diumenge, 27 de setembre del 2009

COR ALAT

FOTO ORIGINAL ON APAREIX EL "COR ALAT" DINS EL CERCLE BLANC, LES ALTRES IMATGES SÓN AUGMENTS D'AQUESTA MATEIXA.
Certament, per progressar en el tema del "contacte" amb "Ells", hom s'ha de laborar interiorment amb la finalitat de modificar en octaves de superació, el nivell de Consciència. No parlo com si la meva persona ja hagués aconseguit amb soltesa aquesta "panacea". Parlo des del meu lloc d'aprenent i pel calat de les experiencies que, no només individualment, si no en grup, estem tenint. Car totes apunten a aquesta certesa: cal ser pràctics en la recerca del propi interior, aquesta mateixa recerca dona el to suficent perquè qui practica millori també com a persona. Si algú, en la part externa, no busca la pròpia superació i equilibri, menys ho farà en la part interna, que són aspectes que van aparellats, i si això és així, "no hi ha progrés possible", al menys des de les coordenades espirituals amb les que estem practicant.


Partint de la base que els Essers Superiors vers els que hom pretén major acostament i "contacte continuat", no són "superiors" per un "títol bonic", sinó per tot el que ja hem explicat tantes vegades, doncs la seva Vibració de Llum els confereix un grau de desenvolupament tal, que havent emergit molt abans que nosaltres, d'aquest punt de la matèria densa, llur pròpia avançada experiència els fa savis a tots els nivells començant per l'Espiritual, car tot Coneixement hi va aparellat, i si és aquest el que "falla", la reste del Progrés està desequilibrat. El nostre món Terra n'és un trist i fidel reflexa d'aquesta realitat.

Per tant, quan insisteixo en que ens hem de"laborar", em refereixo a aquesta preparació que cada vegada més ens pot acostar al nostre Esser Intern. Com més a prop n'estiguem més capacitats estarem per un "contacte" més perfecte i elevat.



No em va sorprendre, en el trascurs de la recent "Conferència Europea d'Exopolítica", la resposta que va donar el Dr. Steven Greer, a la pregunta de "com es comunicava amb els OVNIS". Ell hagués donat una reposta molt més àmplia, però es va veure obligat a ser sintetic, però al meu mode d'entendre-ho suficient. Va parlar de tècniques de Meditació vèdiques per entrar a un nivell més profund, un estat mental sense límit... Després va parlar de que passen a una sequenciació de pensament coherent on ens comuniquem amb el seu sistema de comunicació... També utilitzen en aquestes pràctiques la tècnica denominda "visió remota". Podeu veure i escoltar gran part de la ponencia del Dr. Greer, traduïda a l'espanyol a "Youtube", tot s'aprofita. Em vull referir amb aquest exemple que les "tècniques de Meditació" són imprecindibles si es vol avançar "correctament". No existeix una "altra" forma integral de fer-ho. I ara, amb l'entrada d'energies còsmiques qu s'està produint és el moment adequat. Què espereu ?




Una d'aquestes meravelloses tardes de l'estrenada Tardor, encara amb bones temperatures, vàrem fer unes pràctiques màntriques a l'aire lliure, per desenvolupament de la "Intuïció", vàrem entrar també en una lleu Meditació bo i encarats al massís superb de MONTERRAT des d'un petit monticle proper on suvint ens ubiquem, tant per practicar exercicis com per fotografiar, etc. Va ser una pràctica d'interiorització entre dolça i profunda. Al cap d'una bona estona i sense perdre aquell aconseguit estat conscientiu vàrem recitar i vocalitzar "La Gran Invocació de Llum i, tot seguit un altra "Invocació" dirigida als Superiors de Llum. Instants després hi hagué la intuïció de fer fotografies diverses en tot l'entorn immediat, unes quantes les vaig fer personalment, altres le va fer en Gabriel. Ell fou precisament l'artífex del "regal" que ens varen fer Ells. Es va sentir inclinat a enfocar la cambra ves un pla, que utilitzem tot el cercle quan ens reunim, al darrera del Refugi. Va fer la foto i a la pantalla hi aparagué nogensmenys que un lluminós COR ALAT. El Gabriel va sentir calfreds que em va transmetre a mi, doncs varem comprendre la formidable resposta que se'ns havía donat. Precisament el COR ALAT és símbol de la superació personal, espiritual i també un distintiu de l'AMISTAT. En tot l'entorn varem poder percebre gran quantitat d' "energia" i varem tenir el ple conveciment que ELLS, van ser allà mateix, amb nosaltres una llarga estona, amb tots aquests estímuls i sensacions.
El COR ALAT, curiosament, és també l'emblema distintiu de l' AMI (amic) EL NIÑO DE LAS ESTRELLAS, el famós llibre de l'escriptor xilè Enrique Barrios.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada