divendres, 11 de setembre del 2009

EL QUE ENS PORTA EL NOU PARADIGMA

-IOM - (INVESTIGACIÓ OVNI MONTSERRAT) - Report 9 Setembre 2009 -
El racionalisme que s'ha inculcat a les masses, sovint "xoca" amb aquesta part interna o espiritual, innata, que tot ésser humà te i que, tant si en te percepció com no, salta espontània quan donant la ma al positivisme més recòndit els seus "banderers" intenten seguir "enfaixant" el món en el ja vell i trontollant paradigma quines "úniques esperances" segueixen basant-se en la "trampa" dels diners i en aquesta lamentable "cultura" que li és inherent del tenir en detriment i en contraposició al legítim ésser...
I és que, ho admetin o no, del mateix Cor de la Galaxia estan arribant multituds d'energies precursores dels grans canvis que s'acosten, donant lloc a que les pròpies naturaleses humanes més sensibilitzades, en moltíssimes persones del nostre món, es sentin estimulades vers una "nova freqüència de vibració" - de vegades fins i tot sense ser-ne plenament conscients -, "notant" un canvi intern i essent capaces de percebre amb força l'arribada del nou paradigma i alhora la mentida i el caducat del "vell paradigma", que encara ens volen "vendre" com una "salvació redemptora", quan el resultat, després de milers d'anys de mentides reiterades i perjudicis de tot tipus, és el desastre global d'una Humanitat que sempre han enfonsat en guerres, religioses o polítiques, per poders i interessos materials, amb l'explotació i la desigualtat permanents, generant un continu d'injustícies, incontables morts, grans zones de pobresa davant els acabalats milionaris i els banquers internacionals, perpetuant la misèria i la fam en continents i territoris, manipulant i condicionant al seu antull la salut i la vida de milions d'éssers humans, per mantenir per generacions i sempre intacte aquesta ombrívola cúpula de la poderosa piràmide.
-IOM (INVESTIGACIÓ OVNI MONTSERRAT) - Report 9 Setembre 2009 -

No és utòpic descubrir que el "nou paradigma" ja és aquí i que ve aparellat o comportat pels mateixos canvis còsmics que està a punt de travessar el nostre Sistema Solar, quins "efectes", com dic, moltes persones estan vivint, anímicament, espiritualment i físicament, en forma d'estats diversos (que de vegades no es comprenen). Son els efectes del que s'ha vingut a anomenar "activació estel·lar", que ja ha començat i que transcorrerà pel 2012 i arribarà al 2017.
Les freqüències energètiques de la Terra estan creixent molt per sobre, per exemple, que fa una dècada. A mida que això succeeix les nostres energies humanes hi responen. Els cicles de freqüència més alts ens estimulen "urgint" el respectiu "creixement espiritual". El nostre desenvolupament espiritual és com si anés a gran velocitat conduint-nos a la més alta freqüència, així l'home pot arribar a ser conscient del seu lloc multidimensional a l'Univers. Els quins més aprofitaran aquesta "activació" i aquest creixement de les freqüències energètiques, seran els que per "voluntat pròpia" vulguin auto-laborar-se de forma "conscient", treballar sobre si mateixos.
-IOM- (INVESTIGACIÓ OVNI MONTSERRAT) - Report 9 Setembre 2009 -

Dins d'aquests mateixos temes també s'està parlant de recodificació, reconnexió i activació de l'ADN, doncs ara, " es donen les condicions especials per fer-ho".
Aquestes tres fases, ajunten les nostres tres bandes de l'ADN que estan desconnectades i les retorna a les nostres glàndules endòcrines reconnectant-nos amb el nostre Ésser Superior. Les nostres glàndules endòcrines, especialment l' hipotalam i la glàndula pineal, desperten del seu estat atrofiat i comencen de funcionar pel que van ser dissenyades, rejovenint el nostre cos i optimitzant la salut, i espiritualment, donant-nos "accés multidimensional". Els nostres cristalls de la coroneta "s'activen" permetent-nos rebre i interpretar missatges d'altres realitats. Està clar, que tot això no succeirà de cop i volta, doncs es tracta d'un procés de creixement personal i espiritual, tot i que "accelerat".
En el nou paradigma floriran la unitat i la cooperació, la generositat, l'ajuda, l'evolució, el respecte, la llibertat entre els individus. S'avançarà vers un món més equilibrat, més just, més respectuós amb la naturalesa, els animals, les personas amb tot l'existent, car tot te Consciència, TOT ES VIDA. I per sobre de tot la RESPONSABILITAT com a principi fonamental que regeix la conducta de tots els individus. L'individu es torna responsable dels seus pensaments, emocions, paraules, accions tenint en comte que aquestes afecten al món on és, i la vida que l'habita, donats els principis d'interdependència i de no-localitat. Aquesta responsabilitat comporta el principi de no interferència en la Llibertat de l'altre.

(Aconsello la lectura de l'Opuscle de Pepón Jover (Psicologia Transpersonal, Exo Política España) titulat "CHOQUE DE PARADIGMAS, REVOLUCIÓN DE LA CONCIENCIA").

-IOM- (INVESTIGACIÓ OVNI MONTSERRAT) - Report 7 Setembre 2009 -


-IOM- (INVESTIGACIÓ OVNI MONTSERRAT):

Podeu veure a la "Galería IOM" (des d'aquesta mateix pàgina), fotografies realitzades i analitzades en aquests primers dies de Setembre. També trobareu vídeos d'arxius fotogràfics al "Canal Atlanteolt" de Youtube. I també a Scribd des de la pàgina principal de Google.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada