. Sempre existeix una "separació" i la gent es concentra en les "diferències" perquè esta essent "manipulada", d'aquesta manera s'impedeix que les persones, "puguin descobrir" el que realment tenen en comú, i impedeix que s'agrupin i adquireixin "força" (però no la força de violència i desmesura) si no la "Força Conscient de l'AMOR", "energía" de la qual està feta la més íntima constitució de l'Esser Humà. Per tant, la "unió fa la força", pero la "força conscient", no qualsevol força brutal, doncs això seria igualar-nos als que ja la venen utilitzant de la manera més inútil i lamentable.
Alguns "temen" que els éssers humans canviïn la seva "ona de freqüència" i puguin deixar de rebre constantment "caos i porqueria", i passin, per exemple a
rebre "MEMORIA DE SI MATEIXOS", recordant així, "QUI ES L'ESSER HUMÀ VERTADERAMENT", així com "TOT EL CABAL FONAMENTAL ESPIRITUAL I COSMIC DE QUE DISPOSA DINS SEU", a través d'una "NOVA FREQÜÈNCIA D'ONA, QUE NINGÚ TE DRET A MANIPULAR,
Això arribarà mal que pesi als de l' "agenda fosca" i ells ho saben: L'HOME ES UN ESSER DE LLUM i aconseguirà la seva Meta: UNA NOVA DENSITAT, UNA NOVA CONSCIÈNCIA.
I no perquè "algú salvi l'home", aquesta és una altra de les grans fal·làcies que han circulat, i que molts "creuen": NINGÚ SALVARÀ L'HOME. L'HOME ES SALVARÀ A SI MATEIX... PER DECISIÓ SEVA O NO ES SALVARÀ.
Això ho han dit al món els Contactatats d'Andròmeda i Plèiades, i si més no, val la pena reflexionar-ho... Aquesta és la realitat d'aquests temps que ja córren amb celeritat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada