dimecres, 16 de març del 2011

MONTSERRAT: VERS L'ALTRE DENSITAT: II ANIVERSARI

És el segon aniversari i la impressió és que fa molt més temps que existeix...  Això em reporta, com a "administrador" el sentit del ritme i la intensitat amb els que he volgut fer-lo avançar mes rera mes. I que aquesta pàgina no fos merament portadora de "noticies OVNI de Montserrat", sinó que també s'hi reflexés molt be aquesta "preparació espiritual", els anhels, les motivacions, els diàlegs i àdhuc fins a un cert punt, les "experiències" que es poden compartir públicament, car per conèixer i participar d'aspectes més profunds, es requereix "un pas mes" de l'interessat.
En aquest Blog s'ha tractat de la "Conspiració Mundial", que en molts casos és d'on parteix un canvi d'actitud personal que realment colpeja en el propi interior, quan hom "descobreix" aspectes històrics increïbles o qui mou realment els fils del món.  I això obre una nova perspectiva interna i externa en moltes persones. Quan hom "descobreix el gran engany" de que ha sigut objecte la Humanitat, i tot el que segueix i està succeint avui dia, hom està ja en condicions de prendre Consciència vertaderament, hom ja pot prendre una actitud i posar-se "mans a la feina" dins d'aquesta Revolució Pacífica, en els molts fronts i tasques diverses a efectuar. L'Home, l'Ésser Humà te de créixer per dins, la resta, l'extern vindrà com a resultat d'això.  Però com dic, es pot treballar, laborar des de molts fronts...
He tingut doncs un interès especial en donar a conèixer les circumstàncies que ens mouen, crec que s'ha reflexat i es reflexa en el Blog, fins i tot corrent el risc de fer "entrades" o "articles" aparentment repetitius, i perquè he "repetit" moltes vegades el que pretenem des del context en el que ens movem i he intentant fer-ho amb "pedagogía".

                                          LA MUNTANYA SAGRADA DES DE L'AIRE

Certament parlo en plural, perquè a més de la meva perspectiva com a persona, penso també alhora, en el grup que va sorgir quasi al mateix temps que naixia aquest Blog, després de donar per conclosa una etapa anterior. Està clar que m'estic referint al "Cercle de Llum Montserrat", que està avançant, fixant cada vegada més el seu camí, els seus objectius, el seu Projecte, amb cara i ulls, com es diu, així en majúscules.  Però tots, les persones que ja fa més temps que hi son, que han vist els primers balbucejos, les primeres tímides pràctiques, fins arribar a les "rodes magnètiques" d'avui, ferms treballs amb el Prana, les energies, que es perfilen ja com a resultat d'un trajecte que ja te perspectiva pròpia.  I també les persones que han arribat més tard i ja s'han integrat, o com les persones que volen saber i pregunten i s'interessen:  Tots son éssers de llum lluitant per resplandir i il·luminar-se, i il·luminar d'altres.  És per això que diem que el Cercle està obert...   I m'agrada dir-ho per aclarir be que amb aquest grup, no pretenem fer més divisions, particions, ni competencies, etc., Sinó ser, vertaderament, Servidors de la Llum, avançar vers el "progrés integral de l'home",  lluny dels "valors caducs i anorreants" de la societat en la que encara estem posats, tot i que...


             NAUS SOBREVOLANT LA ZONA CONEGUDA COM "ELS ECOS" MONTSERRAT
...ja molts grups de persones es projecten vers un futur molt diferent:  en els camps de les energies netes, de l'alimentació conscient, de l'espiritualitat intrínseca de l'ésser humà, i sobretot, generant aquests "veritables valors humans" que ens fan ser societats noves AMB CONSCIÈNCIA.  Mai més una "evolució sense Consciència", que és el que ha portat la nostra societat al desastre, a l'atzucac, a aquestes terribles discriminacions de classes, i de races, etc.,  El que ha generat règims dictatorials de tots els signes,  explotadors, democràcies encobertes i falces, guerres constants només per obtenir beneficis econòmics i poder, "diabòlics sistemes monetaris", negocis inhumans amb els medicaments, amb les malalties, les drogues, les armes, en fi, dirigents sense escrúpols, delinqüents de coll dur, etc.  RES DE TOT AIXÒ NO EXISTIRÀ EN UNA EVOLUCIÓ AMB CONSCIÈNCIA.  I els canvis cíclics planetaris que succeriran  des d'ara mateix i en quinze o vint anys, seran determinants per cristal·litzar canvis definitius i laborar ja en un món "nou". 
Lògicament, els grups que avui s'estan preparant seran els protagonistes indiscutibles d'aquesta propera etapa  d' evolució conscient; podrà ser en l'àmbit tetradimensional o quarta dimensió, o àdhuc en la cinquena densitat. Per això es labora. per aconseguir la "freqüència precisa necessaria" per realitzar l'anomenat salt quàntic, tots aquells éssers humans que així ho decideixin i per això es preparin.  En el Projecte del Cercle de Llum aquesta és una de les fites.
MONTSERRAT: VERS L'ALTRE DENSITAT (el títol ho diu). Celebrem el II Aniversari del Blog i comencem el tercer any consecutiu: Mercès a tots vosaltres, amics i amigues, per fer d'aquestes pàgines un punt de reflexió, un lloc habitual quasi màgic, doncs sou bona part de l'Essència d'aquest Blog, una essència poc sorollosa, però sempre pressentida i present. Gràcies, un cop més!



                                  LA  MUNTANYA  SAGRADA  DE  MONTSERRAT                                                   
                                                                                   
                                                                                                                                                                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada