dimecres, 2 de març del 2011

UN "ABANS" I UN "DESPRÉS" CONFIRMEN EL PROCÉS


Una cosa pot ser mentida, si hom no pot comprovar-la de forma fefaent.  Quan parlem d' energies, de vibracions, potser que hi hagi persones que ho etenguin d'una manera "etèria", en un sentit prou inexacte o confós, que es presti a mals entesos. Tot el que aquí parlem, sent en molts casos "esotèric" (misteriós), és comprovable en un mateix, per un mateix, allò que se'n diu generalment, "en carn pròpia".
Si parlem, per exemple, de vocalització dels xacres, justament volem dir que amb la vibració generada per
la vocalització, aconseguim d'augmentar i fer més vius els ritmes i freqüències dels vòrtex energètics astrals o xacras, que estan interconnectats amb les glàndule endòcrines des de la "corona" i el front, amb la pineal i la pituitaria, fin al final de la columna vertebral,  renovar-los energèticament i alinear-los.  Un cop acabada aquesta vocalització, que pot durar entre mitja hora i una hora, cada practicant pot comprovar el seu propi "abans" i el seu propi "després",  donat que el cos físic queda literalment renovat vibracionalment i energètica, donant a la persona, un estat especial de Consciència que el capacita pe altres pràctiques superiors.  Tota persona que practiqui, pot comprovar això prsonalment.  No es tracta d'un problema de "creure o  no creure".  És practicar i comprovar per finalment saber.


És a dir, que el propi ésser humà és el dipositari el catalitzador de les pràctiques i el progrés dels quals aquí es parla.  No és quelcom mental, difós, sinó que és vivenciable pel propi practicant, l'estat resultant d'aquella pràctica.  Tota personaque assaja i practica de manera concentrada i conscient, sent revertir vers ella els resultats en el seu propi interior, d'igual manera i grau.  Tampoc és una qüestió que s'hagi de racionalitzar, ja que si es fa, es desvirtua i l'anàlisi no resulta correcta.
La prepració interna que confereix elevació de l'Estat de Consciència i de la freqüènciade vibració,   no és de la ment, ni de l'intel·lecte, contrariament, és el resultat d'altres processos interns, on aquests precisament estan "controlats" i no actuen, i és  la pròpia Consciència, la que "guanya posicions" (per dir-ho així), a través de tots els vòrtex o xacres i llurs interconnexions. 
També hi val a dir que aquest procés no és mecànic sinó Conscient.  Què vol dir això ?  Doncs que hi te d'haver un fort anhel de Consciència i de viure vertaderament AQUI I ARA, i el que hom pretén per tal que tot resulti profitós al màxim.


Es pretén, - com hem dit ja altres vegades -, una aproximació màxima a l'Ésser Intern, a aquesta Essència, Partícula de la Divnitat, Ésser Andrògin, el vertader i respectiu JO SÓC de cada un, ubicat dins de tota persona humana, i del qual ens varen desconnectar per milers d'anys, els mateixos que "encara mouen els fils del món":per això la Humanitat terrestre ha fet un "progres" tant feixuc, lent y plagat de guerres, dolor i mort... (però aquest és  també un tema que ja hem tractat).   Dèiem que pretenem arribar fins l'Ésser Intern, ja que l'ELL-ELLA, vibra de per si, molt més subtilment que nosaltres, i és, qui hauria de dirigir i governar la "màquina humana" i amb ella l'  "esbojarrada" ment.
La depurada vibració de l'Ésser Intern s'assimila a la dels Lluminosos Éssers de l'Espai i de Montserrat, és per això, que el contacte ja iniciat, seguirà aprofundint-se arribant a aquest estat conscientiu i vibratori propi de l'Ésser Intern.   Això comporta, com ja és sabut,  disciplina, exercicis, un canvi important en la nostra actitud com a persones que "volem elevar l'estat de Consciència i la Vibració que ens acosta, doncs, a l'Ésser Intern.
Per anar més lluny, s'ha de caminar més, treballar més, posar-hi més d'un mateix.   Si una persona "ja està be com està" i no vol avanzar més: rebrà segons el nivell aconseguit. I així serà sempre si no canvia d'actitud.
Ara és un molt bon moment per "auto laborar-se": tot el Kosmos hi està contribuint degut al procés que hi ha engegat...

                                                                                    
                                                                                                                                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada