dimarts, 22 de març del 2011

ES PRODUEIXEN CANVIS DELS QUE NO S'INFORMA...

                              MONTSERRAT: ABRUPTA MUNTANYA SAGRADA...
Com hem comentat sovint darrerament., estem dins una successió de "canvis ciclics" que s'esdevenen, aproximadament, cada 26.000 anys, i el nostre Sistema Solar, i amb aquest la nostra Terra, ja n'han començat de viure alguns, així com transformacions planetarias que ens afecten de múltiples maneres a tots.  No em vull referir a "grans catàstrofes" com la darrera del Japó, sinó a altres aspectes que ja estan succeint i que també son d'una gegantina magnitud i tant "increibles", que la gent que va a peu pels carrers "no percep o no se'n adona", o be ignora, o és totalment incrèdula o més aviat és que segueix enganyada per la persistent "desinformació" dels principals medis. 
En aquests moments, i d'això se'n parla poc, milers de científics están estudiant el comportament del SOL, per tal de poder predir el clima espacial.  Ràfagues de partícules de plasma poden i han interromput els satèl·lits, les comunicacions de ràdio d'alta freqüència, han causat falles en el GPS, en les xarxes d'energia, etc. però mai no expliquen les "vertaderes causes" perquè diuen que son "massa alarmants"...

                                                                                 SOL
                                                           
Un nombre creixent de persones al  món han sigut testimonis de sorprenents canvis en la ubicació de la sortida i la posta de SOL a l'estiu i a l'hivern. Segons sembla això és causat pel moviment de la Terra, per sota de l'antic pla eliptic a l'estiu, i per sobre d'aquest a l'hivern.  Ciutadans comuns de tot el món estan observant com el SOL i la Lluna     "canvien"       llurs posicions al cel. I no estem parlant de "polzades": els canvis son sorprenents.  Moltes persones s'han adonat que el SOL no fa com sempre.   La Lluna"s'ha girat lleument", perquè?        Pot ser que el "tsunami" del 2004 incidís sobre la rotació del nostre Planeta, provocant una inclinació d'uns 3 graus ?    Si el SOL està fora de trajectòria, això indica que la Terra s'ha inclinat lleument...   La Lluna "no gira", i certament, no en un eix de nord est a sud est, i malgratb això, "rota un cop" a cada revolució entorn de la Terra, per això hom segueix veient "la mateixa cara".
La posició del SOL i la lluna es combinen per crear "patrons"  de les marees dels nostres oceans. Si la distància entre el SOL, la Lluna i la Terra, segueix essent la mateixa,  una bona conjectura seria que les marees haurien canviat lleument, permetent una lleugera inclinació de la Terra. Després es tornarien a normalitzar.  A  l'any 2008 hi hagué arreu del món, inusuals i inexplicables "canvis de marees" : moltes marees baixes i altes en un curt espai de temps, en un mateix dia. Tot això afecta de manera òbvia tots els éssers vius del nostre món.


Les darreres flamarades solars que exploten del SOL, "demostren ser molt més" que una sola radiació aleatòria colpejant la Terra: son un component essencial per incrementar la nostre Consciència...
Una seqüència de successos va començar el 22 de Desembre de 2010, un dia després del solstici d'hivern/eclipsi total de Lluna, els censors sismics de tot el Planeta es van disparar a l'hora amb la senyal de total intensitat.  Però no va ser un terratrèmol: el Planeta sencer vibrava.
A l'endemà la NASA va informar de la "tempesta més gran enregistrada mai a Saturn", al nostre món hi hagué l'estranya mort d'aus i altres animals, i una aurora o sortida del SOL "amb molta més anterioritat del normal" a Groenlàndia, relacionada amb un balanceig de la Terra i el moviment del pol magnètic.  El SOL, normalment, s'eleva per sobre la ciutat més a l'oest de Groenlàndia  (Llulissat) el 13 de Gener, posant fi a més i mig de fosca hivernal.  Per primera vegada en la història, la llum del Sol va lliscar per l'horitzó 2 dies abans, ben d'hora l'11 de Gener del 2011.   Els mitjans de comunicació van atribuir la causa prematura de la sortida del SOL, "al gel fos de Groenlàndia".  Però també n'hi va haver que ho van desmentir.
Aquest i altres fenòmens i canvis en els distints Planetes del Sistema Solar indiquen que aquest ha entrat en un nou camp d'energia. Si aquests camps d'energia que estan entrant des del Centre de la Galàxia contenen informació harmònica, aleshores "no hi ha cap dubte", en absolut, que científicament es pot demostrar que això és el que està causant un "canvi de Consciència" en aquest Planeta... "(en declaracions efectuades per David Sereda, científic, ecologista, mistic...). Per tant és probable que juntament amb el "canvi de Consciència" el nostre ADN sigui millorat.



                                          
                                                                                 LLUNA

Està tenint lloc una expansió de la Consciència, ara mteix, al llarg i ample del món, i continuarà fins l'any 2012, ho ha confirmat la ciència i els fets que s'estan desenvolupant arreu.
De totes maneres i tot i essent així "no es regalarà cap progrés". Ens cal estar alertes per fer-nos conscients d'aquesta "expansió de la Consciència" i laborar-nos, fer-nos-la nostra car el més important és que els moments presents son i seguiran essent extremadament propicis, pel Despertar de la Consciència,  per la modificació vibracional, pel salt quàntic, quan el moment hagi madurat per complert: Però es requereix treball i consciencia.

Fonts del tema tractat: Biblioteca Pleyades - Traduccion es de Adela Kauffman.                                                                                       
                                                                                                                                                                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada