dimecres, 30 de desembre del 2009

CERCLE DE LLUM MONTSERRAT: A LA FI DEL 2009

5 OVNIS PR ACOMIADAR EL 2009

Boires d'hivern han tornat a fregar les sagrades roques del Massís, donant-li un cop més, aquell caràcter doblement majestuós, de misteri, de guardar secrets, amb una barreja de plor i tristesa que regalima per tot, amb aquesta pluja persistent amb la que s'ha vestit el Solstici d'Hivern per acomiadar aquest any 2009, gran precursor d'aquest anhelat "Projecte" que pren la forma i la llum de tots i cadascun del mesos que ens han fet vibrar i fins i tot cridar d'emoció tantes vegades, davant les respostes reiterades d'Aquells que ens inspiren i estimulen a caminar ver aquesta nova freqüència que arriba amb l'esforç i la voluntat, d'igualment nous "estats de Consciència", que es van obrint pas com un ígni regueró de pólvora imparable, portador, animador dels canvis i transformacions que tantes persones estan sentint, volent i anhelant, perquè del Cosmos també venen energíes que conviden a sentir aquesta inquietud...
L'OVNI DEL 3 DE MAIG DEL 2009

Allò que neix del més Intim, en moltes persones que es desperten als nous temps, al nou paradigma, tindrà respostes en el nou any terrestre en el que ara entrem... El que ha començat com una "guspira" espiritual, esdevindrà un càlida i gran foguera dels cors, on aquest progrés encara incipient però tant anhelat ja, cristal·litzarà en una nova realitat que anirà desplaçant aquest trist miratge on han empresonat la Humanitat per gernacions... I està clar que hi haurà d'haver un esforç, un treball ben direccionat, mai no s'ha dit que hagi de venir "algú" a fer la tasca que ens correspón als humans... Però l'estimul no hi mancarà car ja el "tenim" ara, el "coneixem", i sabem que en aquest nou any anirà "in crescendo".
ELS OVNIS DEL 13 DE JULIOL
Cal dir que havent-hi una "connexió" com la que hi ha, és més que previsible la imminència d'un "contacte directe i personal" més enllà de l'invisible i telepàtic o de "canalització", que marqui realment unes pautes insòlites i noves en la zona on estem ubicats i, sobre el treball, iniciat tímidament aquest any que ara s'acaba, i que continuarà ara amb més força i entusiasme que mai, projectant-nos als mesos que s'apropen.
Parlar amb força i entusiasme no ens ha de fer "por" quan els resultats son els que son, i quant la resposta que tenim és vertaderament important. Sempre hem dit que si la resposta és "positiva", és un signe evident que la direcció "també ho és".
No ens vanagloriem de res, ni ens creiem més que ningú (el que fem nosaltres és a l'abast de tothom), les nostres portes son sempre obertes i bona part de la nostra tasca i anhels explicitats, sobretot des de la finestra oberta d'aquest "Blog". Per treballar en un Projecte com el del Cercle de Llum Montserrat, tant sols fan falta anhels interns, de creixement espiritual, i compartir-ho amb persones igualment disposades.
ELS OVNIS DEL 30 DE JULIOL

INVOCACIÓ ALS ÉSSERS SUPERIORS DE LLUM
Oh, Éssers Superiors,
quina vibració depurada
és la pròpia i pura llum,
assistiu-nos en aquest instant
únic en el Cosmos,
perquè els nostres anhels del Cor,
s'acostin a vosaltres
i siguem capaços,
com a Cercle Energètic,
com a Cercle de Llum,
de fer créixer ara i aquí
els ritmes i freqüències
de la nostra vibració,
per retrobar la Consciència
del nostre Ésser Interior
i connectar amb vosaltres
profundament i harmoniosa,
Oh, Éssers de Llum,
i poder alçar des de MONTSERRAT
la torxa de l'AMOR i la FRATERNITAT
arreu del nostre món
i ser al vostre costat,
impulsors del gran canvi
transformador.
Que els vostres Llums ens il·luminin !
Que els vostres Llums ens guiín !
Que els vostres Llums ens encoratgin !
AUM AUM AUM
















































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada