dijous, 10 de març del 2011

L'HOME POT CREAR LA SEVA PROPIA REALITAT


BLOGGER ENS HA JUGAT UNA "MALA PASSADA", BARREJANT ELS DIFERENTS TROSSOS DEL PRESENT MISSATGE: EL DE BAIX A DALT, EL DE DALT AL MIG, ETC., PER TOT AIXÒ US DEMANO DISCULPES.  DE TOTES MANERES S'ENTEN BASTANT TOT I EL DESORDRE. NO OBSTANT SI VOLGUESSIU VEURE L'ORDRE REAL DE L'ESCRIT, US PREGO QUE ENTREU AL BLOC "EN ESPANYOL": ALLÀ ÉS CORRECTE: GRÀCIES. M.L.T.



El creixement "intern" porta inherent el creixement "extern", equivalent a més graus de Consciència desperta, menys errors, més encerts, i sobretot, capacitat per crear la pròpia realitat de Vida.  Una "realitat" en que l'home pugui ser ell mateix en llur progrés, en llur avenç, en la recuperació de tots els factors que li son propis, tots els seus potencials en estat latent, la seva evolució integral i còsmica, experimentant en tots els àmbits necessaris i possibles, amb accés als àmbits dimensionals i mantenint relacions amb le races i civilitzacions  externes i/o multidimensionals.
"No te dret a això" un humà "degenerat" quins "valors" siguin la dominació, el poder, l'explotació humana en qualsevol forma o sistema, l'us de les armes i de les guerres, la manipulació física, psíquica, genètica o de qualsevol tipus, etc.    Aquestes formes d'actuar no tenen cabuda en les dimensions vertaderament superiors de la Naturalesa, i els que les practiquen ho saben be...  Es per això que no han permès que l'home sabés més sobre el seu origen i destí, per retenir-lo en aquest pla tridimensional, i encara ho segueixen pretenent, encara que les coses, pel be de tots, ja han començat de canviar.  I qui ho vulgui tindrà l'oportunitat de "desprendre's" d'aquest estat de coses lamentable.
Es per això que un dels factors primordials dels moments actuals, implica que tohom que anheli aquest progrés, aquest creixement humà, espiritual i psicològic, aquesta "normalització" de l'ésser humà, aquest canvi absolutament necessari d'elevar l'estat de Consciència amb la consegüent freqüència de Vibració, trobant-nos a les portes del "canvi cíclic planetari" i en ple influx de les energies que arriben, beneficioses per aquests canvis:  es preparin, s'ajuntin, es manifestin sempre dins aquesta Revolució Pacífica, on el nexe continu i permanent d'unió és l'AMOR, la més gran força universal i còsmica.


L'antiga dita: " la unió fa la força" encaixa plenament amb el que estem tractant i amb el que estem dient des de fa temps.  D'una banda hi ha el "progrés individual" i de l'altra hi ha la unió de la Humanitat canviant, revolucionaria, que ha descobert el "gran engany" però alhora les capacitats ocultes i "amagades" de l'ésser humà, i que posarà en pràctica aquests meravellosos recursos per tal d'incidir en l' "holograma planetari", omplint-lo de Llum, Força i Amor, en contraposició dels "negatius i inversos", que ho omplen tot de "Por, Odi, Guerra, Dolor".  Cal descobrir finalment, donar-nos compte veritable, que "l' exèrcit resplendent de la Llum i l'Amor" és molt superior als seus contraris, i que la "Batalla" és generar pur AMOR a cada instant i enviar-lo, que inundi el món sencer a fi de regenerar el Planeta i la Humanitat.
Quants més siguem en aquesta acció, molta més efectivitat, molta més transformació efectiva. Es pot fer individualment i també col·lectivament: la qüestió és fer-ho. El grup amb el qual laboro, ya sabeu que cada dimecres a les 22h en punt de la nit  sincronitzem en la distància, una meditació  d'aquestes. Tots i totes us hi podeu afegir des de casa mateix.  Ens consta que molts grups, "treballadors de la Llum", estan fent això al llarg i ample de GAIA, el nostre món.  Tots ens hem d'unir a aquesta marxa lluminosa...
Els Éssers de Llum de Montserrat, ho sabem fefaentment, recolzen aquests anhels, aquesta lluita imparable, saben perfectament amb quina finalitat ho fem, saben molt més de l'imaginable de cada ésser anhelant que pren la decisió d'avançar vers la Llum.

                                                                                                                                                                                     


L'home és un ésser lluminós i espiritual, poderós, auto suficient, capaç d'elaborar, creant-la, llur pròpia realitat, és immortal i te tots els atributs per progressar, evolucionar sense límits en l'escala còsmica universal. El fet que hagin passat gernacions i mil·lennis sense ser-ne conscients, no vol dir que no pugui recordar-los, actualitzar-los i emprar-los avui dia, sortint d'aquesta llarga etapa de foscor que, si be li ha proporcionat molts sofriments i vicissituds, li ha servit també per enriquir durament la seva pròpia experiència, podent ara recuperar, en aquesta època actual, moltes de les adormides capacitats i percepcions i creant doncs, llur pròpia realitat, el marc lliure i objectiu per situar el seu progrés, lluny de més destorbs i manipulacions.
Ja hem parlat dels "manipuladors" que no volíen, - ni volen -, un ésser humà realitzat i complert, sinó tot el contrari "ignorant, dependent i submís", que pensi poc i obeeixi, fàcil d'enganyar...  De gran abast fou aquesta greu "manipulació genètica" practicada a l'ésser humà en les llunyanes èpoques dels seus orígens terrestres.

Avui, tal i com hem vingut dient i malgrat l'anorreament d'amplis sectors de la Humanitat, hom albira ja una "sortida inequívoca" on un nombre cada cop més important d'éssers humans, a partir d'anhels i inquietuds, va desvetllant llur pròpia Consciència, i gràcies també als gegantins i meravellosos estimuls que emanen del COR potent de la nostra Galàxia, i que van directes, juntament amb els vivíssims batecs planetaris, al Cor i a la Ment dels inquiets humans anhelants de creixement i progrés. Quants més contingents humans estiguin "preparats", molt més lleus seran els efectes dels canvis planetaris que s'atancen i la adaptabilitat a les noves situacions que aquests generin. Potser molt poques vegades, algú s'ha plantejat la importancia de saber "plantar patates" o de tenir cura d'un "hort ecològic comunitari".  Tal vegada els nous temps, que son quasi a "tocar" ens posin a prova en el camp d'una "subsistència", probablement temporal, com mai ens ho haviem imaginat i que ens comporti com una mena de "començar de nou", que exigirà de l'home (genèricament parlant), una nova i ferma actitud, que en aquests precisos moments, potser molts tenen en l'oblid.
Avui dia, qui més, qui menys, tothom depèn de la botiga, del Super, etc.  Si, per exemple, demà, una circumstància "X" deixés al nostre poble, la nostra ciutat sense aliments, sense fluït elèctric, sense aigua.  Algú s'imagina el vertader caos que s'originaria ?  Quina seria la contrapartida ?  El pillatge ?  I després ?  Val la pena una reflexió sobre com incidiria en cada un de nosaltres, si ens "fallessin" en un instant totes les dependencies pràctiques a les que tots estem "lligats" per "viure" com ho fem ara mateix.  De vegades hom pensa que "res" pot alterar el curs de les coses i, probablement, anem "errats". No és per agafar por.  ES PER SER CONSCIENTS.    

                                                                                                                                                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada