dilluns, 4 de juny del 2012

TOTS SOM: "FORÇA D'AMOR CONSCIENT


Mentre el Cicle Solar evoluciona i ens encamina vers el "Nou Paradigma", aquest "Sistema" -basat en l'extorsió del deute bancari i la guerra-, lentament va agonitzant, i paral·lelament a això, tota la informació és al carrer a l'abast de tothom, a través d'una "Internet" (que alguns ja "veuen" censurada i intervinguda), que encara és "lliure" en molts països del món, encara que no en tots.  Amb tot, ara i aquí, -en aquests precisos instants-, hom "encara pot" cercar informació necessària i verídica, de tot el que realment està succeïnt a la "Matrix".  Obviament, m'estic referint a la informació que no s'alinea en els "paràmetres del Sistema", sino que, lliurement, informa i analitza totes les impostures i atropellaments d'aquest, amb coratge i sense cap pressió, que com se sap, n'hi han i moltes. 
Però, com plantar cara a aquest "Sistema"?   Les manifestacions pels carrers de les grans ciutats segueixen tenint força impacte, però quasi totes -per no dir el 100%-, s'acaven amb les anomenades "forces de seguretat", algun mastegot, i amb la derscàrrega d'adrenalina, l'enuig i la cridoria dels participants. Però en la "pràctica objectiva": que s'ha aconseguit ?  El trencament de vidres, les destrosses de locals o altres actes de violència extrema:  ajuden d'alguna manera ?  La resposta és "NO": més aviat és l'inútil "cop frustrat" d'una impotencia que no desapareix i que la pràctica ens ve a demostrar llur total "inutilitat".  I molts seran els que es diguin:  i doncs què podem fer ?


Heu vist mai el camp del "Barça" o el del "Madrid" abarrotats de seguidors en algun partit interessant ? I és clar!  Direu molts...  Doncs aquesta és la Força Psíquica que cal "treballar"...  Aquesta gran força entusiasta, capaç de guarir malalts, i d'obrar (això és molt important) fins a extrems inimaginables en el gran "Holograma del nostre món", actualment "manipulat" per uns "poderosos" que, a la vista tenim de on volen conduir la Humanitat.  La "Força Psíquica Conscient" de grups nombrosos de persones "te el poder de transformar les coses"  però el que primer ens cal és descobrir-ho per tenir-ne el convenciment  ja que una part  important del problema que patim globalment:  ES QUE NO ENS HO CREIEM !!  I els éssers humans: TOTS! , tenim aquest "poder" per utilitzarlo pel be, i en detriment dels que n'han abusat miserablement per temps indefinit i fins avui.
Com diu en Gregg Braden: "la fórmula per determinar quanta gent fa falta per a "treballar per la pau i la curació", en un grup humà, és la següent: 1. Calcular el nombre total de persones. 2.  Calcular l'1% d'aquest (multiplicar el total per 0,001).  3. Calcular l'arrel quadrada de l'1% obtingut."  "Aquesta fórmula produeix xifres que son menors del que hom podria esperar.  Per exemple en una ciutat d'1 milió de persones el total és a l'entorn de 100.


                                                                                              
En un món de 7 mil milions d'habitants (l'actual món Terra), el total es tant sols d'unes 9.000 persones.  Aquest càlcul tant sols representa la "quantitat mínima" per iniciar aquest procés: com més gent hi participi, més ràpidament s'expandeix el seu efecte. Això és precisament EL QUE PODEM FER  per transformar en un 100% l'  "Holograma del nostre món".  Ja sabeu que un "holograma" es compost per múltiples parts i cadascuna d'elles, conté en si mateixa  la "part" i la "totalitat", gràcies a això el podem regenerar insuflant-li el més just i correcte pel "Progrés Conscient de la Humanitat" esborrant de "soca-arrel" aquest antic malson que esclavitza i dificulta el progrés autèntic espiritual, social, humà...
Tot i la importància de "conèixer" i estar "informats" no s'ha de perdre de vista que l'única ressonancia vàlida és la de la Consciència, i és en aquesta, on la hem de cercar, a qui hem de "fer cas", car tinguem sempre present que és la que ens "uneix amb el nostre Esser Intern", amb "l'Essència Còsmica", que ens fa "savis" i "objectius", la clau real i efectiva, el baròmetre amb el que mesurem el "progrés" i el "treball" totes i tots els quins bateguem per "Despertar i Créixer", i ser alhora,  efectives Cel·lules lluminoses favorables a la Gran Ascensió de la Consciència Humana i Planetaria.
Per acabar, afegir, que hom pot estar "informat" molt correctament de la "veritat més objectiva" del que està succeint  al Planeta en aquests moments.  Però la "informació en si mateixa" no dona creixement directa, tot i que si que ens pot "estimular per que fem el treball" i per cercar mètodes adequats  on hom pugui practicar efectivament un "camí d'auto coneixement". Totes i tots som Força d'Amor Conscient potencial: FEM-NOS-EN CONSCIENTS I ACTUEM..!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada