dimecres, 16 de setembre del 2009

PERMANENT ACTIVITAT OVNI A MONTSERRAT

Montserat, com hem dit altres vegades, és un punt àlgic i important el Planeta per tot el que fa a l'activitat OVNI, de la mateixa manera que n'existeixen altres, de punts enrgètics i de característiques especials escampats "estratègicament" com potents meridians de gegantina "acupuntura còsmica", al llarg i ample de GAIA, la nostra Terra.
Aquesta activitat OVNI en el massís de Montserrat ha estat i és plenament constatable pels nombrosos albiraments que s'hi poden observar, tots els dies de l'any, tant a "ull nu" com fotogràficament. Sovint hem vist "boles de llum" a proximitats diverses, desplaçant-se també a velocitats variables i amb unes lluminositats resplendents que van des dels tons blaus, daurats, maragdes i taronges passant pel blanc immaculat. Aquests albiraments tan es poden observar a cotes baixes com altes, arran de roques o en la vertical del massís i dels entorns. També són nombrosos els albiraments en forma de traces lumíniques, són els que freqüentment els "menys habituats" "confonen" amb els meteorits. Tan si la manifestació OVNI és en forma de "bola de llum", de "nau" més visible, com si són en forma de traç aquesta només es produeix per la superior voluntat d'Ells... Dins d'questes circumstàncies és quan es produeix el que s'ha vingut a anomenar el "contacte menta-visual", que a mi, personalment també m'agrada d'anomenar "intuïtiu-telepàtic".
"Ells" tenen la capacitat de llegir el nostre pensament abans que pronunciem una paraula, això fa que es produeixi una sincronicitat gairebé instantània entre "pensament-pregunta-resposta-visió". La respota d' "Ells" (quan n'hi ha) tant és amb originals traços de llum en qualsevol forma i direcció imaginables, com a través de l'aparició instantània i curiosa, de les esmentades "boles de llum". Aquestes poden aparèixer de forma instantània, com dic, i/o desaparèixer a l'instant, sempre en relació al que s'estigui comentant, pensant o preguntant. Quan desaparèixen tant sobtadament diem que fan un "apagat", i de fet, pot ser que sigui això o també que desapareixin del nostre "camp visual" no perquè "apaguin" el seu llum, si no perquè penetren automàticamen a l' "altre" pla dimensional.
L'activitat OVNI a Montserrat és permanent i diària. Això és, precisament, el que ens fa dir amb tota la convicció, que "Ells" sempre són aquí, "instal·lats" en àmbits concrets de l'hiper espai o quarta dimensió, no només de Montserrat si no del Planeta sencer.
No coneixem, certament, tot l'abast de les seves "missions" però te molt a veure amb vigilància per això sovint també se'ls ha identifica com a guardians. Sabem que observen el perillós bel·licisme dels quins "mal governen" aquest Planeta així com l'abast de les seves "intencions", que han conduit la Terra a l'estat d'anorreament, injustícia i sofriment que tots coneixem. Per descomtat que també estan per "cultivar determinats contactes amb grups i persones" de cara a un futur proper. Una altre cosa ben certa és que"Ells" no estan aquí per crear cap religió i tampoc estan per fomentar cap tipus de fanatisme. Però coneixen abastament el que ha passat al nostre món des del principi... I ho han explicat a determinats contactes.
Hi ha qui diu "innocentment" : "I perquè no baixen ja d'una vegada ? La pregunta te vàries respostes evidents: Qui diu que no han "baixat" ja per veure "in situ" les "meravelloses" societats del nostre Planeta ? I ho fan tant "discretament" que "ningú" se'n adona... D'altra banda, qui voldria tenir "relacions" amb un món quins "dirigents" no paren de muntar guerres, on es mantenen continents depauperats, famolencs, amb mortaldat infantil crònica i altres moltíssims errors (que no enumerarem aquí) indignes d'un societat que estimi vertaderament el Progrés i "conegui" l'Esperit... No és lògic que els dits "extraterrestres ben intencionats", respectuosos amb el notre lliure albir, observin "de lluny" (o no tant com pugui semblar) els atropellaments d'aquest món ? Abans de preguntar-nos "perquè no "baixen"oficialment" i "perquè actuen com actuen" reflexionem, si us plau ! Ens hem preguntat alguna vegada perquè aquest tema està tant desprestigiat, ridiculitzat en tots els grans medis de comunicació ? Perquè deu ser que no interessa que la gent, en general, s'interessi, s'hi fixi, o hi pensi excessivament ? Perquè la immensa majoria de sectors socials i polítics "rellevants" estan "d'acord" amb això ? Algú s'ha preguntat que temen ?
Molts dels que procurem fer un seguiment seriós d'aquest tema, "ja hem après la lliçó" i no ens importa massa el que "pensin de nosaltres". I estem aprenent"altres" lliçons que ens ajuden a configurar i a comprendre una "nova realitat" i un "nou equilibri" des de la perpectiva de la recerca interior (espiritualitat) i la investigació, amb l'experiència que en dimana, modelant un "contacte" amb els Superiors de Llum que es manifesten a Montserrat, millorant la particular "freqüència de vibració" de cadascun i avançant vers aquest "nou paradigma" del que parlo en el "post" anterior. Voluntat, paciència i tencitat, són doncs, part del cami.
Un "Cercle de Llum" no és un pompós títol per satisfer el nostre "ego". Es quelcom que s'ha de laborar per arribar-hi i on l' "ego" no hi te cabuda car la "fita" és més profunda...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada