divendres, 4 d’octubre del 2013

GRACIES, EMILIO CARRILLO PER DONAR TOT EL QUE ESTAS DONANT!

       "DEU ES JO; I JO SOC DEU PRECISAMENT QUAN DEIXO DE SER JO"


El dissabte passat 28 d'Agost vàrem tenir l'oportunitat, en un Auditori Axa de la barcelonina "Illa Diagonal", ple a vessar, l'esperada Conferència d'aquest germà tant especial que és Emilio Carrillo, de Sevilla, un vertader succés pel món espiritual i renovador d'aquests darrers anys, per la seva pedagogía clara i directa, que te l'extraordinària virtut d'arribar arreu on se'l requereix, als cors més anhelants, sensibles i inquiets, a tots els sincers cercadors consciencials del "nou paradigma".
L'Emilio és un home senzill que, sobretot "predica amb l'exemple", i més encara, des que va tenir una vivència interior molt `profunda, a partir de la qual, es va fiançar més i més en el seu fluir en Pau i Amor, en plena auto-entrega amb aquest missatge que arriba avui a tantes consciències en llur despertar interior.  Ja abans del 2011 va començar a donar Conferències i Tallers, no nomésa Sevilla, sinó per tot l'Estat, arribant també a Catalunya, bàsicament a Lleida i Barcelona, on tant se l'estima i respecta.  Un home senzill, com dic, que ha escollit la Bandera Blanca de la Puresa i la Rendició, com humil estandart de la seva infatigable ruta. 
Em vaig trobar amb les seves Conferències a "youtube" fa uns anys, i confesso que la sintonia amb les seves reflexions fou instantània, i realment ha sigut i és per mi, un referent que tinc sempre molt a prop del Cor, ya sigui a través dels seus llibres o de les seves paraules escrites o sonores, sempre amb nous i més enriquidors matisos i per ser escoltades i meditades repetides vegades.
Aquesta recent Conferència a l'Auditori Axa va ser pràcticament i integra, referida al seu darrer llibre titulat "DIOS", la Font, l'Energia, el Pare-Mare, Al·là (se'l anomeni com se'l vulgui anomenar) el drama principal és que el "busquem fora de nosaltres mateixos", com molts altres aspectes de la nostra Vida, per la manca de coneixement de la nostra "autèntica identitat interior", la que vertaderament ens connecta amb la Font, per la que som la Font mateixa, quan la nostra "personalitat humana" (deixa de ser jo): "Déu és jo; i jo sóc Déu precisament quan deixo de ser jo". 
                        
                                                                                       


  El llibre doncs, s'estructura en forma de diàleg pregunta-resposta, molt minuciós i amè, com és l'estil de l'Emilio, quan respón, per exemple, en el primer capítol, a la pregunta que li fa l'entrevistador, molt clara, directe i concisa: "Ets creient?  I ell respón tranquil·lament: "No", i en la seguent pregunta: "Existeix Déu? Responent igualment: "No".  Respostes que deixen perplex l'entrevistador.  Seguiu, vosaltres llegint aquest llibre que, em permeto recomanar a tothom sense excepció.    
Val a dir que la "introducció" del llibre l'escriu Nagual, Xaman dels Anu-Kui-Ghanos de Wiñaymarca, que és un gran amic d'Emilio.   També el pròleg està format per dos poemes:  "¿Porqué el Humano en la Tierra? de José Luis Gonzáez Cáceres, poeta i president de la Institución Literária Noches de Baratillo; i l'altre, que pren per base la coneguda olració del "Pare Nostre" i l'adorna amb més reflexions espirituals i poètiques, quina autora és Concha Redondo Tarodo, Coordinadora dels "Encuentros entre Buscadores" del Círculo Sierpes, Entitat sevillana amb la que Emilio col·laborta habitualment. 
Les tres hores de Conferènmcia van estar presididas, en tot moment, per una energia i una vibració extraordinàries, que suraven amorosament per tot l'ambient.  Emilio no va voler aplaudiments i en canvi va demanar als assistents l'abraçada fraterna de tots, i ell mateix va saltar a butaques per abraçar les centes i centes de persones, que volien mostrar així el seu agraiment, la intensa connexió haguda, el missatge rebut amb la seva presència i les seves paraules. 

L'organització impecable de l'acte va anar a càrreg del grup de Barcelona Akoko:
AKOKO   http://akokobcnterapiasytalleres.blogspot.com.es/     

També feu la seva presentació la ONG CANVI  que va tenir un donatiu obtingut de la recaudació de l'acte:
CANVI    http://www.canvi.org/es/

                                                                         
                                          EL VAIG PODER ABRAÇAR I SORTIR EN LA IMATGE
Acabo aquest resum amb uns paràgrefs de la part final del seu llibre, que he gosat traduïr al català:

"VIURE VIVINT".  
Per tant lliure ja de tota càrrega i sense les cadenes del "he de" i "tinc de" frueix com un "Infant" en el Viure Vivint.
"Viure Vivint".  En l'Aquí i Ara, d'instant en instant, i centrat en el teu "vertader ésser" i "naturalesa essencial" i divinal, que be saps ja que son els de tots i Tot.
"Viure Vivint".  Confiança en la Providència i en la Vida i en continua Freqüència d'Amor.
"Viure Vivint".  Exercitant de manera natural i espontània els teus dons i talents -cadascú conta amb els seus- davant els fets, successos i esdeveniments que la pròpia Vida -no la programació mental ni la recerca de benestar-  et vagi posant per davant.
"Viure Vivint".  Colocant en el teu dia a dia espais de Silenci i ocasions per connectar amb la Quietudt que, com tresor guardes en el teu interior diví i etern.  Podràs així sortir de la Matrix on tantes preguntes, tasques i diatribes mentals bullen i ataquen.  Instal·lat en aquesta quietud fins a integrar-te en la No-Identitat i volcar-te en el que realment Ets i És: No-Ser.
I, a partir d'aquí, torna a la Matrix i surte'n i entre-hi quan vulguis: juga a Crear! com l'"Infant" que Ets i amb el seu entusiasme ("Déu en tu").  I la identitat amb la que et perceps dins la Matrix, assumeix-la com el que és: un holograma, mera il·lusió o somni.  I desplega-la en un Moviment que sigui el Resplandor de la Quietud.  El que significa disfrutar d'una Vida Sencilla i Alegre, lliure de vanitat i pors.

El llibre d'Emilio Carrillo titulat "DIOS" està editat per Editorial NOUS
nous@editorialnous.com
           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada