dimarts, 18 d’octubre del 2011

SER CONSCIENTS EN LES EXPERIÈNCIES


Per regla general venim a aquest món per aprendre y experimentar, tant si en som conscients com si no en som.  Les experiències de tot signe que hom viu, ens arriben a cavall de les circumstàncies que envolten a cadascú.  Això explica com i de quina manera tots, tenim i anem tenint, les precises experiències que ens corresponen, en base al nostre propi aprenentatge de vida.
Com més Conscients som del nostre viure, més objectivament descobrim que vivim just el que ens correspon.
Com menys Conscients som, més conflictes sorgeixen juntament amb les circumstàncies que un mateix va generant i amb les experiències que se'n desprenen.
D'aquí ve la importància de ser "Conscients" i d'auto laborar-nos en el "Despertar de la pròpia Consciència":  És la Clau més important pel progrés integral de l'Home.
Ser "Conscients del perquè" hem vingut a aquest món físic i del que fem al llarg del trajecte, curt o llarg, de la pròpia vida, és d'una importància cabdal per  Saber y Conèixer amb equilibri, tant pel que fa a un mateix, com per tots els éssers que ens envolten amb llaços vitals, familiars, afectius, amicals, de causa-efecte, i sovint, d'un passat que no sempre tenim "actualitzat" en la present memòria quotidiana però del que en subjauen "efectes i conseqüències" ara mateix, en aquesta existència i que esperen, ben segur, una resolució per la nostre part.


Tot això amb "Consciència Desperta" pren un nivell de lògica, que qui no la te, no la pot assolir. Aquesta és la gran diferència i alhora avantatge, entre ser i no ser Conscients de nosaltres mateixos i dels processos que ens cal superar per progressar integralment
Sense "Consciència Desperta" existeix el "conflicte que genera la ignorància i la incomprensió", en vers tot allò, que per causes diverses arriba a la nostra existència: Circumstancies, experiències, etc., que cal primerament "acceptar" i després "tractar, afrontar, solucionar, transcendir, etc.
Amb "Consciència Desperta": s'accepta i s'enfronta tot allò que ens ve, car també sabem "que és la nostra responsabilitat" per aconseguir l'equilibri així com la superació humana i espiritual.   Així arribem a fer-nos "plenament Conscients"  de les experiències que se'ns posen al davant, que per dures i/o difícils que siguin sabem amb certesa que son "proves o exàmens" que hem de superar (i sense trampa) si volem realment "passar de nivell".


Si abandonem, eludim o ignorem "el nostre deure real", tant li fa, doncs quan vulguem o sentim que hem de "continuar el camí" ens tornarem a trobar les imprescindibles "proves" al davant.  És veritablement l'Escola de la Vida, que hem de fer el més conscientment possible.
Que "no recordem" ara mateix el "compromís" que varem fer en el seu moment (entre vides) no ens eximeix ni ens deslliure de bategar, treballar i esforçar-nos  per arribar a ser éssers desperts, responsables i plenament Conscients del nostre pas i aprenentatge per aquest món de la matèria densa de 3 Dimensions, i camí d'altres Densitats més subtíls, on també ens caldrà "ser humils i aprendre"...
                                                                                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada