dimarts, 11 d’octubre del 2011

EL SILENCI PARLA A LA CONSCIÈNCIA


El Silenci parla i te el brogit de la Natura lliure de cap pressió, transporta pels espais i te l'assossec  de l'Esperit, amb qui connecta sempre;  s'ajunta amb els grans vents planetaris i porta la veu dolça i règia de la Mare Terra.
El Silenci parla però només el sent la Consciència emergent, perquè son essencialment d'un mateix àmbit, que va més enllà de la matèria física tridimensional.
I és només quan hom traspassa aquestes capes psíquiques i mentals, que hom arriba a una "altra" realitat, sense un temps que esclavitzi.
El Silenci profund parla en la intimitat del "respirar conscient", i dona una "comprensió" universal i còsmica, que res no te a veure amb l'intel·lecte, ni amb la cultura llibresca: és el que és, sense cap dilació ni possibilitat de dubte.
Aquest Silenci que esmento és un coneixement que penetra en absència de la Ment, les preocupacions i de l'Ego. És un "Silenci Mestre"  que no ve sol...  Cal anar-lo a cercar amb la joia al Cor, i el Saber dels quins van per endavant bo i marcant un "Camí" que només pot realitzar cada persona individual.  Ningú el podria fer per "encarrec".


És el descobriment de la pròpia Vida, que hom ha de fer amb experiències personals i intransferibles: la base del propi creixement. 
El Silenci parla, i aleshores, saps sens més, què és sentir-te "un Tot" amb el que t'envolta, ets alegría i plor a la vegada, i Consciència que "desperta" també, però tot, en definitiva, és transcendit en "octaves superiors lluminoses",   en una freqüència de vibració "més elevada": l'AMOR máxima energia còsmica per compartir...
Tu saps quan el Silenci et parla... I quan això succeeix saps que estàs en el "Camí": ningú t'ho ha de dir.  Ho saps d'una manera definitiva, intuïtiva i profunda.  I aleshores totm es fa amb Consciència de l'Ésser, la "persolnalitat" ha deixat de tenir importància, el vertader JO SÓC ha emergit, l' Ésser Humà Essencial es manifesta...


No és utòpic avançar cap a la Llum...  És utòpic pensar i creure que és utòpic avançar cap a la Llum, perquè aquests pensaments "equivocats" cristal·litzen en l'holograma de l'existència humana esdevenint una trista il·lusòria realitat, que és el que priva realmjent d'avançar.
Cal fer un bon "reset", una bona neteja mental, i posar-nos a la feina amb anhel, creativitat i convenciment.  La inequívoca espiritualitat emergirà estimulant absolutament totes les potencialitats  psicofísiques, anímiques i espirituals de l'ésser humà.
La Relaxació, la Concentració, la Meditació, organitzen paulatinament el desordre psicològic en el que estem sotmesos i enganyats.  Val la pena viure l'experiència, veure el contrast que es genera quan s'opera un nou "modus operandi" d'enfocar la Vida.
Aquest és un dels moments planetaris històrics més especials, que ens està convidant en si mateix a transformar la nostra Vida, en el mateix moment en que ho està fent el nostre Planeta.  Perquè esperar ?  Fem-nos dignes ciutadans de la Terra i el Cosmos...                                                                                                                                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada