dimecres, 16 de desembre del 2009

CAMP D'ENERGIA

A LA FOTO MEMBRES DEL CERCLE DE LLUM MONTSERRAT CONVERSANT, AL FONS MONTSERRAT EN OBSCURES BOIRES...

El capvespre fosc anava emplenant de boires suaus tot l'entorn del "camp d'energia" on ens situàvem, com ja era habitual, per dur a terme exercicis respiratoris, mantrams, invocacions, meditacions... Tota la serralada de Montserrat apareixia davant nostre per entre negres tenebres que la retallaven i l'encerclaven donant-li un aspecte solemne i impressionant...
El fet d'estar núvol en gran part, malgrat algunes tímides clarianes que deixaven entreveure un Sol ponent, tímid i feble, va contribuir decisivament a que el dia gairebé "caigués en picat". Malgrat tot, això no va ser motiu perquè no portéssim a terme els "treballs amb que estàvem i estem compromesos, i alhora ens embolcallés com una aura etèria i màgica que tothom podia copsar, amb un silenci tant especial, tant del lloc, que tots érem literalment terra, arbre, espai, vegetació, i un clam vibratori únic que, "ho sabíem", arribava al lloc on havia d'arribar, i ens escoltàven els quins anhelàvem que ens escoltessin...
FOTO ORIGINAL D´EN MOUAD ESSEMMAA= IOM
Tot el dia, volia ser un real aprofundiment vers el nostre respectiu Esser Intern, per tal que ELL, la part més autèntica i pura de cada un, fos el "mediador" a través del qual es consolidés l´aproximació efectiva amb els nostres Germans Superiors de l´Espai, els quals anem aprenent a "saber propers", de moment en moment, malgrat que la nostra retina física no penetri a l´hiper espai, on realment Ells s´ubiquen i tenen estada, i des d´on se´ns apropen i des d´on els copsem a partir d´ "estats de Consciència" que ens proposem aconseguir amb esforç responsable i disciplina. El "Contacte" vertader i objectiu, no és "qualsevol cosa" per tant, que hom pugui practicar "alegrement" com si fos un joc.
NAU DISCOIDAL AUGMENTADA I EN NEGATIU= IOM=
Al final, després de les pràctiques en el "camp d´energia", entre els components del "Cercle de Llum" sempre comentem les experiències grupals i individuals que gairebé sempre es produeixen, doncs forma part del "treball". Així estàvem, comentant alguns reflexes de llum, propers, arran de terra, i altres de més allunyats, així com vives percepcions de presències astrals al nostre voltant, que com en altres ocasions, eren com "testimonis" i fins i tot "partícips" dels exercicis i pràctiques que estàvem duent a terme, car fins i tot s´agafaven de la ma d´algun membre com si fossin "un mes".
Per la meva banda vaig fer algunes fotos a persones i lloc i, en Mouad, en aquell moment, em va demanar la camara per fer ell algunes fotografíes. Va fer fotos correlatives de tot l´entorn. I de cop, va veure sorgir d´entre les copes dels arbres, a la part nordoest del "camp d´energia", una bola blanca brillant, a l´instant i com en un acte reflexa, va fer la fotografía que acompanya aquesta crònica. NAU DISCOIDAL AMPLIACIÓ
Aquest "colofó" va ser un dels més màgics de la jornada, gairebé un bell fermall més de l´any 2009, després de la sorprenent fotografía dels "cinc OVNIS" feta a principis de mes i d´una altra posterior del dia 8 de Desembre on hi surten dues naus.
Es evident que la nau discoidal emergint d´entre els arbres, és indicativa de la "proximitat extrema" en que els tenim tot i ser en un l´altre pla. També el fet d´emergir d´entre els arbres ens porta a la memoria la inoblidable seqüència aconseguida pel Sr. M. Suárez el passat mes de Maig. La seqüència en aquell moment era presa des d´una perspectiva de fora del "camp d´ eneregia" mentre que la nau discoidal d´aquest dia 12, contrariament, era presa des de dins de l´ àrea del "camp d´energia" . Però el lloc de sortida de l´objecte "era el mateix" pràcticament.
NAU DISCOIDAL= AMPLIACIÓ= IOM
Pel "Cercle de Llum Montserrat", això son clares respostes estimulants del "treball" que s´està fent, i com ja s´ha dit altres vegades, accentua positivament l´encert i l´enfocament en les pràctiques que ens hem marcat i l´objectiu que es persegueix, que ja hem explicat abastament.
Ja estem a punt pel 2010 i el Cercle de Llum Montserrat avança amb fermesa i seguretat... I segueix obert: algú s´anima ?

NOTA: Entreu al Blog IOM per veure l´analitica d´aquesta foto.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada