dijous, 10 de desembre del 2009

2 DE DESEMBRE: 5 OVNIS SOBRE MONTSERRAT

FOTO ORIGINAL OMBREJADA -IOM- (Investigació&Imatges OVNI MONTSERRAT)





No és una circumstància qualsevol, no és quelcom que pugui passar desapercebut, de fet me'n ha quedat constància precisa dins el cor, doncs de la mateixa manera que davant d'un traç precis hom crida d'emoció, el fet que en una imatge "apareguin" una autèntica petita flota de cinc naus o aparells dels que denominem OVNI, no és un fet merament casual i que davant del qual hom pugui quedar impassible. I més quan feia mesos que no es manifestaven així (al menys que es deixessin fotografiar "en flota"), i si be absolutament TOTS els mesos d'aquest any de 2009, he sigut i hem sigut "agraciats" amb importants imatges de vídeo, però també moltes fotografies, sempre eren naus solitàries... Es pot dir que des del mes de Maig, dada de la primera trobada del que després s'ha anat consolidant com el "Cercle de Llum MONTSERRAT" i on es van manifestar amb mes nombre que ara, han passat gairebé 7 mesos, on com dic, tot han sigut majoritariament OVNIS solitàris, excepte un parell de cops en que eren dos.
-Assenyalant la posició dels cinc OVNIS-Foto IOM- Investigació&Imatges OVNI MONTSERRAT
Aquest Desembre hem començat amb els "cinc OVNIS". Es vol un auguri millor? De fet ELLS, ELS DE DALT, els sempre enyorats ELOHIM, Senyors de Llum, Senyors del Cel, ja ens feren saber de distintes maneres, amb traces, inspiracions escrites, intuïcions diverses, aproximacions extraordinàries, que aquest any de 2009, ho seria de prolífic en albiraments i manifestacions OVNI, i així ha estat, com dic, mes rera mes. Calien estímuls a l'hora de començar una tasca important com ho és el "Cercle de Llum MONTSERRAT", i els hem tingut. Després també ha calgut aprendre que els "estímuls" no han de ser la "sola" raó de ser, sinó que aquesta te de ser el "treball" sobre si mateixos, individual i de grup. L'estímul més gran és saber (com ho sabem) que ELLS ens "ajuden" i que això mai no voldrà dir que ens vinguin a "fer la feina". La feina, la labor la hem de fer nosaltres. Ningú farà per nosaltres la feina, això és el que ens correspon com a éssers humans inquiets, espirituals, responsables, amb anhels i metes que cada un "ha de merèixer" amb el propi esforç. Altre cosa és el "treball de grup" que sempre dona "més força", ens omple d'energia, i gràcies al col·lectiu anem avançant vers aquesta aproximació de la que - fins ara - en cada trobada-reunió "hi ha hagut la seva resposta contundent".
Cinc OVNIS ens diuen un cop més de la seva permanent i constant presència. Com a Germans Majors i Guardians Còsmics que són, ho hem dit moltes vegades, ELLS saben des del principi la "Missió" que els mantén aquí, ens aquests temps convulsos: som nosaltres els que hem d'anar aprenent "lliçó rera lliçó". Ells fan la seva feina. Nosaltres hem de fer la nostra. Això no impedeix el contacte, ni que ELLS, si així ho decideixen, "ajudin", "tutelin", determinats grups
Una de les "Cinc Naus" del 2 de Desembre- Foto IOM-Investigació&Imatges OVNI MONTSERRAT-

humans, decidits a laborar honestament, més enllà d'una malsana curiositat, el "treball interior", la responsabilitat, la serietat, i una certa disciplina (ja he explicat això) imprescindible per ser un "Cercle de Llum" real, objectiu i eficaç. No tothom accepta ni vol aquests nivells de treball. En contrapartida també hauran d'esperar uns resultats a la seva mateixa alçada. Com és a dalt és a baix, diu la Sagrada Saviesa Antiga i això és de totes totes, indiscutible. Qui fa, invariablement obtén, qui no fa, ni variable ni invariablement obtén res.
L'any 2010 seguirà essent temps d'organitzar, preparar i aprendre (pels que vulguin fer-ho, és clar), i els progressos que es vagin cristalitzant seran molt més substanciosos que els que hi ha hagut fins ara. Es crearan arreu més grups i arribaran a formar-se molts més "Cercles de Llum", quina tasca en el temps a venir serà "important" per moltes persones i pel Planeta.
L'Energia que arriba des del COR de la Galàxia seguirà sacsejant moltes persones inquietes que es trobaran i descobriran en elles afinitats que els permetran avançar i laborar individualment i conjunta. En tot això els Superiors de Llum hi tenen a veure molt positivament. De fet hi ha moltes facetes que ignorem d'ELLS... Sí que sabem però, que han "salvat" el Planeta Terra diverses vegades dels disbarats bèl·lics i nuclears dels quins el mal governen... Això també ho saben els monjos tibetans que practiquen "visió remota" o Clarividència i Clariaudiència des dels seus monestirs.
A MONTSERRAT s'esperen molts moments intensos dins aquest nou any de 2010, que esperem anar-vos comunicant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada