dissabte, 8 de setembre del 2012

VIBRAR EN QUARTA DIMENSIÓ II -Amor Conscient-


Com dèiem en el passat "post", a mitjans d'aquest próxim desembre de 2012,  el  planeta Terra haurà conclòs la seva transformació vibracional i se situarà en el punt just de començar a "vibrar en freqüència de quarta dimensió".
El Solstici d'Hivern (21 de desembre del 2012) marcarà el principi d' "arrancada" del nou "Cicle Dimensional" que, com un període primaveral, s'allargarà per 90 dies, fins l'Equinocci de Primavera (20 de març del 2013), per després continuar el seu periple dins els propers anys a venir.
Com ens te d'afectar als éssers humans tota aquesta transformació de la "Consciència Planetària i Humana?
Primerament, cal tenir present que l'ésser humà te "consciència única" i un "lliure albir" que sempre l'acompanya.  D'acord amb això, només els éssers humans que conscientment "ho decideixin" accediran a "quarta dimensió".  Els que dicideixin seguir vibrant com fins ara, en els paradigmes de "tercera dimensió" ho podran fer lliurement.
 
  
En aquest període -s'ha informat-, s' "obre la porta dimensional" que "només traspassaran" els quins anhelin conscientment aquest canvi vibracional o salt quàntic dimensional".  Aquesta "porta oberta" y favorable a aquest procés d' "Ascensió de la Consciència", pot quedar "oberta" per molts anys o molt de temps, abans que no es tanqui. 
Ningú "deixarà" el planeta:  ni el contingent decidit conscientment al "canvi dimensional", ni els que optin per la continuïtat en el "vell món": ningú "deixarà" el planeta.  Tothom seguirà aquí des de l'opció respectiva.
No hem anat a l' altre densitat: és l'altre densitat la que ha vingut sobre el planeta "físic", és la quarta densitat la que s'ha anat "posant" per damunt de la "tercera densitat" brindant-nos a tots l'oportunitat  .
I és a partir d'això que sorgeix un "patró hologràfic nou" que s'està creant a través de les "masses conscients que s'estan generant a tot el planeta", aquestes "masses conscients estan creant la nova realitat".  Un "nou patró hologràfic" amb força suficient com per deixar enrere l'antic "sistema de poder" que, des de "caretes" com la crisi s'està escrostonant per tot arreu...  En conjunt hom donarà pas a una "nova Terra i una nova Humanitat".
 
   
Tota la Humanitat -sense excepció-, te cabuda en la premissa de l'AMOR, que genera el "Despertar de la Consciència" quina lluminosa expansió porta el "canvi de freqüència vibracional-dimensional".
Els quins abans passin la "llindar dimensional o porta" comprendran millor tots els processos i s'estalviaran dolor...  Encara que el més important és  "arribar al canvi" es trigui el que es trigui: el temps no conta: és la propia experiència...  Però si tu estàs "preparat" passa la llindar sens dubtar...
El destí de l'Home, "no és degenerar"encara que s'hàgin passat moltes etapes de vida en completa degeneració: EL DESTÍ FINAL ÉS, TARD O D'HORA, LA LLUM.
L'HOME EN LA SEVA PURESA MÉS INTRÍNSECA, ES AMOR CONSCIENT...
I L'AMOR CONSCIENT ENS ÉS GUÍA...                                                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada