dijous, 12 de novembre del 2009

TOTS FORMEM PART D'UN MATEIX MERAVELLÓS PROJECTE...



Actualment estem vivint moments àlgics de culminació d'un procés, per això és més convenient que mai que ens en fem plenament conscients, malgrat les dificultats, a fi i efecte d'entendre el més possible tot el que ens succeeix per dins i per fora. Aquesta situació és novedosa i per més que rastregem en el més profund de nosaltres, no trobem un moment, un temps com el que s'està vivint, per comparar-lo.
Per això, quan om parla de "recerca interior" i "espiritualitat" des de la perspectiva del "nou paradigma" ja no s'ha de pensar en "religió" com de costum ho fèiem amb l'antic, que ha esdevingut arcaic i obsolet. Doncs cal fer-ho ja des de la perspectiva de l'home integral, que ha de progressar amb les "bases reals objectives" que fins ara s'havien negat u ocultat. Per exemple la real estructura anímica i espiritual de l'home, amb tots els seus cossos embrionaris que el capacitan com a ésser multidimensional que és, i com a ésser progressiu i immortal.
L'home en el nostre món, s'ha trobat amb fases i etapes experimentals, alhora que ha sofert diverses manipulacions (entre les quals l'ADN), que l'han retingut a la matèria densa o tercera dimensió, molt més temps del necessari, sumint l'ésser humà en un estat d'oblit de si mteix, d'ignorància circunstancial, d'ensopiment i pèrdua de voluntat conscient, a mans de civilitzacions de l'espai exterior, molt evolucionades en el temps, però amb grans desequilibris i que, en propi profit van actuar sobre el que seria la Humanitat Terrestre, en foma negativa, fins els nostres dies. (No entraré en més detalls sobre això, encara que si que recomanaré alguns llibres pels interessats en aquests temes de l'origen de la nostra Humanitat: "El Doceavo Planeta" d'en Zecharia Sitchin; "Defendiendo Tierra Sagrada" d'Alex Collier: "The Bigest Secret" d'en David Icke, entre altres.)
Aquest període "fosc"arriba a la seva fi, finalment, amb el "nou paradigma" s'enceta un nova i esperada etapa on l'home coneixerà la vertadera i necessària espiritualitat a desenvolupar on tots formem part de tot, i tot és, per tant, en cada un de nosatres. En cada ésser humà "microcosmos home" hi ha contingut tot l' "Univers macrocosmos". Tots estem interconnectats y formem part del mateix meravellós PROJECTE. Davant d'això cal que l'home sigui del tot conscient perquè ningú més el pugui manipular car, com s'ha dit ja moltes vegades, l' home és un ésser amb tots els atributs per créixer i ningú te dret a impedir-li aquest anhel de creixement.
Segons monjos tibetants clarividents (de "visió remota" els anomenen també) el "destí" del món no és l'auto destrucció en aquest temps. Ells veuen en l'arribada del 2012 els poders extraterrestres ajudant, "salvant al món". I diuen també que la nostra civilització comprendrà que la frontera de la ciència és en l'àrea de l'espiritualitat. Segons aquests clarividents (prefereixo d'anomenar-los així) la nostra Terra està beneïda i l'estant salvant contínuament de tot tipus de perills.
Són aquestes unes asseveracions que no ens sorprenen, al menys des de la zona de MONTSERRAT, on ens ubiquem, observem i laborem. No fa gaire els amics de "Rahma" de Rasal Mágico (Osca) ens contestaven un correu, sobre una foto que els vàrem enviar, d'un OVNI a prop d'una ratlla de "chemtrail" i deien: " Amb tanta aparició d'OVNIs a prop d'aquests "núvols" m'imagino que alguna cosa deuen estar fent perquè no perjudiquin als humans". Jo n'estic convençut de que és així, amic Diego, i no només això, sinó moltes altes coses que no ens imaginem i que ELLS amb la seva "super tecnología" preserven i han preservat el nostre món, de perills insospitats amb els que sovint l'arrisquen els superbs i malastrucs senyors/es de la guerra i dels grans desequilibris que pateix la Humanitat.
Per alguna cosa és que responen als termes de "Guardians" i d' "Àngels" i no ens faran -com és lògic-, cap tasca que sigui intrínseca dels homes i pel seu creixement, però tampoc deixaran que els desequilibrats bel·licistes posin traves al procés natural i cíclic que ha de seguir la Terra en aquests pròxims immediats temps. Ni tampoc deixaran que l'home, o diguem millor les forces que dominen el Planeta s'instal·lin "plàcidament" en cap cos celeste proper a la Terra: Entenguis la Lluna, Mart, etc. Calen canvis radicals i profunds per això...
Tant de bo, quan sigui l'hora, si cal (que segurament caldrà) ens allarguin la seva ma extraordinària per sobrepassar moments complicats y dirigir-nos amb coratge a les "noves situacions"...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada