dissabte, 20 d’octubre del 2012

NO HI HA VOLTA ENRERE: TOT PROGRESSA VERS LA LLUM

L'entrada d'energia vibracional provenint del nucli central de la galàxia, que regenera el SOL i tot el Sistema Solar, arriba a la Terra originant una profunda transformació en tots els nivells, afectant a la natura, i amb aquesta, absolutament a tots els éssers humans com a entitats espirituals experimentant en cossos físics de 3D.
Aquesta grandiosa i cíclica "regeneració" incideix en l'ADN humà en un 100%, car "activa parts" d'aquest, que fins fa poc la Ciència considerava "brossa" perquè n'ignorava la funció.  Aquesta gran part d'ADN considerat "brossa", és justament la que conté "memòria multidimensional" corresponent a l' entitat lluminosa que és l'ésser humà.  L'ADN no és només "memòria física" sinó que també ho és "espiritual o multidimensional" , aquesta darrera amb una part gran d'ADN.  És per això que la Ciència "no li trobava funcionalitat". Avui ja han canviat de parer.  Vistes les coses així, està clar que la diferència entre l'ADN humà i el de certs diminuts animals és "mínima" si no es te en compte aquest lluminós ADN, transcendent i fins ara "inactiu"..!  Molta part d'aquest ADN "especial" ara s'està activant en els éssers humans, en general, per "preparar la seva biología" davant la nova vibració que està arribant. A part els nens "indigo" i "cristall" que ja neixen des de fa unes dècades amb aquesta activació incorporada: molts d'ells son els "famosos i incompresos" TDA i TDAH.
 
 
Si s'està produint aquesta "activació natural" d'aquestes parts de l'ADN humà, una de les causes importants ve donada perquè aquest Gran Cicle Còsmic i Solar, està transformant profundament -com s'ha dit abans-, la Terra i tot el Sistema Solar que passen a vibrar en clau de quarta dimensió.  No és aquesta una qüestió que tingui lloc d'un dia per un altre, ja fa uns quants anys que s'està desplegant aquesta transformació còsmica "lenta" en aparença.
El món Vegetal i el món Animal, que son "Animes agrupades" estan fent una adaptació total i progressiva vers la "nova circumstància" en que incorre el nostre planeta. De forma diferent succeeix amb l'ésser humà, que te "Anima diferenciada", Consciència, Ésser Intern, etc., i és per aquesta "raó" que pot escollir si vol "aprofitar" aquest "cicle obert" per laborar-se en l'expansió de la Consciència i integrar-se plenament amb una nova freqüència vibracional, a la quarta dimensió de manera conscient o prefereix, per la circumstància que sigui, seguir experimentant, com fins ara, en els mateixos paràmetres de tercera dimensió, pot fer-ho lliurement, al menys, fins que senti "anhels de progrés intern" i decideixi avançar. En cap dels casos, significa haver d' "abandonar el planeta" sinó seguir-hi vivint des de la freqüència de vibració a que hom opta.  Tot son processos interns pels quals l'home pot estar disponible. 
De totes maneres, no hi ha volta enrere: tot progressa vers la Llum, i tard o d'hora tots els camins convergeixen fins aquest progrés infinit.


Tots els éssers humans de la Terra estem fent cadascú el seu propi camí, i és des d'aquest, que hom enfoca la Vida vers uns paràmetres o uns altres. Heus aquí perquè no tots tenen el mateix grau de vivències i anhels.  Però tot i amb això, en aquests precisos instants, son milions i milions els éssers humans que estan sentint l'estímul còsmic i potent de les energies que inunden Gaia, la nostra Terra, i que estan creant un "nou patró hologràfic" basat en l'AMOR, el PROGRÉS, la SOLIDARITAT, la PAU i l'HARMONIA, i els més alts Valors del COR...
Mentre, el "vell món", on hem experimentat i patit per llarguíssimes èpoques, ja ha començat el seu lent declivi...
Els que anhelin fer-se conscients del moment transcendental i energètic que estem vivint, s'han de fer pràctics en "viure l'ara", recórrer al Silenci, a la Quietud i al Recolliment: a la MEDITACIÓ, la quieta, però també la activa. L'Acceptació i l'Entrega d'un mateix en ares de l'Amor i la Compassió.   S' "afina" el cos físic perquè en disposi la CONSCIÈNCIA.
Creix així la percepció, la sensibilitat, el discerniment...   I creix aquesta grandiosa xarxa morfogenètica conscient per anar envoltant el "nou món" que s'està gestant: amb éssers humans desperts i conscients...
                                                                                                                                                           


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada